Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie u pani diabetolog. Jak dobrze, że kazała przyjść za 2 tygodnie i dała tę drogą ale bezpieczną insulinę. Tak się zafiksowałam na cyferkach, że w nocy cukier 70-90, że nie widziałam, że tam było jak wół napisane POWYŻEJ! Budyń na maxa, w dodatku blondynka z budyniem
zdążyłam zwiększyć dawkę prawie trzykrotnie już
-
kattalinna wrote:Tak było
nie rozumiem czemu pan kelner się uśmiechnął tłumionym uśmiechem jak złożyłyśmy zamówienie
Hoope, przepraszam bardzo, ale to forum dla ciężarnych
Ależ ja nadal mam ciążowy brzuchTZ się pytał, czy jeszcze jedno tam chowam. A może
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Z ciekawości zrobiłam nowe zdjęcia, lekko inne ujęcie i jest wieloryb
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24269a0f1d88.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2a6dbce0b05.jpgkamciaelcia, Hoope, Feeva, Kropka88, Katy, Wowka, Paula95, Sela, Fatalita, Mała Matylda, Cola87, Nynka, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Bardzo fajne macie brzuchy a maleństwa w nich pewnie jeszcze fajniejsze
ja mam teraz czas cieszenia się brzuchem jaki by nie byl
bo planowa to moja ostatnia ciąża wiec się muszę nacieszyć bo potem nawet jak nadal będę miała brzuch to już nie to samo
-
Hejka dziewczyny
ja dzisiaj po wizytowaniu
wszystko super, szyjka okolo 0,5 cm, rozwarcie na dwa palce. Bylam na KTG, skurcze czułam i to regularne ale nie jakies mega mocne, przyszla jedna pani stwierdziła, ze są skurcze ale jakos w druga stronę
ze chyba cos zle podlaczyla.
minutę później przyszla pani doktor, ktora stwierdziła, ze żadnej akcji skurczowej. I komu wierzyć?
tym bardziej, ze wiem co czułam.
Powiedziała, ze piękne warunki mam do porodu, cokolwiek to znaczy
wiec czekam
mam nadzieje, ze do piątku mloda poczeka
a potem niech sie dzieje
aaa i USG miałam, mala ma ok. 3 kg wiec jest idealna do rodzenia
Mąż sie przerazil :p dopiero do niego dotarlo, ze zaraz rodze :p i zdziwiony dlaczego wczesniej nic nie mówiłam...hehehe
Jutro USG z młodym, mam nadzieje ze bedzie dobrzetrzymajcie kciukasy :***
I gratuluje wszystkim co urodzily, matko bosko jak sie rozkrecilyscie :p za każdym razem jak wchodzę na forum to z zapartym tchem co mnie tutaj czekakattalinna, Feeva, Mycha666, kamciaelcia, Kropka88, Kira91, Sela, Fatalita, Mała Matylda, D_basiula, Hoope, XKamaCX lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Mycha, wyganiac sobie mogę, córka zrobi co będzie chciała - czyli jeśli jest uparta i złośliwa jak tatuś, to posiedzi do majówki
i na nic moje tańce voodoo, prośby i groźby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 17:52