Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
ale dzisiaj super wieści! mega super;) dajecie dziewczyny nadzieje na lepsze jutro życzę żeby takie nocki zdarzały się coraz częściej.
ja dzisiaj rownież nie narzekam bo mimo, że mały spał z nami w łóżku od północy (miałam oczy na zapałki po ostatnim wieczorze i brak chęci do wstawania co chwile) to ładnie spał czasami się wiercił, ale cycy się nie domagał. wstał po 5 (ale poszedł spać 17:40 , nie chciałam już robić mu drzemki więc spodziewałam się tego) ale tatuś go zabrał do salonu i przyniósł po 7 na drzemke i tak spaliśmy do 8:30 jeszcze więc czuję że dzisiaj coś tam pospałam i marudzenie mi dzisiaj nie straszne.
obniżyliśmy też materac w łóżeczku bo lada moment i by wyskoczył skubany. zobaczymy jak będzie szło odkładanie.
Klara dobrze że coś miałaś na zapas i że chrzciny udane , a skoro poprawiny to na prawdę musiała być super imprezka
vende nockami się nie przejmuj na zapas. mówiłaś że u was długie spanie rodzinne więc i kolejny dzieciaczek pewnie by dobrze spał. a nawet jeśli nie to wierz mi, do wszystiego człowiek się przyzwyczai. ja na początku myślałam, że zdechnę. teraz marzę o tym żeby spać 2 godziny ciągiem i jak to się udaje to czuje że góry mogę przenosić
Merci92, Zosiek, Asiulka87, Klara_1985 lubią tę wiadomość
-
Soleil No to super że z tym spaniem troszkę jest lepiej 😉 Ja na swoją dziewuszke nie narzekam aż takich ciężkich nocy nie mam bo czuje się wyspana na codzień pomimo karmien i jej wiercenia chyba juz się przyzwyczaiłam ☺ Drugi taki egzemplarz też bym brała ale jednak taki który by więcej jadł bo ciągle mam strach o to że malo je 😆
Soleil lubi tę wiadomość
-
Klara no nieźle Was córeczka urządziła, dobrze że sprawnie poszło ogarniecie „balaganu” hihi i juz po 🧡
Leksa - doklAdnie- ja kiedys mialam tylko 1-2 pobudki i to takie szybkie na spiocha. A teraz często stękanie 🤦♀️ I jest ich z 6.
Wpadla do mnie siostra popoludniu- ze swoim roczniakiem. Na moje szczescie córcia byla po drzemce/ o bylysmy w szoku jak sie zaczeli głasiać, a pozniej „bić” o zabawke. No powiem Wam że Oliwka aż przemówiła tak zawzięcie ją chciala zdobyć dla siebie 😂
A co z tą cytryną? Bo któras pytala? My bedziemy testować na pół roczku 🤣 koniecznie z filmem hehe
Soleil supcio ze lepiej - u mnie tez duzo daje powrot do lozka
Zosiek, Soleil, Klara_1985 lubią tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
Nasza noc tez nie była jedna z tych najgorszych hah🙂w ogóle mała zaczela mi mniej jesc w dzien znaczy się rzadziej🙂dzisiaj bylysmy 3 godziny na spacerze innie jadła wtedy 3h20min🙂a niedawnonjeszcze musiało być karmienie co 2h20min🙂teraz jeszcze tylko doprowadzić so tego zeby w nocy były co tyle karmienia i będzie git😄
Wow widze ze wszystkie chcecie kolejne dzieci.. podziwiam te z Was które chcą mieć ich 3🙈Ana.Ta, Zosiek lubią tę wiadomość
-
Moja mala mnie teraz rozbraja. Je, je i pozniej albo glasia i sie uśmiecha. Jakby sie bawila. I pewnie to robi😅😂
Cytrusy mogą uczulać, ale chyba polizac mozna dać 👍
U mnie z jedzeniem to dalej częściej co 2h. Ale z niej to zawsze byl glodomorek, do tej pory mam obawy czy przez to nie bedzie aferki w gondoli heheWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2022, 19:20
Soleil lubi tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
Klara co za historia 😆 ja bym się chyba rozpłakała 😆 na chrzcinach Wojtka zestresowalo mnie oczko w moich rajstopach które zmieniałam przed kościołem w samochodzie 😅 a takie ekscesy to już nie na moje nerwy 😂
Leksa, Asiulka87 lubią tę wiadomość
PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
Ana.Ta, pewnie masz racje z tą cytryną. Za bardzo nie kumam jak te alergie działają.
U mnie sie juz pokrzywila jak dalam jej maliny. Cytryny nie planuje, bo chyba nie chcialabym zeby ktos mi dal, jakos moje poczucie humoru tego nie ogarnia.
No to dziewczyny, oby ta nocka byla dla nas laskawaZosiek, Leksa, Asiulka87 lubią tę wiadomość
29.04 - moja kochana córeczka -
nick nieaktualny
-
Megsi, bo to chyba nie chodzi o same cytrusy tylko czym sie je pryska, dobrze pamiętam? Do transportu jest wiecej opryskow.
Ja polozylam małą spac o 20.30 i byla poki co tylko 1 pobudka po godzinie snu 💪Soleil lubi tę wiadomość
29.04 - moja kochana córeczka -
nick nieaktualnyMalinka2021 wrote:Klara co za historia 😆 ja bym się chyba rozpłakała 😆 na chrzcinach Wojtka zestresowalo mnie oczko w moich rajstopach które zmieniałam przed kościołem w samochodzie 😅 a takie ekscesy to już nie na moje nerwy 😂
Malinka, chyba nawet nie byłam zdziwiona. Przyzwyczaiłam się już, że z Hanką nic nie jest tak jak sobie mama postanowi. Hania rządzi. Będę jej miała co opowiadać, jak podrośnie:)Szkoda mi tylko było, że taka ładna sukienka i nawet do kościoła w niej nie weszła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2022, 21:56
Malinka2021 lubi tę wiadomość
-
Klara przygody miałaś nieźle 🤣 ale ważne że się wszystko udało mimo zalatwionej sukienki 😁🤦 no ja powiem Ci że nie byłam przygotowana, miałam w zapasie normalne ubrania na salę.
U nas od 20 już 2 pobudki więc niestety noc nie będzie lekka. Idę się umyć i próbować spać. Dobrej nocki 😘Klara_1985 lubi tę wiadomość
Nasz mały cud 15.05.22 🥰 -
U nas od 19:30 juz 4 pobudki... Ale czesto tak bywa i potem udaje jej sie zlapac to lepsze spanie. Takze mam nadzieję ze to juz zaraz bo ja tez sie klade
Leksa, rozumiem frustracje wiem co to znaczy jak dziecko przesypia noce az tu nagle jednak jest inaczej...Ana.Ta lubi tę wiadomość
17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja -
Kasjanna wrote:Megsi, bo to chyba nie chodzi o same cytrusy tylko czym sie je pryska, dobrze pamiętam? Do transportu jest wiecej opryskow.
Ja polozylam małą spac o 20.30 i byla poki co tylko 1 pobudka po godzinie snu 💪
Ja też się mogę pochwalić,od l9.30 żadnej pobudki 😄 pewnie jak pójdę się położyć to zacznie się cyrk 😅
No ale.. 3mam kciuki za nasze noce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2022, 22:11
-
U mnie od 20 mały śpi. Dzisiaj cały dzień bolała mnie głowa i chciałam się położyć razem z nim to dopadł mnie jakaś biegunka. Byłam już 4 razy w toalecie. Mogę wogole wziąć jakieś leki przy kp? Nie wyobrażam sobie nocy jak ja będę w toalecie a mały będzie płakał w pokoju. Ja już wiem że jak od razu nie dostanie cyca to mi się rozbudzi i godzinę nie będzie mógł zasnąć. On w nocy wogole nie akceptuje męża. Oby szybko mi przeszło....
-
nick nieaktualnyJa wam już nawet nie pisze o moich wieczorach, bo nie ma sensu.
Mozemy spokojnie założyć, że jest ujowo aż do odwołania.
Jak w końcu będę miała lepszy sen to wam tu napisze z caps lockiem, a w domu otworze szampa a i się będę nim polewać jak w jakimś tandetnym teledyskuKasjanna, Vende, Klara_1985, Soleil, Asiulka87, Zosiek lubią tę wiadomość