Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekając na kolejne dzidziusie, mój w swoim wygodnym M1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 04:57
Kropka88, Kwiatkowa24, kamciaelcia, Feeva, Nynka, Katy, pawojoszka, Kira91, Cola87, Mycha666, Fatalita, Paula95, Mała Matylda, Sela, Wowka, D_basiula, Uli, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiężko Was nadrobić
Dziewczyny, które brały Starynkiewicza jako rezerwę zastanówcie się serio. Jest tu tak duża ilość rodzacych, że w głowie się nie mieści że przyjmują dalej.
Ja myślę, że nie zostałam wczoraj przesunięta, tylko dzięki interwencji mojego męża.
Powiem Wam, że okropnie znioslam przygotowania do cięcia. W myślach powtarzalam, że nigdy więcej...
Wieczorem jeszcze położna dawała mi małego do cyca, ale w nocy dostał butle, był w tym samym pokoju co ja ale położna się nim opiekowała. O 6 pionizacja, miałam wrażenie, że mnie oszukują i nie dają przeciwbólowych taki ból. Teraz jak się rozruszam to jest spoko, ale jak przerwe ciągłość w przeciwbólowych to masakra...
Zazdroszczę porodów naturalnych na prawdę.
No ale mam nadzieję, że będzie lepiej w końcu to pierwszy dzień, a małek mój wszystko wynagradza ❤ -
kattalinna taaaaaa... najadłaś się po prostu dziś za dużo
Malutki, śliczny brzusio
A to mój potwór z rozstępamiSkóra taka napięta, że aż odbija światło
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d28da0e7be7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 13:00
kamciaelcia, Kropka88, Katy, Nynka, J.S, Kira91, Fatalita, Mycha666, Mała Matylda, Sela, Wowka, kattalinna, Hoope, D_basiula, Uli, pawojoszka, efwka83, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Nynka wrote:Ciężko Was nadrobić
Dziewczyny, które brały Starynkiewicza jako rezerwę zastanówcie się serio. Jest tu tak duża ilość rodzacych, że w głowie się nie mieści że przyjmują dalej.
Ja myślę, że nie zostałam wczoraj przesunięta, tylko dzięki interwencji mojego męża.
Powiem Wam, że okropnie znioslam przygotowania do cięcia. W myślach powtarzalam, że nigdy więcej...
Wieczorem jeszcze położna dawała mi małego do cyca, ale w nocy dostał butle, był w tym samym pokoju co ja ale położna się nim opiekowała. O 6 pionizacja, miałam wrażenie, że mnie oszukują i nie dają przeciwbólowych taki ból. Teraz jak się rozruszam to jest spoko, ale jak przerwe ciągłość w przeciwbólowych to masakra...
Zazdroszczę porodów naturalnych na prawdę.
No ale mam nadzieję, że będzie lepiej w końcu to pierwszy dzień, a małek mój wszystko wynagradza ❤
Pamiętaj - ból przejdzie, a dziecko zostanie -
nick nieaktualny
-
Nynka jak najmniej przeciwbólowych, w końcu będziesz musiała przestać je brać.
Ja to się obawiam że na wszystkich warszawskich porodówkach jest kocioł.
Ale w telefonie pozapisywałam sobie numery do kilku szpitali
Super że się już spionizowałaś, oszczędzaj się, ile się da.
-
Nynka oby szybko bol minal!
Dziewczyny piekne brzuszki
A ja jestem choooraprzewialo mnie przy tych remontach I sprzataniu
dzisiaj od 1-6w nocy nie spalam, przysnelam do 9 I wstalam z zawalonymi zatokami,katarem ropnym I bolem gardla. Rewelacja poprostu