Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dolaczam sie do dola, przeryczalam juz dzisiaj swoje
Nie wiem czemu to moje dziecko sie drze caly dzien juz. Kupe robil bo wlozylam rurke bo myslalam ze to chodzi o to, gazy ida, przebrany, nakarmiony, przytulany, lulany, noszony, jak chce to sam sobie lezy, nie goraco, nie za zimno, temperatury nie ma a on wyje mi i wyje.
Ja wiem ze to dziecko, to minie, ale ja nie moge isc nawet do toalety bo on nie spi tylko sie drze. Non stop. Spi 5 minut doslownie. Na mnie, obok mnie, na rekach on spi 5 miniut.
Bylam u fizjo bo myslalam ze jest napiety i moze to to. Gooowno. Nie jest napiety i to nie to. To co? Ja nie wiem, wyczerpalam sie juz psychicznie -
Jak mowa o dolkach to witam w klubie. Tydzień w szpitalu z powodu infekcji dróg moczowych u małej. A teraz problemy z brzuchem które miała wcześniej urosły do rangi 20 godzinnych kolek. I jest przez to ciężka do odołożenia. Śpi po 1p minut i ja brzuch budzi. Noce nie lepsze..
Ale ponoć niedługo będzie lepiej -
nick nieaktualny
-
J.S pora trochę zobojętnieć na krzykacza. Drugi biegun problemów Patk. Pomoże, musisz to w głowie przestawić. Widać inaczej nie może się wyciszyć, tak dojrzewa jego układ nerwowy. Trudno.
Kwiatkowa smoczek.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Jak dziewczyny oczekujace? Ja w szpitalu, nic się nie dzieje. Wg usg Zofia, ma 3900 g, za to moja miednica trochę moze okazac sie za mała na porod naturalny. Ale powiedzieli ze sprobowac trzeba. Takze jutro albo w srode cewnik i jak dalej nic to czwartek oksytocyba.. Tyle
Ewciaa83, kattalinna lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a9d0718e20e.jpg
A tak mnie dzisiaj przywitala, podczas przewijania
Przed chwilą zrobili małej badanie słuchu, już myślałam że się nie uda bo od 3h tylko jadła, sikala i waliła kupę. Wkoncu udało sie jej przysnac, więc zawołałam położna i zrobiła badanie. Bo przy tym badaniu to dziecko musi spać i najlepiej się Wogole nie ruszać. Głaskać uspokajac też nie można bo to zaburza wynik badań. Na szczęście się udało, wszystko ok, uffolciabos, Ewciaa83, Ola_Ola, Kwiatkowa24, jangwa_maua, Feeva, kattalinna, pawojoszka, Hoope, Katy, kamciaelcia, malwka08, Mycha666, Wowka, Nynka, Fermina, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Mama
Feeva śliczne maleńtwo. Jak to jest, że ona już się uśmiecha?
To niezwykłe jak dalekie jest prawdziwe macierzyństwo od tego co nam media sprzedają, nie? Wiecie, że cała reszta jest tak samo zakłamana?❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
No wlasnie Feeva,zdziwilam sie, ze sie tak wczesnie usmiecha bo Kamil zaczal ze 2 tygodnie temu dopiero tak swiadomie :p
Mama32, haha mala buntowniczka :p
A tak sie usmiecha przez sen:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e81df5583e1e.jpg
Feeva, malwka08, jangwa_maua, J.S, pawojoszka, Mycha666, Wowka, kattalinna, Nynka, Hoope, Sela, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Piotrek długo się nie uśmiechał
I będę zawsze powtarzała-to typ leniwysłowami lekarza hihi
Teraz tylko się śmieje. Rozumek malutki ale aparycja i usmiechem nadrabia
Patryk za to udaje...udaje że śpi, udaje że aniołek...
Przepraszam-łez nie udajeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 00:55
malwka08, Feeva, J.S, pawojoszka, Mycha666, Katy, Wowka, Ewciaa83, kattalinna, Nynka, D_basiula, Hoope, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
Hoope, Katy, ona się od samego początku uśmiecha
z tygodnia na tydzień tylko coraz częściej. Dzisiaj nawet gaworzyła!! No ale jak gadała. Chyba z 10 minut tak.
Wasze dzieciaczki też śliczne
Wreszcie Mania nauczyła się ssać smoka. Dzisiaj grany był cały dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 21:46
Katy lubi tę wiadomość
-
Ola_Ola wrote:Mama32 zajebiaszcze zdjecie
Js a kladziesz go na brzuchu? Moze ma calodzienne kolki? Ja bym poszla do pediatry i sie poskarzyla.
Ola klade na brzuchu, jak go klade to jest - najpierw wrzask, potem dostaje smoczka jest cisza, przekreca sobie glowke podnosi itp i naglw znowu wrzask i jak go przekrece na plecy to jest dramat bo nie idzie go za nic w swiecie uspokoic
Jak sie objawia taka typowa kolka?
On ma duzo gazow ale kupe robi bez problemu, te gazy to chyba tez tak nie za dobrze ze jest ich sporo? Sama juz nie wiem... wieczorem w miare sie uspokaja, chociaz dzis usypialam go 3h a to sie nie zdarza, serio...
Przy jedzeniu katorga palce, wygibasy, prezy siw, prostuje ale to nie zawsze... jest czasami spokojnie albo poxzatek butli tragedia i w polowie spokoj, zmienilam smoczek bo myslalam ze za wolno mu leci ale to nie daje nic. Pil ciagle. Dr brownsa butelek ale wrocil avent bo ksztalt mu pasuje
A ja czuje sie taka beznadziejna ze nie umiem mu pomoc
Edit: Cudne macie dzieciaczki
Moj sie swiadomie nie usmiecha ani nie gaworzy i lez tez nie ma
Dzisiaj na fizjo mowili ze jeszcze troche i kitki bede mu czesac bo ma takie wlosyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 22:06