Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Widać, że już nasze ciąże mają się ku końcowi. Naprodukować 12 stron (i to jeszcze nie koniec) w ciągu jednego dnia? Tego jeszcze nie było. Wszystkie grzecznie siedzą w domu, bo się boją urodzić na zakupach
(J.S. się tylko nie boi
)
EDIT: 13 stron
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 17:57
Feeva, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Mi się nawet sprzątać nie chce. Totalna niemoc dzisiaj. Na seks nie mam co liczyć. Schody z i na 4 piętro dzisiaj zaliczone.
Jedyna pożyteczna czynność jaka dzisiaj zrobiłam - ogolilam się w końcu. Łatwo nie było, ale dałam radę. Nawet w lusterku nie wygląda najgorzejw razie W nie będzie kichy na porodówce
Nie chce być jak jedna z wielu współlokatorek J.S
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 18:08
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Dogorywam w lozku, to Wam cos pokaze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36f6f1563e28.jpg
Wczoraj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38a9df337df1.jpgFeeva, cichyszept, kattalinna, kamciaelcia, Kropka88, Wowka, pawojoszka, Sela, Fatalita, Mała Matylda, D_basiula, Nynka, Hoope, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Mycha666 wrote:A to nowość
Wszak to forum kulinarne
Za mną chodzi pizza. Nie pamiętam, którą z Was za to winić.
Chyba właśnie kattalinna coś wspominała, że nie ma nic w domu, do sklepu jej się nie chce iść i chyba zamówi pizze -
Nie daje rady was nadrobic.
Feeva jak Twoje plecy znosza taki brzuszek?
Dzis moje plecy odmawiają posłuszeństwa.
Przepraszam za wyrazenie, ale nakurwiaja, bo bol to pieszczotliwe określenie...
Czym objawia sie rwa kulszowa???Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
A co do goferow, cholera... nie wiem jak wam to powiedziec... mam dzis na kolacje ...
Poczestuje sie z wami... zdjęciem:DZanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
Koralowa jakoś muszą
Ciężko jest, ale ja i mój kręgosłup dajemy radę
Nieeeeeeeeeee nie pokazuj tego, bo się zapłacze że ja nie mam i obslinie wszystko co mam w zasięgu 5m
Rwa to chyba ból pleców promieniujacy na pośladki i uda. Ale nie jestem pewna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 18:24
-
A co to ten falafel?
Widziałam parę razy w menu jak brałam kebsa ale się nie zdecydowałam nigdy
Btw złoty MazWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 18:27
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Powiem tak, było ciężko, ale dzidzia wynagradza wszystko. Skurcze z krzyża.
Rozalia 2660g, 10 pkt urodzona o 11.05 poród naturalny. Narazie tylko takie dane znam.
Jestem po ogólnym znieczuleniu, bo łożysko nie chciało się urodzić.
Pozdrawiam i dziękuję za kciuki.kamciaelcia, Kropka88, Feeva, Paula95, Mycha666, jangwa_maua, Uli, pawojoszka, Kira91, kattalinna, amygdala, Katy, Kwiatkowa24, Sela, Fatalita, kasiia_p, Mała Matylda, Patk, Asix, D_basiula, Ola_Ola, BrumBrumek, Cola87, efwka83, Nynka, Jagoda14, Fermina, Hoope, Witch15, XKamaCX lubią tę wiadomość