Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW oogóle, w nocy dzidziuś się nie rozbudzil, ja postanowiłam nie budzić na jedzenie, wiec spał prawie 5 godzin, i tak sobie fantazjuje, że to już na stałe a nie przez szczepionke. Jestem jak nowa dzisiaj...
A czy któraś po cc miała już wizyte i ginekologa? Ja mam w piątek ale jestem ciekawa co lekarze powiedzą na temat ćwiczeń i kolejnych ciąż po cc.
-
Fermina, 5w1
My chrzest planujemy w lipcu, ale jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie :p
Przezylam dzisiaj jakis horror normalnie..Kamil tak przeokropnie plakal i nic go nie uspokajalo nawet cycek (co zawsze jest pewniakiem) i juz naprawde nie wiedzialam co robic...Nie wiem czy to przez to szczepienie czy co, ale to bylo straszne ;( Niech on juz ma ten rok albo wiecej zebym go mogla bardziej zrozumiec...
My juz po seksach :p O dziwo za pierwszym razem bylo super, a przy dwoch następnych troche bolalo
Majowa, ja pilam Femaltiker po porodzie i dosyc szybko dzialal, dwie saszetki dziennie z mlekiem wymieszane
Chusty nie mam, ale kupilam nosidlo Close Caboo, raz wieszalam pranie z Kamilem w srodku i spal pozniej troche dopoki chodzilam, a jak tylko usiadlam to sie obudzil:p Moze w przyszlosci sie lepiej sprawdzi xdWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 17:25
Fermina lubi tę wiadomość
-
Ja w tej chwili marzę o czymś innym na literę "s" - spanie. Do pierwszej pobudki w nocy Kubuś śpi od 4 do 6 godzin, ale potem niestety są problemy z jego uśpieniem. Zaczęłam go brać do łóżka, co pomaga, ale boję się, bo twardo śpię.
Drugi dzień z rzędu robię w dzień za materac dla mojego dziecka. Śpi już na mnie kolejna godzinę, ale jak próbuję odłożyć do łóżka to budzi się momentalnie. Dupsko mnie boli od tego ciągłego siedzenia. Jedyny plus taki, że mogę nadrobić seriale i nawet poczytać. Tylko, że ja marzę już o tym, żeby trochę posprzątać w domu. Ehh...
Czy Wy możecie odciągnąć pokarm na później? Chciałam coś zamrozić na ewentualne wychodne, ale młody tak często je, że za bardzo nie mam czego odciągnąć. Zwłaszcza ostatnio u mnie mniejsza produkcja przez te upały.
Mała Matylda gratulacje!!! To kto został jeszcze na placu boju? Olciabos?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 18:13
-
nick nieaktualnyDziękuję za odp. Chciałabym kupic łóżeczko z materacem, nie ma takich? Mamy combi to chyba kazde wejdzie. Tez mam Felmatiker czu jak to się nazywa, zostały mi 2 saszetki, w składzie melisa i słód, a 0.5 kg słodu kosztuje na necie 15 zł, melisa tez koszt mały. Musze popytać położna albo lekarza.
-
Właśnie miałam się dziś chwalić pierwszymi seksami ale stwierdziłam że zdecydowanie za dużo się chwałę na tym forum i nie chciałam robić przykrości bo wiele z was boryka się ciągle z jakimiś problemami . Nie miałam żadnych szwów przy porodzie to zdecydowanie łatwiej doszłam do siebie i gdyby nie krwawienie pewnie byłoby szybciej.
Co do łyżeczek turystycznych to niestety materac trzeba dokupić osobno.
Współczuję stresu z badaniami ta sierota co źle krew pobrała powinna osobiście zadzwonić do każdej matki i sama wyjaśnić sprawę a nie listy wysyłaćFatalita, kattalinna, Fermina lubią tę wiadomość
-
Majowa, raczej nie ma, bo to turystyczne jest dlatego, żeby łatwo było złożyć i przewieźć, a normalny materac zajmuje conajmniej drugie tyle miejsca
I wymiary, tak jak Kamcia pisze.
Mycha, ja czasami odciagam z drugiej piersi jak mała je, bo i tak mi kapie. Trochę to wymaga logistyki - za pierwszym razem trzeciej ręki brakowało, ale już nabrałam wprawy
Edit: U mnie seksy może w kolejnym wcieleniu, choć i tego nie jestem pewna
Chwaliłam się, że zostałam nacięta w dwie strony i to do odbytu? Także moja psi-psi nadaje się póki co tylko do straszenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 18:54
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Poczytałam o rwie i to chyba nie to, chyba że wersja bardzo łagodna. W przyszły weekend ma być u mnie brat, fizjo, to może coś pomoże.
Dziecko mi się obżarło, między cyckami ulalo i zasnęło ssąc kciuka. Po co ten smoczek kupowaliśmy? A nie, cały czas ssie i stęka przy tym.
Wasze tez puszczają śmierdzące bąki? Do wczoraj były bezwonne... -
Zosia, 4450 g, 61 cm. CC.. Mala jest przeslodka
mnie serce boli ze nie moge sie nia zajac w 100%.
jangwa_maua, Fermina, Cola87, Feeva, Katy, Nynka, kamciaelcia, Wowka, kattalinna, Ewciaa83, pawojoszka, Ola_Ola, Hoope, Mycha666, D_basiula, Asix, Kwiatkowa24, Uli, Sela, Kira91, pumka1990, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Olacibos!! Gratulacje!
Cudownie, że już masz małą ze sobą. Ależ klocuszek w Tobie siedział! Dużo siły i zdrówka!
No to została jedna.
Moje dziecię dziś bardzo potrzebuje bliskości, wisi na cycku, śpi z cyckiem na nosie, inaczej odmawia współpracy. Nie wkurzam się, bo mnie to rozczula, że tak mu trzeba mamy, na wszystko pozwalam. Mały słodziak..
Katy, współczuję horroru, dobrze że przeszło.
Dzwoniłam dziś do siostry pytać jak szczepila Mała. Wybrała 6w1 plus rota. Szczepila tak starsze dzieci, na rota nie i oboje byli z ich powodu w szpitalu, więc przy trzecim już dołożyli. A ja ciągle nie wiem co wybrać.
Ja narazie nabyłam drewnianą kołyskę, bo mi brakuje jednak bardzo łóżeczka na dole. O turystycznym jeszcze nie myśleliśmy ale najpóźniej po wakacjach będzie trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 19:21