Maj-Czerwiec 2017 3city
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope ja lubię remonty po
także poproszę później o zdjęcia
my musimy też się zabrać za pokoik dzieci ale nie będzie remontów, tylko zakup nowej szafy, regału, łóżka.
Taki typowy remont to zrobimy za jakieś 4lata? Wtedy dzieci dostaną osobne pokoje, także niedługo będziemy do skarbonki zbierać
Ja pościel kupiłam w Lidlu jakoś z półtora miecha temu były takie słodkie -
My juz po remoncie. Pokój wąski niestety. Jeszcze jakiś kretynów wymyślił żeby w wąskim pokoju zrobić komin.. ale dało się. Z jednej strony jest kącik Małgosi, a z drugiej kącik Franka
Chociaż pierwsza wersja farb która mąż pomalowal pokój nie wyszła. Jak weszłam to się rozplakalama mąż załamał ręce heh. Ale poprawił
kupilismy nowe farby i na nowo. Jednak w ciąży lepiej nie wybierać kolorów
Dzisiaj zrobiłam zamówienie w motherhood na pieluszki i rogala do karmienia. Chciałam nie brać go w ogóle. Ale w sumie przemyślalam sprawę. Zwłaszcza że jest w promocji za 39 zł.
-
No tak tylko jak tu się zdjęcia wrzuca? Zaraz gdzieś sprobuje wyczytać
Zamówiłam jeszcze koszule do karmienia i szlafrok bawełniany. W sumie tak pomyślałam że za dwa tygodnie powinnam torbę spakować. Jak to było? Od 35 tygodnia powinna być? Po prostu szok!
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17267087ca82.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/169a84668f1c.jpg
Kącik Frania
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd93cf3ae69f.jpg
A to kącik Małgosi. Jeszcze bez przewijaka. Jutro zrobię zdjęcie juz z przewijanie
Jakaś masakra z tym wstawianiem zdjęćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 21:58
ewelkaet lubi tę wiadomość
-
śliczne te drzewa Laguna!
my dziś po wizycie, młoda ma 1600g
coraz częściej napina mi się brzuch w dole i zaczyna mi to przeszkadzać. tylko ciężko odpoczywać z szaloną "prawie" 2 latką.
było coś kiedyś o tych niedrapkach, że się od nich odchodzi ale nie mogę sobie przypomnieć co i jakmoja córka strasznie się drapała po budzi, co chwilę nowa szrama mimo obciętych paznokci. my chyba zapominaliśmy je nakładać i jak jest ciepło to też kto by chciał mieć rękawiczki ubrane?
-
Lollipop ja na razie zamawiałam pościel dla starszaka na allegro jak z jakością to się okaże jak przyjdzie.
Dla młodszego zamówię jeden komplet z allegro, a drugi firmy ceba baby, ale stacjonarnie bo na allegro mi nie odpisują 2 tygodnie na wiadomości czy wzór jest dostępny.
Ju14 wstawie po, ale to bedzie "wagon" pokoj jest mały i chce w nim zmieścić:
łóżeczko 140x70, łóżko 160x80, komode z przewijakiem, regał, kallaxa i fotel do karmienia także... hm... nie ma 5cm wolnej ściany jak coś źle wymierzyłam to skończymy z regałem w przedpokoju -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e15131a3532a.jpg
Tu juz z przewijakiem
Hope.. na pewno będzie wszystko pasować i na pewno pokój będzie cudny znając CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 11:33
ewelkaet, DebraMorgan, Hope_ lubią tę wiadomość
-
Laguna super pokoik
my wczoraj wystawiliśmy komodę z pokoju synka i wystawiliśmy tam łóżeczko córki. Miało być łóżko pietrowe ale ze nie mogliśmy się zebrać żeby zamówić to powiedziałam żeby tak zrobić i teraz podoba mi się to ustawienie bardziej niz łóżko pietrowe. Tylko muszę jeszcze męża przekonać Żeby tak zostawić
no i szafę muszę zamówić bo z tych co oglądałam to nic mi się nie podoba. Niby tesc mówił ze zrobi także musimy z nim pogadać
Hope ta firma ceba baby to jest jakaś lepsza? ech muszę usiąść i coś poszukać w końcumaterac tej firmy co masz można kupić gdzieś stacjonarnie czy przez internet tylko?
Rety coraz bardziej myśle ze nie ogarnę letniego dziecka Haha w szpitalu maluch w bodziakach leżą czy śpiochy trzeba zakładać? -
Laguna super to urzadzilas! A te drzewa to świetna sprawa z tymi półkami
Hope to mamy takie same dylematy i za krótkie ściany o kilka cm
A kellexa dużego kupujesz?
Ja tego 2x4. No i tez będzie łóżko, łóżeczko, komoda z przewijakiem, szafa, regał i kanapa/fotel
Damy rade! -
Laguna, super pokój dla dzieciaków! My tez urządzamy pokój dla synka, bo córeczka poki co bedzie spała z nami. Narazie pomalowany i meble wstawione, wiec niedługo synka czeka eksmisja!
U mnie po wizycie wiesci średnie, szyjka niby sie nie skróciła, bo nadal około 25mm ale zrobił sie w niej lejek, ktory sie doktorowi nie podoba, wiec we wtorek bede miała zakładany pessar. Tak mysle ze moze to na plus, bo zawsze to jakies wsparcie z zewnątrz wiec moze bede spokojniejsza.
-
Tina ale będziesz mogła z tym funkcjonowac ? Pytam bo kurcze nie bardzo wiem co to. Współczuję Ci. Ale cieszę się, że z dzidzia wszystko dobrze. To chyba jednak najważniejsze
Ju14.. a co przewrocila się? Przegryzla warge pewnie ząbkami? Budulka..Tina85 lubi tę wiadomość