Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sami się wpraszają w zasadzie. Tydzień temu był spokój, bo Mąż już odmówił. A Ci z tego tygodnia już byli umówieni dawno i w sumie nasza wina, bo nie pomyśleliśmy, że mogę już nie miec najmniejszej ochoty.
Znowu mnie boli podbrzusze okresowo. Taki ciągły, nieprzyjemny ból. Któraś tak ma? Codziennie? Bo się zaczynam martwić i sobie wkręcać głupoty. -
Fermina, dobre nastawienie. Skąd Wy tych wszystkich gości bierzecie??
Wyciągnęłam instrukcję i dowiedziałam się, że trzeba od czasu do czasu czyścić filtr w wężyku. Taka niespodziankamąż przyjdzie z pracy to będzie szukał co i jak. Na razie nie ruszam nawet tej wody, zabronił mi.
W domu nie mam nic do jedzenia. No prawie. Do sklepu nie chce mi iść. Masakra, nie mam pomysłu już czym się zapchać bo wszystko działa na 5 minut! -
Wowka wrote:Droga czytelniczko, dziękujemy za zaufanie. Jeśli dosięgasz do jedzenia z najniższych półek w zamrażarce, a dojście do kuchni nie powoduje zadyszki to ciąża jest wykluczona. Jeśli zaś Twój brzuch może robić za podstawkę na talerzyk to istnieje takie prawdopobieństwo
pozdrawiamy, redakcja Bravo.
Jest 11, jestem po dwóch śniadaniach (talerz kapuśniaku na drugie!) I zastanawiam się to jest ten moment żeby robić obiad... W tyle głowy jakiś głos mi krzyczy "zamów pizzę, zamów pizzę!" -
nick nieaktualnyIbishka, gratulacje! Bylo ciezko, ale warto
J.S. super wiesci
Malwka, powodzenia, czekamy na wiesci
Kropka88 wrote:hehe
Wracając do faz księżyca to ja dzień po nowiuTo też się liczy?
Ja dzien przed nowiemspojrzalam w Kalendarz majowy. Synek tez moze sie tak urodzic. Bedzie donoszony, przyzwalam
Ja dzis pobijam rekordy. Spalam prawie 12h. Teraz probuje sie wyciagnac z łóżka po 30 minutach od 'czas wstacvWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 11:17
Kropka88 lubi tę wiadomość
-
Fermina, mnie też boli codziennie. Nie wiem czy tak samo, bo nadal nie czaję tego okresowego bólu, ale odczuwam taki tępy, rozlany ból w miednicy-od pępka w dół. Raz bardziej, raz mniej. Zaakceptowałam, mam to od jakiegoś tygodnia, wieczorami gorzej.
-
Ja proponuje kabanosy! Wpieprzam na potęgę.
I świeżutkie buleczki z dzemem
No kocham....
Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
kattalinna podświadomość nie kłamie, zamów pizze! Widocznie to jest to, czego potrzebujesz
Koralowa no to klops. Idę smarować buły dżemorem!
Chociaż wolałabym gofery...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0ebfd0e613a.jpg
Też mam pobolewania w podbrzuszu codziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 11:21
Wowka, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, jeżeli wciąż masz wątpliwości czy jesteś w ciąży polecam pójść umyć zęby. Jeżeli po myciu zobaczysz, że masz upierdzieloną bluzkę na brzuchu od pasty wniosek jest jeden - ciąża na 100%...
D_basiula, kattalinna, Mycha666 lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Hahah ah te Wasze rady z Bravo, usmialam sie!
Feeva ja tez chrapie, maz mi mowi ze jak stary chlop! A do tego mam nos zatkany wiec na pewno tam jade dobrze z tym chrapaniem.
I ja ostatnio ciagle glodna wlasnie zjadlam bulke z dzemem wlasnej roboty, na gofry tez mam ochote takie z bita smietana i owocami bylyby najlepsze ale w domu tylko banany i jablka...Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
taaaa
buła z dzemem
moje ciązowe marzenie, w torbie szpitalnej bedzie dzemsam dzem
jak poprzednio
wpierdzieliłam ze słoika, za pozwoleniem, jak fajnie, że wtedy cukry mi spadły
a o pizzy juz z samego rana pomyślalamz myslą że wieczorem
nie, no pizza dziś obowiązkowo!!!!jutro przecież wizyta, a jak mnie z wązą????musi byc chociaż poziom wagi z przed 2 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 11:32
Wowka lubi tę wiadomość
-
Feeva, ja ostatnio chciałam od mamy zabrać ale się nie zmieściła
ale z racji, że opiekacz do kanapek nadaje się od dawna na śmietnik, to teraz kupimy wypasiony milion w 1, koniecznie z opcją gofrów
Od rana skurcze. Po wczorajszym ktg jestem mądrala bo wiem w końcu co to jest i że nie ma czym się przejmowaćFeeva lubi tę wiadomość
-
Feeva wrote:A płyn do higieny intymnej Biały Jeleń z korą dębu też się nada? Jak myślisz?
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,43510,bialy-jelen-hipoalergiczny-zel-do-higieny-intymnej-z-kora-debu.html
Taki mam
Nie podpowiem, bo na płynach się nie znam. Nie używamMatylda
-
My mamy 2 gofrownice. Jedna tak zwykla ale nie piecze dobrze, druga kupilam w lidlu w Anglii ale tu tez sa takie same i jest super, takie serduszka z niej wychodza, chrupiaceAniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024