Maj-Czerwiec 2017 3city
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja myślę nie tyle o samej kołysce, co łóżeczku z taką funkcją, żeby można było też zablokować kołysanie w razie potrzeby. Wczoraj byłam w Mama i Ja przy okazji i widziałam świetne łóżeczko i miało możliwość lekkiego kołysania, kurcze sama chciałabym takie:)) ale powaliła mnie cena. Będę szukała albo używanego albo tańszego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 12:01
-
My mamy łóżeczko zwykłe. Teraz musiałam zamówić łóżko dla starszego, bo musi się wyprowadzić z łóżeczka. Przed nami też kupno wózka, bo poprzedni miałam używany 3w1 i ogólnie stelaż i wersja spacerowa są w opłakanym stanie. Sama gondola niby ok, ale muszę jeszcze na to trzeźwym okiem popatrzeć. Ogólnie mniej wydatków teraz będzie typowo wyprawkowych, bo większość mam po starszym, jeszcze nie przyniosłam z piwnicy,a przegląd się szykuje:)
-
u nas od małego młody spał u siebie w pokoju w łóżeczku, miałam pożyczoną kołyskę od siostry bo ona korzystała przy obu córach, ale u nas nawet w niej nie leżał i sprzedaliśmy i oddaliśmy jej kasę.
Teraz żałuję, bo przy drugim to ju nie będzie tak różowochcę od poczatku położyć chłopaków razem, ale jak się będą budzic wzajemnei to będę potrzebować coś małego do sypialni...
-
Ewelkaet pochwal się proszę łóżkiem dla starszaka
ja muszę pomału zacząć się rozglądać, bo też córę trzeba będzie wyprowadzić z łóżeczka
Mała też od samego początku spała w swoim pokoju i w swoim łóżeczku. Nie mięliśmy z tym żadnego problemu. Bardzo lubi swoje łóżeczko i czasami w weekend jak wstaje o 7 mąż ją przynosi do nas, żebyśmy jeszcze poleżeli, ale ona nie lubi, woli jakąś zabawkę i do swojego łóżeczka. Aż się boję tej zmiany, czy nie będzie ryku za starym łóżeczkiem.
kołyski nigdy nie mięliśmy i nie wiem jak to jest. Tą Tiny love widziałąm w necie i nawet przeszła mi przez myśl gdyby trzeba było maleństwo do nas do sypialni przygarnąć. Też chcemy dzieci razem w pokoju umieścić, ale nie wiem czy mała da radę. Ona będzie miała wtedy 22 miesiące. Może nie będzie się w nocy budziła. Wszystko wyjdzie w praniu
My zaliczyliśmy dzisiaj też sankijutro też będziemy korzystać i ile się da
Córunia zachwycona śniegiem! Rzuca się i jehe he
-
Hehe Franek zaliczył glebę kilka razy wiec siłą rzeczy się najadl
My wózek z racji tego że już nie planowaliśmy dzidziusia sprzedaliśmy na miesiąc przed tym jak dowiedzielismy się o ciążydlatego szukam używanego teraz ale w bardzo dobrym stanie. Chce baby design lupo albo dotty. Jak na tą cenę to wózek jest naprawdę rewelacyjny. Spelnial wszystkie moje oczekiwania.
Zwazylam się dzisiaj znowu i jestem +8,5.... to dopiero szok... mówię Wam będę się kulać w maju...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 17:52
-
heh tez ma 8+ wiec trochę się uspokoiłam, że nie jestem z tym sama
ale zaczynam się już momentami toczyć a nie iść
glukozę wspominam tak sobie. Dało się wypić (miałam swoją cytrynę) ale potem kręciło mi się w głowie i byłam taka otępiała, niedobrze mi nie było. Oby i tym razem się udało jakoś
Nasza 2 latka zostaje na razie w swoim łóżeczku a kupujemy Chicco next2me. Dopiero po kilku miesiącach zrobimy rewolucje w pokoju z zamianą łóżek. -
Tyle sie napisałam i nic nie ma , w każdym bądź razie dzięki za linka do forum, u nas to 2 ciąża i będzie tez dziewczynka, dla malej mamy taki kosz ba kółkach a potem łóżeczko z możliwością kołysania - u nas sie sprawdziło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 22:05
-
Nikita witamy
400 zł to super cena. Mi to się marzy lupo ale ten nowy model 2015/2016. I one tak kolo 1200 za używke 3w1. A nie chce wydac wiecej niz 1000zl. A ten dotty jeszcze droższy. Ale mam czas. Codziennie sprawdzam ogłoszenia, jestem dobrej myśli i na pewno coś mi się uda znaleźć..
-
No xlandery znam bo też miałam ale akurat mi nie przypasowal choć wydaje mi.sie ze to dlatego że był zbyt zdezelowany.. na drodze kamienistej myślałam że nam syn z gondoli wypadnie
Ale sporo ludzi go ma i są zadowoleni dlatego myślę że po prostu tamten juz miał dosyć. Ten baby design jest taki fajny mięciutki i delikatnie się go prowadzi.
Wiem ze jeszcze dużo czasu i dlatego jestem spokojna. Choć charakter mam taki ze jak juz coś chce kupić to chciałabym od razu to znaleźć