Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Merci super że jesteście już zdrowi 😁
Leksa mam na przyszły wtorek wizytę 😉 kurde moja też pluje i robi gigantyczne banki ze śliny.😁
Vende hihihi mój powinien też tak powiedzieć wczoraj wieczorem że ma 3 marudy jak wrócił z pracy bo kurde przerósł mnie wczorajszy dzień, za dużo wszystkiego i do tego byłam sama🙃
U nas śliniaki nie działają bo moja głównie na brzuchu i zostawia ślad jak ślimak. Body mokre na rękawach 🤣
Starsza na nurofenie, na bank jej paznokieć zejdzie ehhh
Byłam na spacerze i od razu mi lepiej w głowie.😁
Ana Ta warto do lekarza iść osłuchać może jej coś tam siedzi jakiś katar który spływa tyłem. Zdrówka 😘
Kasjanna wysyłam Ci dużo siły 😘😘😘💪💪💪 będą lepsze dni kochana
Ana.Ta, Kasjanna, Merci92, Leksa lubią tę wiadomość
Nasz mały cud 15.05.22 🥰 -
Oj tak spacery są super, choc ja dzis wracalam z płaczącą marudą. Dobrze że bylam blisko i upolowalam kilka grzybow:d ale duzych - bedzie sos w śmietanie.
Nie dziwie się żadnej z nas ze marudzimy…. Kazdy dzien ma i zle i dobre momenty… i tylko my wiemy ile razy nie ma jak isc siku czy sie wysmarkac bo akurat bąbel spi na rekach… albo co gorsza nie śpi, a tak marudzi że niewiadomo co zaradzic…. Ja wlasnie jestem po 30 min batalii. Aż uszy pękają. No masakra. Ja z sercem a ona z placzem. Ech…
Może nie dospala …
Kasjanna oby te nocki u ciebie byly lepsze, zaslugujesz choc na jedną 3h sesje… trzymam kciuki🙏🧡
Podejrzewam że to mozliwe od „placzu” bo powiedzmy że z poziomu 5 teraz glosnosc jesc na 10 🤣 podwojne drzwi meza juz mu nie działają😂 ale jak do jutra bedzie to samo zapisuje sie na wizyte… bo to blisko tydzien od tego zlego samopoczucia, zeby nie bylo powiklan…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 15:06
Kasjanna, Zosiek, Soleil lubią tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
Merci92 wrote:Ana.Ta A i dobrze jest zrobić inhalacje na ta chrypkę u nas bardzo szybko przeszła właśnie po takich sesjach ☺👍
Wlasnie zrobilam ze smoczkiem. Wieczorem jeszcze zrobie w masce. Dziekuje 🧡bo nie wiem co lepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 15:03
Merci92 lubi tę wiadomość
Zosiek Dobrze bo bym dłużej nie dała rady lulac księżniczki 😄 U Ciebie ciężko z drzemkami a u mnie tak się ich domaga że co 1,5 h muszę skakać na piłce 😅🙆♀️ Niby powinno być ich już 3 i tyle bym chciała ale Laura chyba szybko wymięka od tego lezenia na brzuchu 😄 Powinniśmy obie pójść na siłownię 🤭
Ana.Ta, Zosiek, Leksa lubią tę wiadomość
-
Pediatra ostatnio na wizycie powiedziała że w masce lepsza jest inhalacja bo idzie i do gardła i do nosa a nie tylko do nosa ☺👍 I jeszcze tak mówiła ze najpierw trzeba oczyścić nos woda morska odczekać 1- 2 min wtedy wyczyścić aspiratorem nosek, podać krople do nosa (jak się stosuje) i dopiero po tym zrobić inhalacje na sam koniec 🙃
Ana.Ta lubi tę wiadomość
-
My mamy śliniak ale tylko do jedzenia z canpolu z kieszonką. Super jest. Myje się go pod wodą i już.
My właśnie wracamy ze spaceru, zrobiliśmy 6 km i chyba trochę ochłonęłam.
Mąż widział że moja frustracja osiągnęła max. Obiecał że wróci wcześniej i zrobię sobie spa, kąpiel w wannie i maseczka.
Aaaa.. mój mały pluje wszędzieMerci92, Kasjanna, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Właśnie czarny kot przebiegł nam drogę ale się tym nie przejmuje. Ostatnio widziałam rysunek "co oznacza że czarny kot przebiegł Ci drogę? Oznacza to że czarny kot gdzieś idzie" i tego się trzymajmy 🙂
Merci92, Kasjanna, Ana.Ta, Monja, Klara_1985, Misiaa, Leksa lubią tę wiadomość
-
Kasjanna sprawdze te sliniaki moze beda lepsze bo u nas teraz ciagle pralka chodzi.
Ja nie moge biegać bo kolano dokucza wiec zalozylam ze dziennie bede robić 10 tys krokow. U mnie to jakieś 7,5km. Jsk nie zrobię to nie ma słodkiego. Takze teraz dokręcam kroki w ogrodzie bo mam dobre lody w zamrażarce Mala zlapala drzemke więc pewnie nie pójdzie mi spać wcześniej niz po 20... No trudno. Ogladacie tersz jakiś fajny lekki serial? Mąż ma nocki, a ja strajkuje i wieczorami nie sprzątam tylko leze i oglądam oczywiście z przerwami bo Mala wieczorami wybudza sie co chwile...Kasjanna, Ana.Ta lubią tę wiadomość
17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja -
Dziewczyny co do spania na kpu a na mm u mnie akurat nie widzę różnicy..z pobudkami jest tak samo a mialam nadzieje ze dlyzsze spanie
U mnie maly ma teraz zajawke na kciuka..ssie go jak oszalaly24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Vende, ja tez celuje w 10 tys dziennie, ale kar sobie nie daje, bo wynik osiągam gdzies po południu, nie wytrzymam tyle bez słodyczy 😄. A wyobraźcie sobie że mimo tego obżarstwa chudnę...
Ana.Ta lubi tę wiadomość
29.04 - moja kochana córeczka -
Merci92 u mnie też ostatnio córka częściej zmęczona i pewnie dlatego tak marudzi bo te aktywnosci ma dluzsze… kiedys miala 2-3 drzemki, a teraz raczej bez 4 sie nie obejdzie. O tyle to upierdliwe bo są zazwyczaj krótkie a czlowiek sie tyle ogimnastykuje….
Wgl mam slabek formy na wieczor… jeszcze przyszla na chwile mama i oczywiscie skomentowala ze musze przytyc. Tak zle wygladam. Super… i jeszcze mi zarzuca ze niby malo jem, albo wcale… Takze zmora .z mlodosci kiedy bylam bardzo chuda powraca….
Kasjanna witaj w clubie z tym chudnięciem… moze powinnysmy jadac tez nocami. Jak dzieci to i my. A co…Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 19:05
Ja tez przestalam sprzatac/prasowac wieczorami. Mam to wszystko gdzieś… z polskich ogladalam kiedys swego czasu „Przyjaciolki”. Rozbrajaly mnie ich teksty. Z zagranicznych bardzo malo, ewentulanie tureckie - duzo w nich lekkosci. Taki typowy przerywnik 🙈 Polecam np. „Ranny ptaszek”
Teraz to nie mam czasu bo jak go złapie ogladam the voice lub top model. Takze tak 🤣16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
Dziewczyny ja Wam oddam troche kg jak chcecie bo ja dalej +3kg, bez zmian. Czy jem czy nie jem wiec poki co jem w myślach winie tarczycę ale badania mam zrobić za miesiąc.
Kasjanna ja poki to wymyśliłam to codziennie robie te kroki xD ale kara ma dotyczyc jak co dnia następnego
Ana. Ta przyjaciółki wlasnie obejrzalam przez ostatnie wieczory jestem na bieżąco. Pomysle o top model, kiedys ogladalam 🤣Kasjanna lubi tę wiadomość
17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja -
Matko, kiedy wy macie czas oglądać... Ja jedyne co obejrzalam od jakichś 3 miesiecy to z 2 odcinki na dobre i na zle (mam slabosc do tego serialu). Wlasnie zlozylam rezygnację z TV bo i tak nikt tego nie ogląda, bez sensu płacić.
Za to w ciąży naogladalam sie za wszystkie czasy, top model - wszystkie sezony
Z tymi spadajacymi kg to mnie to bynajmniej nie martwi, bo ja chudzina nie jestem i jeszcze mma z czego zrzucać. Bardziej mysle czy to normalne, zawsze jak sobie pozwolilam na za duzo slodkiego to waga od razu wykryla. W rok bycia w domu z synem przytylam prawie 10 kg, a na pewno nie jadłam tyle co teraz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 19:57
29.04 - moja kochana córeczka -
Vende tez bym jadla 🤣 wyobrazacie sobie jAkie bylybysmy sflustrowane bez jedzenia? 😅
Kasjanna może masz więcej stresu, to też ma wplyw. Albo kurcze lepsZa przemiana materii:) czy zdrowsze jedzenie
ja jak uspie małą często na szybkiego biore prysznic i ide cos z meżem ogladsmac. On tam zawsze wieczorami lezy jak lord. Kosztem swego snu czy prasowania 🤷♀️ Jak oczywiscie naprawde nie musze czegos musowo zrobic. No i tak czaasrm uda sie ciągiem a czasem „na raty”. Tez nie zawsze
A nieraz jak karmie chowam tel i ogladam. Albo jak mi sie nic nie chce „nadganiac” a nie musze odkladac malej a spi na cycu. Tyle mojego 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 20:07
Kasjanna lubi tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍