Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa, no pewnie niech sie samo ruszy.. zawsze to lepiej niz wywolanie
chociaz ja sie chyba na to szykuje
wiem ze do terminu jeszcze cale 5 dni,ale juz mi sie normalnie plakac chce ze nic sie nie dzieje
zaczyna mi padac na mozg..
HOOPE,powbijaj te szpileczki.. -
Teraz Patk. Reszta bliżej weekendu
Patk, Ty już wiesz, że jesteś na trakcie porodowym?
Chciałam w nocy pochwalić dade, ledwo o tym pomyślałam a przeciekła. Ale tylko raz a nie co zmianę jak pampers.
Dziecko się wije, zaraz będzie koniec drzemki. Zepsuł się.
Kira91, Patk lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
To my z niedzieli - komunijnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e68c1843cf2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 11:14
Kira91, Wowka, kamciaelcia, J.S, Katy, pawojoszka, Feeva, kattalinna, Hoope, Kropka88, Mała Matylda, Mycha666, Patk, Sela, malwka08, Fermina, XKamaCX, pumka1990 lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
nick nieaktualnyKtoś mi podmienil dziecko:( co za wrzaskun, masakra na rekach tylko sen, wszystko inne parzy, gryzie nie wiem co jeszcze, od 1 kupa, cyc, sen, łóżeczko wrzask, wrzask godzine, cyc, kupa i tak w kółko
zapałek pod powieki potrzebuje...
Czy cycajace pijecie kawe?
Ej co z tymi stanikami?jak dlugo takie miekkie i na noc? -
JS, poszło tylko ustami. Ale nie ten twarożek, tylko czyste mleko. Chyba to takie ulanie z chlustem. Faktycznie zjadł dużo i niedługo od poprzedniego karmienia... może od tego... te nasze chłopaki takie same, umowili się na jeden dzień na wyjście a teraz też podobnie zachowują
Basiula, urosłas od poprzedniej fotkiale ładny i zgrabny brzuś
D_basiula lubi tę wiadomość
-
Mi wody chlustaly co chwilę. Jak byłam na porodowej i chodziłam w skurczach, bo siedzieć się nie dało to mimo podkładów w gaciach miałam od dupy do kostek mokre legginsy
Moje dziecię od wczoraj przybrało na moim mleku ponad 100gLaktatorem już nie muszę ściągać bo się ładnie najada. Ogólnie mega bolą mnie suty, ale daje rade
Czekamy na wyniki z krwi Małej. Proszę o kciuki, żeby bilirubina nie wzrosła i żebyśmy w końcu dzisiaj wyszły do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 11:50
Kwiatkowa24, kattalinna, amygdala, Nynka, Kropka88, Mała Matylda, Sela, D_basiula, Fatalita, Hoope, Fermina, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Kamcia, jak sie czujesz?
Feeva, kciuki
Hoope, ja chwalilam a mi tez dzis przecieklyJednak bez porownania do pampersa, wole dade bo tak zmisnialam co chwile
Wowka, dokladnieTo pewnie za duzo zjadl, ja juz sie staram to dozowac bo zauwazylam poprawe jak sie nie przeje, s czasami tak sie niestety zdarzalo i ulewal wiecej
My z zaparciami walczymy, chyba mleko bede musiala zmienic jak tak dalej bedzie -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c056cf15ed8e.jpg
Taka słodycz nam się trafiła ,puki co grzecznie spi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 12:02
kamciaelcia, Kwiatkowa24, kattalinna, J.S, Kropka88, Nynka, Feeva, Mała Matylda, Wowka, Mycha666, Patk, Sela, D_basiula, malwka08, Cola87, Kira91, Fatalita, Katy, Mama32, Hoope, Lukrecja, Uli, PixiDixi, XKamaCX, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
J.s.
Dziękuję że pytasz
Mam nadzieję że nie grzesze mówiąc że czuję się super. Troszkę snu mi potrzeba ale tego w szpitalu nie zaznam. Boli jak wstaje ale leki przeciwbólowe wzięłam ostatnio o 6przed prysznicem i myślę czy wyciągnąć już wenflon(zbyt pamietam zapalenie żyły). Dostaję pyralgine na zyczenie (tzn nic innego) mimo że mówiły że przy trzeciej cesarce marne szanse na jej dzialanie. Wstaje z utrudnieniem no ale to chyba normalne. Tak dobrze żadnego cc nie przeszlam i to od początku do końca. Niech tylko syn jebo nie zostanę dłużej bo spadl z wagi. Zaraz go budzimy po tej glukoziekattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patk, kciuki aby akcja się rozkręciła, już po dwunastej więc czekamy na wieści z wizyty
Mycha, mam nadzieję, że przejęcie listy rozpakowanych nie jest złą wróżbą, nie chcę rodzić jako ostatnia
Kamcia, bardzo się cieszę, że badania wychodzą pozytywnie, a Ty tak dobrze się czujesz po operacji
D_Basiula – piękna piłeczka, poza tym chudzinka z Ciebie
Feeva, trzymam kciuki za wynik zgodny z oczekiwaniami, a zaraz po nim wypis do domu
Pawojszka, co za ślicznotka
pawojoszka, kamciaelcia, D_basiula lubią tę wiadomość
-
U nas poród zaczął się niewinnie ,od rana jak tylko wstałam kilka skórczy ale takie bardziej przepowiadające ,za to strasznie mi było zimno trzęsło mnie że myślałam że będę chora . Od około ósmej skórcze zaczęły być regularne i trochę nieprzyjemne ale nadal nie można było powiedzieć że napewno porodowe. Koło dziewiątej zaczęłam mieć lekka pewność że coś jest na rzeczy . Koło 9.30 przyjechaliśmy na oddział. Mój był taki spanikowany że mało nas nie pozabijał po drodze i musiałam mu tłumaczyć że na porodówkę ma mnie dowieść nie na ojom . Doktorka mnie zbadała i stwierdziła 4-5 cm rozwarcie. Zatrzymali do przyjęcia . Zanim wypełnili papiery i podłączyli Ktg to rozwarcie było już 8-9 cm i usłyszałam że zaraz będziemy rodzić . Tak naprawdę nie do przeżycia były tylko może ze cztery ostatnie skórcze.
Jak zapytałam czy dostanę choćby gaz to pani mi powiedziała że najgorszy okres porodu mam już za sobą i na takie skórcze to już nic nie pomorze więc nie ma sensu . Spanikowana byłam gorzej jak pierworodna ale poszło sprawnie i naprawdę w miarę nie tak boleśnie . Nie nacinali mnie choć z podejrzliwością zaglądałam im w każde narzędzia jakie przynosili koło mnie aż mi pani powiedziała żeby się nie obawiać bo nie ma zamiaru mnie nacinać . Nie popekalam wogole ,nie zakładali ani jednego szwa . Dziś czuje się jakbym nie rodziła każdej z was życzę takiego porodu . Normalnie to już wczoraj wieczorem bym pytała kiedy wyjdziemy ale tak jakoś głupio . Niektórzy lekarze nawet nie zauważyli że był poród o dwunastej przychodząc na obchod pytali kiedy rodziłam i zdziwieni że to był jakiś poród ?
Do aktualizacji listy mała urodziła się 39+2Mycha666, Mała Matylda, kattalinna, D_basiula, Hoope, PixiDixi, BrumBrumek, Fermina, XKamaCX, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Pawojaszka, faktycznie słodycz
tylko gdzie ten zapowiadany róż?
Imię wybrane?
Basiula, fajny brzuszek a zazdroszczę wielkości biustuswój bym zmniejszyła o połowę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 12:31
kattalinna lubi tę wiadomość