💙 MAJ 2023 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś tu u nas ucichło Jak tam wasze samopoczucie? Bo u mnie tragedia, senność taka, że muszę w dzień się położyć, wszystko mnie denerwuje. Denerwują mnie nawet zapachy ogólnie jestem nie do wytrzymania nawet sama dla siebie
Ktoś ma jakieś wizyty w następnym tygodniu? Za kogo trzymamy kciuki?
Alexander - 23.12.2017 ❤️
Nikodem - 11.05.2023 ❤️
-
Agnieszka1987 wrote:Coś tu u nas ucichło Jak tam wasze samopoczucie? Bo u mnie tragedia, senność taka, że muszę w dzień się położyć, wszystko mnie denerwuje. Denerwują mnie nawet zapachy ogólnie jestem nie do wytrzymania nawet sama dla siebie
Ktoś ma jakieś wizyty w następnym tygodniu? Za kogo trzymamy kciuki?
Ja też mam zmęczenie straszne i senność. Do tego szybko się męczę. Idę na spacer i po godzinie jestem wykończona. Wczoraj po spacerze spałam chyba z godzinę.
W środę mam wizytę kontrolną, a w piątek prenatalne.mkwia -
U mnie trochę lepiej, jeśli chodzi o mdłości. W końcu zaczęłam jeść, co prawda jeszcze nie wszystko, ale w porównaniu do poprzednich tygodni mam sukces.
Zmęczenie jeszcze nie minęło, o 20tej zasypiam na siedząco w trakcie rozmowy 🤦♀️ i nawet krótki spacer to jak wyprawa w góry.
W sobotę powiedzieliśmy moim rodzicom, bratu i bratowej. Wszyscy się bardzo ucieszyli, mam wrażenie, że nawet bardziej wybiegają myślami w przyszłość niż my 😊
Reszta rodziny i znajomi dowiedzą się za 2-3 tygodnie , po badaniach prenatalnych.
Ika83
Czekam na dobre wieści po wizytach 🤗
Agnieszka 1987
Jakie decyzje podjęłaś w związku z powrotem do pracy? Byłaś na tym wezwaniu?Mvada lubi tę wiadomość
-
Ja zaczęłam jeść i to sporo, a najlepiej mi wchodzi pszenna bułka z masłem popijana kefirem, albo tureckim jogurtem. Ale od mięsa i ryb nadal z daleka
U mnie nadal wie tylko mąż, najlepsza przyjaciółka no i teraz już szef i babka z kadr. Byłam na rozmowie, nie podpisali mi tego wniosku tak jak chciałam, ale też nie naciskali na powrót do pracy. Ustaliliśmy że zadzwonię do lekarza po zwolnienie na miesiąc, a później znowu się spotkamy porozmawiać. Dzisiaj dostałam zwolnienie do końca listopada. Teraz już byle do 10.11
Ika83
ja też czekam na dobre wieściAlexander - 23.12.2017 ❤️
Nikodem - 11.05.2023 ❤️
-
Agnieszka1987 wrote:Ja zaczęłam jeść i to sporo, a najlepiej mi wchodzi pszenna bułka z masłem popijana kefirem, albo tureckim jogurtem. Ale od mięsa i ryb nadal z daleka
U mnie nadal wie tylko mąż, najlepsza przyjaciółka no i teraz już szef i babka z kadr. Byłam na rozmowie, nie podpisali mi tego wniosku tak jak chciałam, ale też nie naciskali na powrót do pracy. Ustaliliśmy że zadzwonię do lekarza po zwolnienie na miesiąc, a później znowu się spotkamy porozmawiać. Dzisiaj dostałam zwolnienie do końca listopada. Teraz już byle do 10.11
To i tak sporo udało ci się załatwiać.
Czekamy razem na ten dzień 10.11 🤗
My pewnie byśmy też jeszcze nie mówili (chociaż już miałam dość ukrywania przed moją mamą), ale akurat wszyscy przyjechali do nas na weekend. I jak tu wytłumaczyć, czemu tylko 2 kieliszki do wina podaję🤔
W sumie bardzo fajnie i naturalnie wyszło 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2022, 12:20
-
Ja jestem już po badaniu genetycznym 1 trymestru lekarz nie zadawał dużo pytań, dotyczyły one między innymi wagi, wzrostu, chorób, poprzednich porodów. Wszystko poszło sprawnie dzidziuś zdrowy, lekarz nie widzi żadnych zastrzeżeń, ryzyka niskie jest większy o kilka dni niż wynika z OM i straszny z Niego wiercipięta płci nie pokazał 🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2022, 23:21
Agnieszka1987, Agunieszka, NataliaK, Mvada, Foreveryoung lubią tę wiadomość
26.08 pozytywny test ciążowy 🍀 — 10dpo
30.08 Beta: 122,6 —13dpo
1.09 Beta: 314,1 — 15dpo
14.09 Pierwsza wizyta 🍀 jest dzidziuś z ❤️ 🥹
31.10 Badania I trymestru. 7,5 cm zdrowego szczęścia ❤️
💙Synek 💙
-
Tak teraz już jestem spokojna
Agunieszka lubi tę wiadomość
💙Synek 💙
-
nick nieaktualnyróżyczka wrote:U mnie jutro prenatalne, trzymajcie kciuki ❤️
No ja jestem przerażona.. okropnie się boję.
To moja druga ciąża ale w ciągu jednego dnia jakoś wyskoczył mi brzuch i to już nie wzdęcia 😂🚀Agunieszka lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki 🍀🍀 ja się bałam tak strasznie, ze chyba nawet lekarz słyszał bicie mojego serca ale jak zobaczyłam
Dzidziusia to od razu się uspokoiłam dawajcie znać
Tak poza tematem jest tu ktoś z Tarnowa ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2022, 11:40
💙Synek 💙
-
Ja dzisiaj po, za tydzień wyniki..
Wstępnie z USG lekarz nie widzi nic niepokojącego. Maluch za bardzo nie współpracował bo się chował.
Stres był ogromny, sam lekarz mówił żebym się nie denerwowała.
I wstępnie chłopiec💙 ale to jeszcze się może zmienić wiadomo.
Narazie jestem spokojna, chociaż martwię się jeszcze tymi wynikami.
Ale byłam o wiele spokojniesza jak zobaczyłam mojego bobasa i że serduszko bijeAngie_33, Agunieszka, Foreveryoung, Agnieszka1987 lubią tę wiadomość
-
różyczka wrote:Ja dzisiaj po, za tydzień wyniki..
Wstępnie z USG lekarz nie widzi nic niepokojącego. Maluch za bardzo nie współpracował bo się chował.
Ale byłam o wiele spokojniesza jak zobaczyłam mojego bobasa i że serduszko bije
Super wieści, gratulacje 🤗Mvada, różyczka lubią tę wiadomość
-
różyczka wrote:Ja dzisiaj po, za tydzień wyniki..
Ale byłam o wiele spokojniesza jak zobaczyłam mojego bobasa i że serduszko bijeAgunieszka, różyczka lubią tę wiadomość