Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
piekne te wasze brzuszki, czy wy wszystkie takie chudzielce jestescie?Ja to jak slon wygladam normalnie ale to moja wina wlasnie przed chwila paczka sobie zjadlam.. juz drugiego
Oj ciekawe co tam u Malwki, juz bymchciala kolejne dzieciaczki zobaczyc, wlasnie dziewczyny cos malo zdjec tutaj tych niemowlat jest, chcemy wiecej
-
Paula, dojechalam
Moja reakcja - Boze, jak zielono!
Doslownie jakbym z dziczy wyszla, wlasnie leze w wannie i sie relaksuje, cudownie, a najlepsze ze w koncu sie normalnie zalatwilam, czuje sie 2 kg lzejsza
Jak to niewiele do szczescia potrzeba, szkoda ze pogoda taka troche niekorzystna, ale musze jechac po jakies ciuchy, bo niestety ale juz sie w nic nie mieszcze
Fatalita, Paula95, kattalinna, Hoope, D_basiula, Katy, Fermina lubią tę wiadomość
-
Paula
Ja jestem z kategorii wagowej słoń/wieloryb
Kira
Do boju!masz czas zwalczyć infekcje
Na gardelko plukanki i/lub tamtum verde/argentin
Herbatki, soczki, miód, czosnek
Na katar inhalacje
Od razu z nebu dose byś nie kaszlala
Na pierwsze cięcie szłam chora
Nie ma co!Paula95 lubi tę wiadomość
-
Kattalinna Ty chyba wątek pomyliłaś. Powinnaś pisać przynajmniej na czerwcówkach. Popatrz na Feevę. Co tam, że brzuszek duży, ale wszystko inne szczupłe. Nie tak jak u mnie ;(
Odnośnie gofrownicy polecam jednak zakupić nie wszystko w 1, a oddzielnie samą gofrownice o dużej mocy. Jest niesamowita różnica, gofry wychodzą jak z budki. Ja mam np. marki Dezal. Tyle pisałyście o gofrach, że ją w weekend wyciągam
Na Facebooku jestem w grupie "Co dziś na obiad?". Nie muszę już tam wchodzić, wystarczy że poczytam forumpóki co idę robić leniwe. Jak dobrze, że mój mąż ich nie lubi. Wszystkie dla mnie.
Fatalita test pasty do zębów potwierdził, że to jednak ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 14:14
Fatalita lubi tę wiadomość
-
Kira, biedna
Gorąca herbatka, albo mleko z miodem i pod Kołdrę!
J.S wreszcie dom co?
Ja nie mam siły na nic dziś. To ciśnienie hula, łeb boli, spać się chce, nogi znowu spuchniete. Dziecko też jakieś niespokojne.
Mycha, też jetem na tej grupie. I często wrzucają tam te goferyyyyyyyyy buu, a mi ślinka cieknieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 14:21
-
Na poczatku ciazy mialam to samo. Dalam rade domowymi sposobami. Teraz tez dam
chociaz nie mam sily na nic, dobrze ze zaraz Maz wraca, bedzie "obslugiwac"
biedny... ciagle mu tylko marudze ostatnio .
-
Meldujemy się po wizycie - u Zosieńki wszystko w porządku, szyjka zamknięta na cztery spusty. Przyjmowanie żelaza mi służy - obecnie wyniki mam wzorowe
.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie, wtedy zostanie założona karta do szpitala i będzie na mnie czekała na izbie przyjęć, więc nie powinnam się martwić że mnie odeślą
W ciągu tych 2 tygodni mam zrobić usg i gbs.Feeva, Wowka, kattalinna, Paula95, Hoope, Kropka88, D_basiula, kamciaelcia, Fatalita, J.S, pawojoszka, Nynka, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, obejrzałam że śliną kapiącą po kolanach. Dobrze, że pojechałam do mamy na naleśniki, bo po tych zdjęciach panele by się podniosły od mojego slinotoku
Feeva, Twój brzusio super. Ale jest już nisko
Paula, ja też kategoria wagowa foka:D
JS nie ma to jak w domku. Swoja wanna, swoje łóżeczko i swój kibelekTwój psica ucieszona, że jesteś?
Coś długa cisza od Malwki... A zaglądałam z nadzieją że może już...J.S lubi tę wiadomość
-
Wowka, powiedz im
mam brzuch duży, ale zdjęcia dobrze robię widocznie
Feeva ma starszą ciążę to i bebzol większy. No i piłka przyczepiona do innego stelaża to i wygląd inny
Jadę do diabetolog. Dość mam tych lekarzy już...
Kamcia, uśmiałam się, jakiś czas temu próbowałam wciągnąć brzuch, to było przekomicznie
Ola, ponieważ nie mamy terminu w tym samym czasie to podpowiem Ci, że Bródnowski nie jest oblężony jakoś szczególnie. Tu raczej nie walą tłumy tylko lokalsi. I Wowka -
Mala matylda super ze wizyta udana.
Co macie dzis na obiad? nie mam wogole pomyslu ani miesa rozmrozonego, chyba bedzie bez dzis heh.
Wowka ja tez co 5 minut to wchodze zeby zobaczyc czy jest jakas wiadomosc od niej:D
Kira chyba wszystkie jestesmy na etapie marudzenia o wszystko, moj to myslalam ze ostatnio mnie zabije doslownie, ja albo marudze, albo krzycze bo jestem wsciekla albo placze jak opetana.
Kira91, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Nosz trafi mnie zaraz, czy Wy myślicie, że nie mam nic do roboty, tylko pół dnia Was nadrabiać??!
Bylismy dzisiaj zarejestrować noworodka Bartosza, wracamy i co, kocioł na forum!
Najpierw Ibishka, jesteś wielka, taki trudny poród i sobie poradziłaś. Gratuluję! Odpoczywaj ile możesz, należy Ci się.
Malwka trzymam kciuki!
Worek rozwiązany, więc będziecie się już sypać regularnie. Wiem co mówięNo nareszcie.
Czy mi się wydaje, czy większość zaczyna od odejścia wód?
Za każdym razem jak czytam gofery, mam wrażenie, że pijecie do mniePrzedwczoraj były.
Kattalinna tu kobiety rodzą, gdzie się pchasz na majowe forum z taką pół ciążą.
Feeva. Jakbyś była czarna, pomyślałabym, że stoi murzyńskie dziecko z wzdętym brzuszkiemA tak to stoi wzdęta ponad miarę biała, chuda kobieta. Mówiłam, nie macie na jedzenie, złożymy się
Mycia kuciapy mydłem sobie nie wyobrażam. Tylko płyn do higieny intymnej mnie koi, chłodzi i daje uczucie świeżości. Żadnych mydeł. A który płyn, to kwestia wyboru. Kiedyś lactacyd był polecany po porodzie.
Tantum też choć mnie po nim piekło. Teraz używam Jelenia bo akurat mam. Doopa jak ta lala, boli lekko tylko przy mocnym podcieraniu i kilka dni po porodzie, więc luzik. Siedzę mormalnie.
Nynka pokaż bobo :*
J.S nareszcie w domu, to posiedzisz dwa dni i na porodówkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 15:08
Feeva, Mycha666, Fatalita lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Feeva wrote:Hoope, padłam
A tak w ogóle to my wyczuwamy kiedy jesz gofry i specjalnie o nich piszemy, żeby było Ci głupio, że się nie podzieliłas z niedozywionymi koleżankami z forum
No za każdym razem jak je jem, czuję się winna
Wowka jesteś w zmowie. To oczywiste. Powiedz, co Ci ten troll dał za popieranie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 15:19
Kira91, Feeva lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Wowka wrote:Wszem i wobec oznajmiam, że Kattalinna nie udaje. Sama widziałam, brzuch ma słuszny i odpowiedni
i to patrzyłam jeszcze przed wypitym piwem, więc to nie kwestia wypełnienia
A teraz ja wam się przyznaje do budyniu...czytam, piszę
Ale kiedy wy się spotkalyscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 15:34
-
kamciaelcia wrote:A teraz ja wam się przyznaje do budyniu...czytam, piszę
Ale kiedy wy się spotkalyscie?
A wczoraj, jak byłam podejrzewana o rodzenie po zdjęciu pessara, to piłyśmy piwo z Kattalinnąkattalinna, kamciaelcia lubią tę wiadomość