Maj-Czerwiec 2017 3city
-
WIADOMOŚĆ
-
Pszczołła trzymaj się dzielnie napewno wszystko pojdzie dobrze. Trzymam kciuki.
Velvet a ciebie wypuszczaja na swieta czy zostajesz w szpitalu?
Dziewczyny: zdrowych, radosnych i pogodnych swiat wam zycze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 10:57
-
Pszczola ja jestem pietro nizej
przyjde do Ciebie na sale odwiedzin haha. Zart oczywiscie. Ale daj nam.koniecznie znac jak dojdziesz do siebie
jesli bedziesz miala cc wieczorem to pewnie Cie spionizuja rano. Trzymam kciuki
)
Dorotka na niedziele na pewno zostaje. W poniedzialek nie wiem moze mnie wypuszcza.
Dziekuje i Wam wszystkim tez zycze Zdrowych i Wesolych i Spokojnych swiat. A Tobie Pszczola swiat z malenstwem w ramionach)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 11:24
-
Ju przezyje
Maluch najwazniejszy
spokoju to tu nie ma. Albo smiechy na korytarzu z dziewczynami albo odwiedziny codziennie. Jutro pol dnia bedzie ze mna maz;) w poniedzialek wpadna rodzice (mam nadzieje ze juz do domu). Fajne jest to ze nie ma sztywnych godzin odwiedzin
maz zawsze wpada przed praca i potem ok 19-20 po.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 14:11
Ju14 lubi tę wiadomość
-
Velvet, Pszczoła trzymam kciuki za Was żebyście szybko wróciły do domu.
Wszystkim życzę Wesołych Świąt, dużo spokoju, zdrówka i jak najlżejszych porodów
Mnie wczoraj znów skurcze męczyły, ale nie tak mocne jak ostatnio. Wziełam scopolan i się do rana rozeszły.
-
Marlena ale mówisz o skurczach przepowiadajacych czy skurczach nóg? Bo jeśli przepowidajce to już nie musisz chyba żadnych leków rozkurczowych brać? Mi kazała juz lekarka wszystko odstawić.
Pszczoła trzymam za Ciebie mocno kciukidaj znać koniecznie co u Was. Jak się czujesz
jak maluszek
Dla Was mamuśki radosnych Świąt! Żeby te porody mimo całego stresu były najpiękniejsza chwila w naszym życiu!
Ja nie mogę zasnąć.. rodzinka przyjechała.. ja się nasprzatalam, popieklam ciasta i chyba z tego zmęczenia nie mogę usunąć. Do łazienki przed chwila ledwo doszłam.. a jutro o 7 musze wstać..
-
Dziewczyny wesołych i spokojnych świat wam życzę!
Pszczoła trzymam kciuki! Daj znać co u was.
Velvet zdrówka! Oby cię jutro wypisali do domu.
Marlenka ty to pewnie następna będziesz rodzic
Ja na święta w tym roku nic nie robiłam. Dzisiaj jedziemy na działkę bo pierwszy raz od dawna będzie cała rodzina na święta a tam jest dużo miejsca. Babcia tak chciała żeby jeszcze raz byli wszyscy ( jej dzieci, wnuki i prawnuki)a jutro jedziemy do teściów. Szkoda tylko ze pogoda jest jaka jest... chociaż najważniejsze żeby nie padało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 07:10
-
No niestety jutro tez nie wychodze. Polozna mi cisnienie dzis podniosla bo to crp mi rosnie i mowi ze mozliwe ze antybiotyk nie trafiony i trzeba bedzie podac inny. Tyllo skoro nie dziala to po jaka cholere piata dobe truja mi dziecko ;(( zapypam o wy.niki posiewu na obchodzie, dzis powinien juz byc
-
Dziewczyny wszystkiego dobrego na swieta!
Pszczoła mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze i masz już zdrowego maluszka na świecie:)
My dziś od 9.30-20 intensywnie na tyle, że mąż już śpi i ja też powoli się kładę.
Pozbieraliśmy trochę pyszności na wynos, więc mam zamiar pomrozić żeby były po porodzie do zagrzania:)
Jutro już na spokojnie w domu odpoczywamy.