Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś kąpiel niemal bardzo dobrze. Ale dużo spokojniej z naszej strony. A Piotruś był z ciocia w innym pokoju. Maleńki uspokoił się w wodzie,później coś mu nie pasowalo, ale od przykrycia ręcznikiem na przewijaku do ubrania body swietnie się czuł
jednak nie był ani glodny ani zaraz po jedzeniu(wczoraj dostal cyca po)
-
nick nieaktualny
-
Efwka, no ja miałam właśnie wewnętrznego drania, kiedy było krwawienie. Wiem, bo się wystraszylam i poszłam do proktologa. Teraz gin mówił że coś tam widać na zewnątrz ale dla odmiany krwi nie ma. Z tym że to naczynko pekniete też jest bardzo prawdopodobne, nie ma co się martwic na zapas, obserwuj jak będzie dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 20:30
-
Kamcia, ale wyproznil sie jedna normalnie a z druga juz mial problem pomimo ze chcial, zobaczymy ale musialam windi dzisiaj uzyc. Oby sie to unormowalo
Nie pomyslalam zeby tak podac wode, dzisiaj mi ostentacyjnie wyplul
Nynka, ja na szkole slyszalam ze herbatkami nie wolno dopajac, tylko woda
Mojego tez gazy mecza
Kattalina jak u ciebie? Czyzbys juz byla po? -
Wiecie
Ja o tych herbatkach nigdy nie slyszalam. Ale nas na pewno nimi pojonoPiotrusiowi probowalam różne herbatki parzyć ale nie lubi
wody nie lubil i nie lubi(chyba że lyknie mamy gazowana z butli) dopiero rozcienczony sok jablkowy podpasowal więc pije do dziś
-
J.s.
Kupkę jak plastelina kojarzę u jednego i drugiego. Potem minęły. A już pisalam Piotrek 3miesiące robil wysilkowo i nie w sensie bolowo tylko nie umial przec
Dziś wie że łatwiej jak się kucnie czy nachyliszkoda że o nocniczku nie wie
położna na pewno powie żeby dopajac
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę się doczekać info od Kattalinny i Coli, jak poszło.
Na wyrost opijamy że Skrzatem. On mlekiem a ja Lechem Free z limonką i miętą. Mniam. Dobrze, że dwie dziewczyny rodzą to będzie powód do wypicia dwóchSela, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Efwka mozesz profilaktycznie kupic Proctoglyvenol, mi bardzo pomagal :p Ostatnio tez mialam krew przy podcieraniu, ale u mnie to na pewno hemoroid
Ciekawe jak tam Kattalina :p
Kamilek mi dzisiaj w nocy dal niezle popalic, ale udalo mi sie odespac w dzien na szczęście choc troche. Za to na spacerku byl bardzo grzeczny, jak nie on :p
A teraz zasnal, bo susze wlosy i szum suszarki go uspil, ciesze z tego bo kupilam sobie Bavarie i chcialam sobie spokojnie z chlopakiem wypic -
Cola i Kattalinna chyba rodzą, bo taka cisza to może tylko to zwiastować
(bynajmniej mam taką nadzieję).
Ciekawe jak jest z tym balonikiem, czy rzeczywiście po wyjęciu skurcze mogą ucichnąć?
Któraś z Was ostatnio polecała ten proctoglyvenol, sama muszę go kupić. W poniedziałek mam wizytę u gin to skocze przy okazji do apteki. Może chociaż zniknie ten cholerny hemoroid do porodu (pewnie po i tak wyjdzie ale dużo dam za pare dni przerwy od niego heh)W końcu się udało...
-
Ile wy produkuje ie!! Nie jestem w stanie nadrobić
Kattalinna już po?
Powodzenia reszcie rodzacych
Ogólnie powiem Wam że padam na ryj. Mala spała w ciągu dnia tylko 3h. Później była kąpiel, karmienie, myślałam że usnie ale ni cholery. Cały czas mlaskala jak się odłożyło do spania a przy cycu spała...
Wisiała mi jeszcze godzinę i dopiero teraz zasnęła. Jak nadal tak będzie to wjeżdża smoczek, bo już nie wyrabiam. Mam nadzieję że uzna i nie wypluje.
Dodatkowo zapalenie przerzucilo mi się na drugą pierś, tylko w gorszym stopniu. Cała boli, jest twarda. 50x gorzej niż ból piersi przed okresem. Wjechał dziś antybiotyk bo była gorączka już 39st,dreszcze. Dramat. Mam dosyć
Jeszcze koopy zrobić nie mogę. Jutro zaaplikuje sobie gliceryne bo aż czuje parcie na krocze. Odchodów też jakoś mniej leci... Jeszcze zblokowania tam na dole by mi brakowało.
Dobra, ponarzekalam...
Ktoś pisał o pasie poporodowym. Też muszę.
Hemoroid też mi wyszedł niestety. Dzisiaj Maz kupił czopki
Do tego mam rozejscie mięśni prostych
Ja przy 5cm rozwarcia zdychalam z bólu i płakałam. Dobrze, że było znieczulenie
Ile czasu rozpuszczaja się szwy rozpuszczalne??
Aaaaaaa i dzisiaj nie było płaczu przy kąpielihurraa
jeszcze żeby tylko częściej spała...
Edit. Nie mogę zbić gorączki, cały czas 38,8
Dobrze mówiłyscie, że ten anielski uśmiech mojej córki to ściema
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70c2819b53bc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 22:42
malwka08, Mała Matylda, Mycha666, Wowka, Katy, Kwiatkowa24, kattalinna, pumka1990, D_basiula, Hoope, Fermina, pawojoszka, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Anna, 3330g, 52 cm, godz. 17:15, sn, 39+4
Foto
Proszę szybko oglądać zdjęcie bo jutro usunę
Poród ogólnie z tych, które personel będzie długo pamiętał. Na razie na więcej nie mam siły, na czytanie teżWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 05:30
efwka83, ciri22, Mała Matylda, amygdala, Mycha666, Wowka, Katy, Kwiatkowa24, J.S, Ola_Ola, Feeva, Sela, pumka1990, Fatalita, D_basiula, Mama32, Hoope, Nynka, jangwa_maua, Fermina, pawojoszka, kamciaelcia, malwka08 lubią tę wiadomość