Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudiia87 wrote:Lena ja przechodziłam przez to 4 razy. Dwa razy znałam już płeć dziecka bo był to już 17 i 15 tydzień. I faktem jest, że w Polsce zostaje się z tym wszystkim samemu. Ostatni raz poroniłam mieszkając już w Anglii i tu było zdecydowanie lepiej (jeśli można tak w ogóle nazwać to co się dzieje). Mogłam pożegnać się z maleństwem, pytali czy potrzebuje jakiejś pomocy. W pokoju byłam sama A nie z innymi kobietami które głaskały się po swoich rosnących brzuchach jak to było w Polsce.
Jejku znowu poronienia tak późno i to dwa razy , znasz przyczynę ? Wcześniej wg usg wszystko było super ? -
Witam:) Wg OF termin mam na 23 maja.
8 wrzesnia zrobilam test i pojawily sie 2 kreski, pozniej 11 i 13 zrobilam bete i ladnie przyrosla, 18 wrzesnia kolejna beta i ladny przyrost, 19 wizyta u lekarza i ladny pecherzyk ciazowy. Wizyte teraz mam 2 pazdziernika. Od jakichs 3 dni sie denerwuje bo jak przed wizyta u lekarza bolaly mnie piersi,brzuch i plecy tak po wizycie jak dostalam luteine wszystko zniknelo a na usg lekarka zauwazyla torbiel na jajniku i plyn w macicyKatka. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja jestem przerażona. Kupiłam sobie test 'sikanca' tak co by potem na pamiątkę było zrobiłam go a tam jedna wyraźna krecha i nic więcej. Od razu poleciałam na betę i czekam teraz na wyniki.
-
nick nieaktualnyA ja mam dzisiaj dobra wiadomość wczoraj wieczorem skończyły mi się mdłości i mogłam spokojnie zasnąć a dzisiaj jeszcze nie wróciły mam nadzieję , że tak już zostanie i że z ciążą wszystko ok. Jutro idę na wizytę. Ale dobrze mi bez mdłości
Witch15, malwka08 lubią tę wiadomość
-
zabcia2806 wrote:Dziewczyny jak usunąć stary suwaczek i jak ustawic nowy?
ja tworzylam suwaczek na baby boom (wpisz w google suwaczki baby boom), tam jest cała instrukcja. Następnie wejdź tu, na BBF, w ustawienia>społeczność, usuń wpis starego suwaczka i wklej link na forum nowego suwaczka -
nick nieaktualny
-
Cześć... Dziewczyny bardzo mi przykro z powodu waszych strat... Tule mocno :* ja dzisiaj mam kiepski dzień... Cały czas leżę... Jak wstaję to kręci mi się w głowie dobrze że jest niedziela to mąż zajmuje się dzieciakami. A zamartwiam się cały czas bo cały czas mam plamienia... Na wizytę już nie jadę bo za każdym razem wszystko w porządku i lekarz nie widzi przyczyny plamien. Zastanawiam się czy to przez ten torbiel ogólnie strasznie się boje... Mam nadzieję że w końcu te plamienia mina. A miała może któraś z Was takie plamienia a wszystko skończyło się dobrze?? Pozdrawiam miłej niedzieli
-
Angel1988 a dostałaś jakieś leki na te plamienia? ja nie mam plamień ale straszne bóle w dole brzucha tuż pod jajnikami... jak byłam na pierwszej wizycie to moja gin dała mi luteine dopochwowo (oprócz tego biorę duphaston od ovu i norprolac, bo miałam problem z wysoką prolaktyną). Kazała mi leżeć i dostałam L4 ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 12:38
W końcu się udało...