Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Matylda kciuki zaciśnięte. Powodzenia, daj znać jak będziesz po wizycie;-)
Pawojoszka za moją na pewno nie pójdę siedzieć (sąd mi chyba jeszcze da nagrode hehe)
Kwiatkowa, z czego ja ostatnio będąc pod ktg zauważyłam to jak pisał się skurcz to właśnie bolał mnie brzuch jak na okres. Teraz w domu jak jestem to mam taki ból połączony z twardnieniem brzucha...Mała Matylda lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
ja wczoraj wyjatkowo wczesnie sie położyłam spać
u nas jedzonko o 1 :30 i 4:30
dziś pierwsza mama wstała-8
potem Patryczek otworzył oczka, zaraz Piotruś zaczał klaskać, na końcu oczywiście tata
Patryś zjadł, mama kawkę nr 1 zaliczyła
kloca (prawie 14 kg) oporzadza rano tataFermina lubi tę wiadomość
-
Matylda Amygdala sama się wepchała, przebiła nawet pęcherz, żebym nie mogła jej cofnąć w kolejkę.
J.S a najgłupsze jeść o 3,6,8 zasypiać przez godzinę i zaraz znowu chcieć jeść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 08:48
Mała Matylda, J.S, amygdala lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Matylda, kciuki za wizytę. Oby lekarz znalazł kluczyk do tej kłódki
Kwiatkowa, u mnie skurcze bolały tylko dołem brzucha, na ktg ich nie było, a rodzilamz tydzień wcześniej bolało mnie podbrzusze tak ciągiem, różnica była w natężeniu bólu i jego cyklicznosci
Sama chętnie bym coś zjadła w nocyalbo w dzień
mąż wrócił do pracy, a my że Skrzatem ogarniamy naszą codzienność.
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
A mój maluszek dzisiaj jadł o 3, pozniej o 6 i wstalismy o 9..w sumie tak mogłoby zostać bo czuję się nawet wyspana
hmm teściowa, ciężki temat:) wczoraj nas nawiedziła i mowi ze bedzie z małym chodzić na spacerki do parku, no na pewno pomyslałam..ja bede siedziec w domu na macierzynskim a ona bedzie sobie chodziła z moim synem na spacerki...Sela lubi tę wiadomość
-
Amygdala kciuki. W końcu coś się na forum ruszyło,bo ostatnio tu jakiś zastój
rodzić, nie obijać się. Pewnie jak się Panie w dwupaku naczytały o naszych problemach z kupkami, kp, spaniem to się wycofały. Na żarty mi się zebrało wybaczcie. To pewnie z tej radości, że syn dał matce się umyć i zjeść śniadanie, bo tata wrócił niestety do pracy
Sela, Mama32, Hoope lubią tę wiadomość
-
Wy nie czekajcie tylko rodzić
My właśnie po ostatniej juz wizycie położnej. Stwierdzila ze nie bedzie nas więcej nachodzic, ale w razie jakichś wątpliwości w każdej chwili mogę po nią dzwonić. Wojtek znowu zaszalal z waga w 13 dni 620g mu doszło. Muszę czyste w jego pójdzie zrobić bo ostatnio chciałam mu spodenki na 56 założyć (urodził się 52cm) to okazało się że jako rybaczki nosić je może. Większość czapek też już za mała bo po głowie to sama podczas karmienia widzę że urosła
I dzisiaj za punkt honoru obralam sobie przyzwyczajenie go do spania w kołysce A nie z namikamciaelcia, Sela, Mycha666, Hoope, Fermina lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
amygdala wrote:Śpicie????!!!! Odeszły mi wody ale lekko różowe pozbawione krwią? Jechać od razu na ip??? Panikuj przez ten róż
Przy pierwszym porodzie też miałam lekko różowe, nie uznali tego za coś groźnego. Przy drugim miałam zielone i od razu była reakcja personelu.Matylda
-
Kochane jak ktoras urodzila pod moja nieobecnoac to gratuluje!!!
Ola jest cudowna, zakochalam sie w niej od pierwszego zobaczenia i to prawda o bolu, szybko sie go zapomina!
Dzis wychidzimy, od wczoraj mala je tylko piers i przybrala na wadze.
Dla mam jeszcze oczekujących powodzenia!!!kamciaelcia, Sela, Hoope, Ela84, Mała Matylda, Fermina lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Mycha666 wrote:Amygdala kciuki. W końcu coś się na forum ruszyło,bo ostatnio tu jakiś zastój
rodzić, nie obijać się. Pewnie jak się Panie w dwupaku naczytały o naszych problemach z kupkami, kp, spaniem to się wycofały. Na żarty mi się zebrało wybaczcie. To pewnie z tej radości, że syn dał matce się umyć i zjeść śniadanie, bo tata wrócił niestety do pracy
Dokladnie!mi tam wcale sie nie spieszy
-
Pospałam troszkę, ale nie za długo, jakie 6 godzin ciągiem, J.S szalona, marzeń Ci się zachciało?
Kurier dzwonił. Oni zawsze mają wyczucie czasu. Zawsze.
Feeva jak piersi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 12:17
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka