Maj-Czerwiec 2017 3city
-
WIADOMOŚĆ
-
Wydawało mi się, że wcześniej pisałaś ze będą Ci w piątek wywolywac wiec myślałam że pod jego okiem
Marlena super ze jesteście już w domkumasz to wszystko już za sobą
teraz tylko się nacieszac
oby maluszek rósł zdrowo i spokojnie
super, że nie płacze. I oby kolek nie miał!
Ja nie śpię od 5.30. Juz się denerwuje. Nie doczekam się tej 14...
-
Laguna czekamy na wiadomości
Ja dostałam się jutro na wizytę, lekarka chciała mnie jutro widzieć ale nie było miejsc dziś dzwonie i jedno się zwolniłoWyniki moczu mam lepsze niż były, bez białka, bakterii posiew nawet ujemny
Tylko krew i leukocyty ;/ Jutro zobaczymy jak waga malucha czy wzrosła i wtedy może będę wiedziała kiedy na 100% termin cc, bo tak to w przybliżeniu tylko;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 15:33
-
Zgadza sie, bylismy na IP ze skierowaniem od lekarza. Ale Pan doktor dyzurujacy niestety stwierdzil ze sie nic nie dzieje... w ogole nie wiedzialam ze lekarze juz na wizytach nawet klna.... jestem w ciezkim szoku i mega rozczarowana jego zachowaniem. W glowie mi sie nie miesci jak ktos taki moze byc lekarzem ginekologiem ktory obcuje z ciezarnymi kobietami..
A juz myslalam ze urodzi sie jak lewandowsiego coreczka
Trudno widocznie tak mialo byc. I Malgosia urodzi sie w dniu urodzin mojej sredniej coreczki
Jutro o 5 pobodka i na 7 do szpitala do lekarza ktory mnie skierowal. Obiecal, ze "nas urodzi" jak sie okreslil
Boje sie... ale tak soe ciesze ze wreszcie Malgoska bedzie z nami