Maj-Czerwiec 2017 3city
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelkeat mnie też boli brzuch od nocy właściwie. Budziłam się z bólu. Tak jakbym miała dostać okres. Z kolei dzisiaj ja prawie cały dzień chodziłam. Tak jak wczoraj nie dawalam rady. Co prawda po sklepach nie na swiezym powietrzu ale zawsze cos. I teraz leze czekam i nic... ani jednego skurczu
Na ktg dziś tez byłam i wszystko ok.
-
My wczoraj wyszliśmy do domu. Powoli ogarniamy wszystko. Mały jest jak aniołek, śpi dużo prawie nie płacze. W nocy tylko 2 razy wstawałam na karmienie. Na razie bezproblemowe dziecko
Jutro mają mi szwy ściągać, ale chyba pójdę w piątek bo jeszcze mnie ta rana bardzo boli i jest spuchnięta.
Miuczek jeśli chodzi o znieczulenie w wojewódzkim to co czwartek o 13 są spotkania z anestezjologiem, musisz na jedno iść żeby potem dostać znieczulenie zzo przy porodzie.
-
Marlena super, że jesteście w domu
Nie wiem jak to jest po cc, ale żeby te szwy nie wrosly za mocno.
Miauczek ja córkę rodzilam w Wojewódzkim i teraz tez tam chce jechać i rodzic. Nie wiem jak jest że zniczuleniem, bo nie miałam i się nie interesowałam. -
W wojewódzkim bez problemu dają gaz Eutonox do wdychania, jeśli któraś chce to wystarczy powiedzieć położnej. Wczoraj dużo kobiet wypisali do domu. A w Gdyni podobno na na położniczych nie ma miejsc, bo dziewczyna ze mną leżała, którą odesłali z Gdyni.
-
Ja będę dziś marudzić. Już mam serdecznie dość tej ciąży. Marzę tylko żeby się zaczęło i żeby Tomek wyszedł. Na nic nie mam siły, moje nietrzymanie moczu jest coraz większe, wykańcza mnie normalnie, czasem przed mężem mi wstyd że do toalety nie potrafię dolecieć, a wcześniej wcalej mi sie nie chce. Nigdzie nie wychodzę, gości nie zapraszam bo się do tego nie nadaję. O kregoslupie to już nie wspomnę. Nic tylko mi laskę dać.
-
A ja mam dziś skkurcze co 6-7 min już od 3 godzin i sama nie wiem czy się nasilają czy nie. Poczekam jeszcze z godzinę i może na IP jednak pojadę zobaczyć czy to przypadkiem nie już. Może tylko przepowiadajace, albo pierwsza faza, ostatnio takie miałam jakieś 4-5 godzin...
-
Velvet już niedługo... trzeba się tylko tym pocieszać. Ja też juz mam dość, może nie wygląda to tak jak u Ciebie, ale też bolą mnie plecy,biodra, pachwiny, spojenie... mam opuchnięte nogi, ledwo chodzę... ciężko znoszę ogólnie tę ciąże...
Ale już niedługo.
Laguna, Ania jak u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 18:28
-
Ewelkaet trzymam kciuki, jeśli to już.
Velvet marudz ile tylko chcesz! Jeszcze trochę. Ja jeszcze jak dobrze pójdzie ze 4 tygodnie ale chodzę jak pingwin od lewa do prawa. Nie mam takich dolegliwości jak Ty ale wierzę, że masz już serdecznie dość. Z dnia na dzień coraz bliżej rozwiązania -
W Gdyni anastezjolog urzeduje do 15, mozna skorzystac ze znieczulenia, jest gaz rozweselajacy, pilki, drabinka. Ja rodzilam 2 dni temu naturalnie i polecam, mialam sale z wanna i swietna polozna. To byl moj pierwszy porod, ale mam nadzieje, ze nie ostatni. Na patologii rzeczywiscie nie mam miejsc, ja bedac tydz po termnie mialam problem zeby sie tam dostac. Sale po remoncie wygladaja super. Duze wsparcie od poloznych na oddziale poporodowym, pomogaja o kazdej porze dnia i nocy:).Ogolnie polecam szpital.5 lat starań
*aniołek* 7 tydz