Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
Odpowiedz

🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱

Oceń ten wątek:
  • Piwonia37 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karpatka95 wrote:
    U mnie różnie z nockami, wczoraj pobudka o 3 i zasnęłam dopiero o 5 🫣 ale zazwyczaj zasypiam jak tylko przyłożę głowę do poduszki, jedynie budzę się na siku lub picie wody co 1,5-2h.
    A wspominałyście że Wasze bobaski są bardzo aktywne w nocy. A czy któraś ma tak jak ja że właściwie w nocy nie czujecie za bardzo ruchów? Dopiero rano kilka minut po mojej pobudce synek też się budzi i zaczyna się impreza w brzuchu 😅

No i ja się doczekałam 😍 witam się dziś z donoszoną ciążą 🥳 Od kiedy odstawiłam magnez bóle miesiączkowe pojawiają się częściej i lekarz mówił że właśnie takiego efektu u mnie chcemy. Mocno liczę że jakoś to wpłynie na tą moją pancerną szyjkę. Nawet jeśli nie uniknę indukcji to może chociaż przejdę ją łagodniej 🙏 Od dziś jem kilka daktyli dziennie, ananasa i zwiększę ilość ćwiczeń wspomagających wstawianie się główki do kanału rodnego. Czytałam jeszcze o oleju z wiesiołka, czy któraś z Was zamierza go stosować, jeśli tak to w jakiej formie? Niestety najprzyjemniejszy sposób na przyśpieszenie porodu, czyli współżycie u nas odpada. Ze względu na ektopie na szyjce boję się że będę krwawić po stosunku i wyląduje w szpitalu i tak już zostanę do końca 🫣 Jedynie orgazm wchodzi w grę więc chociaż oksytocyna może coś zadziałać 😅

Ja również witam się dzisiaj z donoszoną ciążą 😊. Jeszcze ten weekend chciałabym spędzić w domu a później może mnie brać 😄.
    Z ruchami córci też tak mam, że w nocy bardzo mało albo wcale a rano się zaczyna i praktycznie cały dzień póki nie pójdę spać czuję jak się wierci.

Karpatka95, anilewe, Natt99, A_nulka lubią tę wiadomość

• Lila777 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba wody mi zaczęły odchodzić ! Jadę na szpital! Będę meldować w miarę możliwości ❤️🤣
    Mam nadzieję że to wody a nie sikanie bo wstyd będzie w szpitalu hahaha
    Brzuszek boli standardowo jak na okres 😁

Piwonia37, Agat99, Karpatka95, Dalia, anilewe, Chmurka21, Bezimienna , AniaB93, KurtynaMileczenia, Nicole123, IT_Girl, dracaena, Firest, Natt99, Ania 93, Lavariavel, iiaawaak, Cavarathiel, Monika33, A_nulka lubią tę wiadomość

1 cykl na leku Clostilbegyt i od razu niespodzianka 🥹
    ⏸️ 23.08.25
    1 kontrola 17.09 ✅ 0,87cm szczęścia i bijące ❤️
    2 kontrola 06.10 ✅ Mini Człowieczek ma 3,58cm ❤️
    Prenatalne 27.10 idealne USG , złe wyniki z krwi z PAPPY
    12.11 wyniki z NIPT - niskie ryzyka ❤️ i dziewczynka na pokładzie 🩷
    3 kontrola 14.11 ✅ i 11,5cm 🩷 szczęścia 😊
    17.12 II prenatalne ( 475g ) 🩷 20+1
    22.01 900g 🩷 25+3
    12.02 1300g 🩷 28+3
    05.03 2100g 🩷 31+3
    26.03 2900g 🩷 34+3

preg.png
  • Piwonia37 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila777 wrote:
    Dziewczyny chyba wody mi zaczęły odchodzić ! Jadę na szpital! Będę meldować w miarę możliwości ❤️🤣

Wow, trzymamy mocno kciuki. Wód nie pomylisz z siuskami bo one będą się sączyć niezależnie od kichnięcia, kaszlu i innych rzeczy które powodują nacisk na pęcherz tylko same z siebie i coraz więcej 🙂. U mnie też tak było w pierwszej i drugiej ciąży, że rano wstałam i się zaczęło 🙂. To zrobiłaś nam dzień, znowu będę chodzić i z niecierpliwością wyczekiwać dobrych wieści 😊❤️

Lila777 lubi tę wiadomość

• Karpatka95 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila777 wrote:
    Mocne kciuki i czekamy na wieści 🙏❤️

👩 30, 👨30

5x💔

09/2025 ⏸️
    09.09 pęcherzyk ciążowy z malutkim zarodkiem
    17.09 crl 0,8cm i ❤️
    30.09 crl 1,9cm 🥹
    15.10 3,9cm Bobaska 😍
    29.10 Prenatalne - 6cm Małego Człowieczka 🥰
    6.11 7,1cm Bobaska ❤️
    17.11 128g Czekamy na synka 🩵
    15.12 300g
    27.12 426g
    30.12 2 prenatalne - 460g
    22.01 800g
    03.02 980g
    03.03 3 prenatalne - 1660g
    24.03 2100g
    14.04 2600g

preg.png
  • anilewe Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila, kciuki zaciśnięte <3 tryb odświeżania wątku co chwilę za 3..2..1... :D

Lila777, Natt99, Lavariavel lubią tę wiadomość

Starania od 07.2022

1️⃣
    04.2025 ⏸️
    05.2025 11 tydz./ 8+0 💔

2️⃣
    08.2025 ⏸️🌈
    05.2026 39+1 💙
  • Chmurka21 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila777 wrote:

O kurde!!! Czyli to może się wydarzyć tak znikąd 😂 to trzymam kciuki 🥰 i czekam też na wieści

👩31l.
    👱‍♂️34l.
    👩🏻‍🤝‍👨🏼od 2015r.
    👰🤵2021r.

Starania od 06.2023
    27cs

Ona: hormony, usg- wszystko w normie
    On: ciężki OAT

beta 9dpt: 248,1. 11dpt: 735,4 🥰

age.png
  • Piwonia37 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka21 wrote:
    O kurde!!! Czyli to może się wydarzyć tak znikąd 😂 to trzymam kciuki 🥰 i czekam też na wieści

Jak widać na załączonym obrazku to może wszystko przyjść nagle 🙂, wczoraj Lila pisała, że wszystko się zatrzymało i czeka na cc do 28 kwietnia a tu dzień następny i pyk, zaczyna się 😊

Natt99, Chmurka21, Lila777 lubią tę wiadomość

• Sosenka93 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ami_ami wrote:
    Hej 🙂

Co do odwiedzin to ja wszystko uzależniam od tego czy będę się dobrze czuć. Moi rodzice mieszkają na działce obok i po pierwszym porodzie to przyjechaliśmy do nich na niedzielny obiadek z małym ze szpitala. ☺️ Było moje rodzeństwo, nikt u nas nie całuje po buzi itp, ja z nimi na luzie mam kontakt. Poza tym np jak mąż wróci do pracy po urlopie to cieszę się, że mama jest obok, bo z rana przyjdzie do małej i ja będę mogła zawieźć synka do przedszkola.

I tak szczerze to zobaczycie, że to siedzenie i zamykanie się w domu jeszcze Wam bokiem wyjdzie i będziecie szukać okazji do wyjścia do ludzi. 🙃

Ja tutaj się dołączę i zgodzę 🤗 Przy pierwszym dziecku byłam absolutnie na nie jeśli chodzi o odwiedziny. A tak wyszło, że jeszcze będąc w szpitalu zadzwoniłam do siostry, żeby przyjechała bo dzień dłużył się jak szalony 😝 potem byłam wręcz wdzięczna, że ktoś ją wziął na ręce a ja mogłam odpocząć. Poza tym nasi rodzice stają się też dziadkami i rozumiem jeśli ktoś nie chce wizyt w szpitalu czy po tygodniu po powrocie ale miesiąc i dłużej? Oni też chcą poznać swojego wnuka/wnuczkę. Ja bym bardzo chciała i na pewno nie "ubędzie mnie" jeśli wytrzymam te godzinkę czy dwie na wysłuchiwaniu ich dobrych rad. Przecież nie chcą źle.
    Wiadomo całowanie itd. nie ale jeśli relacje z rodzicami/teściami są dobre to sama radość móc podzielić się swoim szczęściem 🙂

Agat99, anilewe, Piwonia37, dracaena, Natt99, Lavariavel, A_nulka, ami_ami lubią tę wiadomość

2019 🩷🎀

Starania o drugie od 12.2023

Idziemy po Ciebie...💙👣

preg.png
  • Sosenka93 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila777 wrote:

O raju, powodzenia dziewczyno ! 😍 Czekamy na informacje 😍

2019 🩷🎀

Starania o drugie od 12.2023

Idziemy po Ciebie...💙👣

preg.png
  • Agat99 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piwonia37 wrote:
    Jak widać na załączonym obrazku to może wszystko przyjść nagle 🙂, wczoraj Lila pisała, że wszystko się zatrzymało i czeka na cc do 28 kwietnia a tu dzień następny i pyk, zaczyna się 😊

Też właśnie spojrzałam, że takie to zaskakujące, niby się zatrzymało, a tu niespodzianka 😀 trochę się przeraziłam 😜

@Lila777 trzymam mocno kciuki! Ale emocje od rana ❤️

01.2025 13tc 💙👼 💔

14.09.2025 ⏸️🍀
    07.10.2025 mamy ❤️ crl 1.4
    07.11 prenatalne crl 6.5
    16.12 bobas 250g 💙
    03.01 połówkowe, synek 400g 💙
    20.01 bobas 700g 💙
    17.02 bobas 1320g 💙
    11.03 prenatalne 1648g 💙
    31.03 bobas 2600g 💙
    14.04 bobas 2900g 💙

preg.png
  • IT_Girl Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila777 wrote:

Trzymamy kciuki 🤞 i czekamy na wieści 😄 Powodzenia!

👩🏼34 🧑🏼37 🐱🐱

6/25 - rozpoczęcie starań
    5/26 - czekamy na Ciebie🩵

preg.png
  • dracaena Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sosenka93 wrote:
    Ja tutaj się dołączę i zgodzę 🤗 Przy pierwszym dziecku byłam absolutnie na nie jeśli chodzi o odwiedziny. A tak wyszło, że jeszcze będąc w szpitalu zadzwoniłam do siostry, żeby przyjechała bo dzień dłużył się jak szalony 😝 potem byłam wręcz wdzięczna, że ktoś ją wziął na ręce a ja mogłam odpocząć. Poza tym nasi rodzice stają się też dziadkami i rozumiem jeśli ktoś nie chce wizyt w szpitalu czy po tygodniu po powrocie ale miesiąc i dłużej? Oni też chcą poznać swojego wnuka/wnuczkę. Ja bym bardzo chciała i na pewno nie "ubędzie mnie" jeśli wytrzymam te godzinkę czy dwie na wysłuchiwaniu ich dobrych rad. Przecież nie chcą źle.
    Wiadomo całowanie itd. nie ale jeśli relacje z rodzicami/teściami są dobre to sama radość móc podzielić się swoim szczęściem 🙂

Tez tak mysle. Ja w szpitalu moze nie, nie czułam sie dobrze cały pierwszy tydzień (opuchlizna maksymalna), ale no nie wyobrażam sobie miesiac czy wiecej bez odwiedzin. To szybciej bede w pobliskim Lidlu i Rossmannie z maluchem tak szczerze mówiąc. 😅
    Kazdy ma swoje relacje, dla mnie jest ważne zeby dzieci miały super relacje ze swoimi dziadkami, ktorzy sa super ludźmi. I jasne, ze dają zbędne rady (dawali, bo juz szczególnie nie dają 😂), ale maz reagował na rowni ze mna i robiliśmy po swojemu. A niektore z nich, po czasie, byly naprawde przydatne. 🙃

Lila, trzymam kciuki!! 😄 Ale wieści od rana. 😄

anilewe lubi tę wiadomość

👩 33 / 🧔32
    ❌ PCOS, cykle i owulacje nieregularne bez leków; Hashimoto - delikatna postać, pod kontrolą

Wanda ❤️ - 26.05.2023, 3620g, 55cm ❤️ 41+3

age.png

preg.png
  • Firest Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karpatka95 wrote:
    U
    A wspominałyście że Wasze bobaski są bardzo aktywne w nocy. A czy któraś ma tak jak ja że właściwie w nocy nie czujecie za bardzo ruchów? Dopiero rano kilka minut po mojej pobudce synek też się budzi i zaczyna się impreza w brzuchu 😅
    To moje maleństwo raczej się do tych zalicza. Jak wstaję w nocy na siku lub się przekręcam to dzidziuś to czuje bo parę razy delikatnie też da o sobie znać, ale po chwili dalej idzie spać, tak jak ja. Za to w dzień i wieczorem jest aktywność taka solidna🩷
    Może rozumie już trochę ludzki rytm okołodobowy, ooooj oby tak zostało w realnym świecie 🫶🤞🥰

dracaena, Natt99, Karpatka95, A_nulka lubią tę wiadomość

👩 35
    Diagnoza: niepłodność żeńska
    ❌ oba jajowody niedrożne
    ➡️ zabieg radiologiczny i lipiodol - udane udrożnienie
    ~~~~~~~~~~~~
    👨 37
    Diagnoza: niepłodność męska
    ❌ teratozoospermia (0%) i fragmentacja DNA (39%)
    ➡️ roczna dieta i suplementacja - poprawa parametrów
    ~~~~~~~~~~~~
    08.2025 - ciąża naturalna😊 czekamy na córeczkę🩷
    preg.png
  • Bezimienna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam na tyle cierpliwości by znosić te dobre rady, bo czemu one mają mi służyć 😂. Dlatego mówię, każdy ma inaczej. Dużo zależy od relacji i jak te relacje wyglądają ;), dlatego jak z ciążą - każdy przypadek jest inny.

Akurat psycholog na szkole rodzenia mówiła, że za depresję poporodowe często odpowiadają właśnie te ciotki-klotki, matki i teściowe, które wiecznie krytykują i mają za dużo do powiedzenia, od „przesadzasz”, „inni mają gorzej”, „weź się w garść”, „spuchłaś”, „jak ty wyglądasz” itp. itd. I znając tendencję u mnie w rodzinie, takich tekstów będzie full XD. No i to co najważniejsze, już abstrahując od tych tekstów, chce wyrobić własną rutynę, względnie, a nie zastanawiać się kto będzie moim następnym gościem ;D.

Akurat mamy dużo szczęścia, że będziemy rodzić po największym sezonie chorobowym ;).

Ps pierwsze dni widzę w całkowitym chaosie i zamieszaniu, więc jakoś nie widzę czasu na gości xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 10:39

Kassialka, Nalan lubią tę wiadomość

👩 31 l.
    AMH 2,72
    MTHFR, PAI: hetero
    Hashimoto

🧔🏻‍♂️ 36 l.
    Obniżone wyniki nasienia.

02.03.2023 - 💔 5+6

29.04.2026 👶 - 3,1 kg 👀 , it’s a boy 😍

preg.png
  • dracaena Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Karpatka, moja też śpi jak ja śpię. 😄 W nocy jak mnie starsza przebudzi czasem, to w brzuchu jest totalny bezruch. Aktywuje się przy śniadaniu, no i wieczorami też jest dość aktywna. 😄 Biorę to za dobry znak co do jej snu później po tej stronie brzucha, ale mogę się mylić. 🤣

Firest, Karpatka95, A_nulka lubią tę wiadomość

👩 33 / 🧔32
    ❌ PCOS, cykle i owulacje nieregularne bez leków; Hashimoto - delikatna postać, pod kontrolą

age.png

preg.png
  • Firest Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila777, ale niespodzianka! powodzenia 👍🥰 Czekamy na wieści!

No i gratuluję wszystkim nowym donoszonym maluszkom 👏🏻

Natt99, Karpatka95 lubią tę wiadomość

👩 35
    Diagnoza: niepłodność żeńska
    ❌ oba jajowody niedrożne
    ➡️ zabieg radiologiczny i lipiodol - udane udrożnienie
    ~~~~~~~~~~~~
    👨 37
    Diagnoza: niepłodność męska
    ❌ teratozoospermia (0%) i fragmentacja DNA (39%)
    ➡️ roczna dieta i suplementacja - poprawa parametrów
    ~~~~~~~~~~~~
    08.2025 - ciąża naturalna😊 czekamy na córeczkę🩷
    preg.png
  • dracaena Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezimienna, no wiadomo, każdy inaczej. Wiesz, to nie zawsze musi byc rodzina, ale uważam ze nie warto się zamykać w 4 ścianach na zbyt długo po prostu. Rutyna w pierwszym roku życia dziecka będzie się zmieniać średnio co 2 tygodnie, co się do czegoś przyzwyczaisz to się akurat zmieni. Sposób zasypiania, ilość drzemek, poziom odkładalności, itp.

U mnie na szczęście takich tekstów nie było, moja teściowa wręcz odwrotnie - wie, ze sama miała "wioskę" (mieszkali na parterze jej rodzice i na piętrze ona z mężem) i że nasze rodzicielstwo jest pod tym kątem trudne (bez rodziny obok). To jest ogromna różnica, jak ma się w pobliżu zawsze kogoś kto na chwilę może przejąć dziecko, potrzymać, itp. Nawet nie w tym samym domu, ale chociażby w tej samej miejscowości. Ja myślałam, ze będzie mi ciężko komuś dać na rece dziecko, a potem byłam pierwsza ze jak ktoś przychodził to masz tu dziecko i heja, ja chętnie zrobię w tym czasie coś innego. 🤣
    Ja widzę ogromną różnicę w swobodzie jaką ma kuzynka męża z maluchem (mieszkają z jej rodzicami bo się budują) i pewnie że pewnie okupiła to radami (choć przecież podjęli taką decyzję żeby mieszkać z rodzicami, my np. byśmy się na to nie zdecydowali), ale może wyjść właściwie kiedy chce, babcia może zabrać na spacer, itp. A tymczasem u nas dopiero 3-latka może od paru miesięcy jest taka, że wiem, że na luzie zostanie z naszymi znajomymi bez dramy (zawsze była otwarta na ludzi, ale nie zawsze tak, że bym ją zostawiła na dłużej z kimś).

👩 33 / 🧔32

age.png

preg.png
  • Natt99 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila777 ale super! Trzymam kciuki!!🥹🩷🤞

Karpatka moja mała też w nocy się nie rusza, tylko jak idę siusiu to się coś tam przekręca ale za to rano tak daje popalić 🤣 glodomor mały.

Byłam wczoraj na zakupach w markecie i dostałam takiego bólu pachwin i wszystko na dole mi się zacisnęło, że dostałam tylko duże oczy 🫣 chwilę postałam w miejscu i jak zrobiłam kilka kroków to znowu to samo. Spanikowana szybko zrobiłam zakupy, obok byla apteka to dokupiłam ostatnie rzeczy do wyprawki choć ledwo człapałam i szybko do domu 😅 nieźle mnie wystraszyło, chociaż wiem że niektóre z was się już od dawna na te pachwiny skarżyły. W nocy standardowo bóle miesiączkowe, ale niech są 😁 niech macica pracuje 😬

Karpatka95 lubi tę wiadomość

05.09. Pozytywny test 👶🏼
    16.09. Pęcherzyk ciążowy
    30.09. Zarodek 🥹❤️
    06.10. 19mm crl
    14.10. 2,25 cm crl
    31.10. 5,7 cm crl - I prenatalne ❤️
    12.11. 7,12 cm crl 🥰 II trymestr
    15.12. Będę mamą dziewczynki 🥹👧🏼
    30.12. - II prenatalne - 345 gram zdrowej córci 🩷
    7.01. - 411 gram 🥰
    02.02. - 806 gram 👧🏼
    25.02. - 1260 gram 🫶🏼
    03.03. - III prenatalne - 1504 gram zdrowej dziewczynki 🩷
    09.03. - 1609 gram 🌷
    30.03. - 2135 gram 🐭🩷
    22.04. - 2778 gram 🦄
    preg.png
  • Kassialka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce miesiąc spokoju bo zawsze jestesmy sami i nam dobrze. Moja mama ponad 200km stad mieszka, po weekendzie z nia muszę odpocząć zawzze plus wietrzyc mieszkanie bo jest nałogową palaczką i wszystko mi po niej śmierdzi 😅 tesciowa tragedia, np dzis ma pretensje do mojego męża ze nie jedzie na pogrzeb do wujka do innego wojewodztwa. Musialby dzis pociagiem jechac zeby byc tam jutro rano i wrocic jutro wieczorem.. nie pomysli ze przeciez jestem na koncowce ciazy plus dobrze wie że jestem chora od kilku dni...
    Każda ma inaczej a komfort psychiczny jest najważniejszy i stąd moje AŻ miesiąc bez gości. Przyjaciolka ma mi podrzucić jedzonko ale ma małe dzieci non stop chorują więc sama powiedziała, że przez balkon ;)

Firest, Lavariavel lubią tę wiadomość

06.2024 💔👼 👼 6t
    08.2025 💔 biochem
    5.09.2025⏸️
    6.09 beta 276, pr 40
    8.09 beta 778,9 pr 37,8
    9.09 jest pęcherzyk
    23.09 mamy ❤️
    30.10 prenatalne 5,95cm
    18.12 II prenatalne - zdrowa dziewczynka 🩷
    3.02 1026g 🩷
    24.02 1570g 🩷
    31.03 2736g 🩷
    Luteina, polocard, neoparin / do 36tyg

10.05.2026 Laura 🩷
  • Karpatka95 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też liczę, że bobas już się uczy rytmu dobowego i będą spokojne nocki po porodzie 😅 mieć nadzieję można? 🤣

dracaena, Firest, A_nulka lubią tę wiadomość

👩 30, 👨30

5x💔

09/2025 ⏸️
    09.09 pęcherzyk ciążowy z malutkim zarodkiem
    17.09 crl 0,8cm i ❤️
    30.09 crl 1,9cm 🥹
    15.10 3,9cm Bobaska 😍
    29.10 Prenatalne - 6cm Małego Człowieczka 🥰
    6.11 7,1cm Bobaska ❤️
    17.11 128g Czekamy na synka 🩵
    15.12 300g
    27.12 426g
    30.12 2 prenatalne - 460g
    22.01 800g
    03.02 980g
    03.03 3 prenatalne - 1660g
    24.03 2100g
    14.04 2600g

preg.png
‹‹ 138 139 140 141 142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ