X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj-Czerwiec 2017 3city
Odpowiedz

Maj-Czerwiec 2017 3city

Oceń ten wątek:
  • Velvet929 Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę nie tyle o samej kołysce, co łóżeczku z taką funkcją, żeby można było też zablokować kołysanie w razie potrzeby. Wczoraj byłam w Mama i Ja przy okazji i widziałam świetne łóżeczko i miało możliwość lekkiego kołysania, kurcze sama chciałabym takie:)) ale powaliła mnie cena. Będę szukała albo używanego albo tańszego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 12:01

mhsvi09k9an1legs.png
  • ewelkaet Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy łóżeczko zwykłe. Teraz musiałam zamówić łóżko dla starszego, bo musi się wyprowadzić z łóżeczka. Przed nami też kupno wózka, bo poprzedni miałam używany 3w1 i ogólnie stelaż i wersja spacerowa są w opłakanym stanie. Sama gondola niby ok, ale muszę jeszcze na to trzeźwym okiem popatrzeć. Ogólnie mniej wydatków teraz będzie typowo wyprawkowych, bo większość mam po starszym, jeszcze nie przyniosłam z piwnicy,a przegląd się szykuje:)

3jgxdqk3twh6kwwl.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas od małego młody spał u siebie w pokoju w łóżeczku, miałam pożyczoną kołyskę od siostry bo ona korzystała przy obu córach, ale u nas nawet w niej nie leżał i sprzedaliśmy i oddaliśmy jej kasę.
    Teraz żałuję, bo przy drugim to ju nie będzie tak różowo :P chcę od poczatku położyć chłopaków razem, ale jak się będą budzic wzajemnei to będę potrzebować coś małego do sypialni...

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Ju14 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelkaet pochwal się proszę łóżkiem dla starszaka :)
    ja muszę pomału zacząć się rozglądać, bo też córę trzeba będzie wyprowadzić z łóżeczka :)

Mała też od samego początku spała w swoim pokoju i w swoim łóżeczku. Nie mięliśmy z tym żadnego problemu. Bardzo lubi swoje łóżeczko i czasami w weekend jak wstaje o 7 mąż ją przynosi do nas, żebyśmy jeszcze poleżeli, ale ona nie lubi, woli jakąś zabawkę i do swojego łóżeczka. Aż się boję tej zmiany, czy nie będzie ryku za starym łóżeczkiem.

kołyski nigdy nie mięliśmy i nie wiem jak to jest. Tą Tiny love widziałąm w necie i nawet przeszła mi przez myśl gdyby trzeba było maleństwo do nas do sypialni przygarnąć. Też chcemy dzieci razem w pokoju umieścić, ale nie wiem czy mała da radę. Ona będzie miała wtedy 22 miesiące. Może nie będzie się w nocy budziła. Wszystko wyjdzie w praniu ;)

My zaliczyliśmy dzisiaj też sanki :) jutro też będziemy korzystać i ile się da :)
    Córunia zachwycona śniegiem! Rzuca się i je ;) he he

w4sq0dw4ipdk3tpr.png
  • Laguna Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Franek zaliczył glebę kilka razy wiec siłą rzeczy się najadl :)

My wózek z racji tego że już nie planowaliśmy dzidziusia sprzedaliśmy na miesiąc przed tym jak dowiedzielismy się o ciąży :) dlatego szukam używanego teraz ale w bardzo dobrym stanie. Chce baby design lupo albo dotty. Jak na tą cenę to wózek jest naprawdę rewelacyjny. Spelnial wszystkie moje oczekiwania.

Zwazylam się dzisiaj znowu i jestem +8,5.... to dopiero szok... mówię Wam będę się kulać w maju...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 17:52

klz9df9hdso5u3nz.png
    qb3c3e5e3505ubzg.png
    klz9uay3pdjwce0a.png
    mjvyio4pyms0by5h.png
  • Laguna Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że też mi ucielo wiadomość

klz9df9hdso5u3nz.png
    qb3c3e5e3505ubzg.png
    klz9uay3pdjwce0a.png
    mjvyio4pyms0by5h.png
  • Laguna Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz napisałam następna i tez ja ucielo... wrrrrrrrrr

klz9df9hdso5u3nz.png
    qb3c3e5e3505ubzg.png
    klz9uay3pdjwce0a.png
    mjvyio4pyms0by5h.png
  • Velvet929 Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laguna my daliśmy 400 zł za 3w1 który wygląda jak nówka.
    Przeglądałam olx, trójmiasto w ogłoszeniach i grupy na fb i się trafiła super okazja:)

Fakt, bardzo często ucina posty. Irytujące to trochę.

mhsvi09k9an1legs.png
  • ewelkaet Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ju14 kupiłam takie: http://allegro.pl/lozko-dzieciece-dla-dziecka-140x70-szufada-materac-i6386842917.html

Jeszcze czekamy na dostawę, do tego kupiłam mu naklejkę na ścianę z tomkiem, bo go uwielbia i mam nadzieję, że pójdzie:)

3jgxdqk3twh6kwwl.png
  • ewelkaet Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już mam +8:) ale to nieźle, w zeszłej ciąży miałam już w tym czasie +12:)

3jgxdqk3twh6kwwl.png
  • kasztanova Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh tez ma 8+ wiec trochę się uspokoiłam, że nie jestem z tym sama ;) ale zaczynam się już momentami toczyć a nie iść ;)
    glukozę wspominam tak sobie. Dało się wypić (miałam swoją cytrynę) ale potem kręciło mi się w głowie i byłam taka otępiała, niedobrze mi nie było. Oby i tym razem się udało jakoś ;)

Nasza 2 latka zostaje na razie w swoim łóżeczku a kupujemy Chicco next2me. Dopiero po kilku miesiącach zrobimy rewolucje w pokoju z zamianą łóżek.

• Ju14 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super to łóżeczko no i fajnie, że ma boki takie wyższe.
    Moja Iga to robi w nocy takie akrobacje, że właśnie muszę się rozejrzeć za takim łóżkiem, z którego nie wypadnie.

w4sq0dw4ipdk3tpr.png
  • Nikita987 Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 21:54

w57v8iikstiza1ib.png w57vrjjg0zvbccpd.png
  • Nikita987 Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle sie napisałam i nic nie ma , w każdym bądź razie dzięki za linka do forum, u nas to 2 ciąża i będzie tez dziewczynka, dla malej mamy taki kosz ba kółkach a potem łóżeczko z możliwością kołysania - u nas sie sprawdziło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 22:05

• Laguna Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikita witamy :)

400 zł to super cena. Mi to się marzy lupo ale ten nowy model 2015/2016. I one tak kolo 1200 za używke 3w1. A nie chce wydac wiecej niz 1000zl. A ten dotty jeszcze droższy. Ale mam czas. Codziennie sprawdzam ogłoszenia, jestem dobrej myśli i na pewno coś mi się uda znaleźć..

klz9df9hdso5u3nz.png
    qb3c3e5e3505ubzg.png
    klz9uay3pdjwce0a.png
    mjvyio4pyms0by5h.png
  • Velvet929 Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikita hej:)
    Laguna ja sprawdzałam co dwa dni, czasem co dzień i się udało znaleźć taki który i mi i mężowi się spodobał i do tego jest funkcjonalny. Cierpliwości, jeszcze sporo czasu:)

mhsvi09k9an1legs.png
  • Velvet929 Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy coś takiego 3w1.
    tutaj przykład bo naszego ogłoszenia już nie znalazłam
    http://sprzedajemy.pl/wozek-x-lander-xa-3w1-komis-plastusiowo-nr9668452

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 09:40

mhsvi09k9an1legs.png
  • Laguna Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2017, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No xlandery znam bo też miałam ale akurat mi nie przypasowal choć wydaje mi.sie ze to dlatego że był zbyt zdezelowany.. na drodze kamienistej myślałam że nam syn z gondoli wypadnie :)
    Ale sporo ludzi go ma i są zadowoleni dlatego myślę że po prostu tamten juz miał dosyć. Ten baby design jest taki fajny mięciutki i delikatnie się go prowadzi.
    Wiem ze jeszcze dużo czasu i dlatego jestem spokojna. Choć charakter mam taki ze jak juz coś chce kupić to chciałabym od razu to znaleźć :)

klz9df9hdso5u3nz.png
    qb3c3e5e3505ubzg.png
    klz9uay3pdjwce0a.png
    mjvyio4pyms0by5h.png
  • Nikita987 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kompletnie nie myślałam jeszcze o wózku

• ewelkaet Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę się zastanawiać bliżej rozwiązania, albo po,na początek mam do czego wsadzić, a teraz inne wydatki:)

3jgxdqk3twh6kwwl.png
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ