Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 10:09
Lukrecja, Wowka, Feeva, kamciaelcia, Sela, Nynka, Kwiatkowa24, Katy, D_basiula, Fatalita, kattalinna, malwka08, Mycha666, pawojoszka, Cola87, Mała Matylda lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kamcia, bracia bardzo podobni, tylko po Patryczku widać charakterek
Hoope, drugie zdjęcie na minutę przed tragedią? U nas taka mina też oznacza zaproszenie na koncertśliczny Bartuś jak śpi, nie wygląda na ex-wrzaska
JS, wzrok Igorka mnie rozwalił. Kto mu podpadł i za co?
Dzisiaj dzień zdjęć chłopaków
Hormony mi chyba jeszcze buzują. Rozpłakałam się na reklamie mc donaldsa, bo śpiewają "mama Im coming home"
Skrzat też śpi od 16. Boję się nocy... -
Miny fest
J.S rzeczywiście Twój wygląda jak terrorysta
Hoope moja robi takie miny przez sen i zaraz stekaAle u mnie to nie zwiastuje terroru
Kamcia uderzające podobieństwo
My zaliczylismy ponad 2godzinny spacer. Nogi mi w doope wchodzą, ale taka fajna pogoda, idealna do spacerów że szkoda było wracać.Hoope, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Hoope no Twój syn ewidentnie lada chwila zamierza dać Ci popalić.
Ktoś pytał o probiotyk z Lactobacillus rhamnosus- krople coloflor baby mają.
U mnie jakby poprawa, dziś był spacer, usiadłam sobie na ławce z psem, wózkiem i książka i naprawdę było mi fajnie. Do tego była ciepła bułka z lidla na śniadanie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7aa1e8d6be34.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 19:47
kamciaelcia, Nynka, Kwiatkowa24, jangwa_maua, Wowka, Feeva, Katy, Hoope, D_basiula, Fatalita, kattalinna, Fermina, malwka08, Mycha666, pawojoszka, Cola87, Lukrecja, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny podpowiedzcie co robić. Mój mały miał usg bioderek jeszcze w szpitalu, bo akrat przyjechał jakiś dr i mu zrobili. Na wypisie ze szpitala mamy napisane usg bioderek w 2 miesiącu. Dzisiaj była położna i kazała mi zapisać małego na usg, bo w 3 tyg trzeba zrobić. Mówię jej, że miał w szpitalu robione ale ona twierdzi, że i tak trzeba w 3 tyg... i nie wiem czy mam go zapisać i zrobić jeszcze raz czy iść dopiero w 2 miesiącu??W końcu się udało...
-
nick nieaktualnyPiękne dzieciaczki.
Mój dziś od 14 do 18 spał, na spacerze oczywiściecycal na śpiocha, wypilam właśnie kawe bo czuje super noc
Ej mój się tak sam nie obraca..
A o to budzik dziś o 6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 07:29
Kwiatkowa24, Wowka, Sela, Feeva, kamciaelcia, Katy, Hoope, J.S, Fatalita, kattalinna, malwka08, pawojoszka, Cola87, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Matka zaczytała się na forum i przelała wodę w wanience
Sela, ciężko powiedzieć co nasz zrobić. Standardowe usg bioderka jest chyba pomiędzy 6 a 8 tygodniem. Trzeci tydzień właśnie wam idzie, może położnej chodziło o to żeby iść się zapisać za 3 tygodnie? Wtedy by wszystko się zgadzało
Patk, śliczna Maleńkacieszę się że humor lepszy, a bułkę sama bym zjadła
Nynka, co za piękny uśmiechfiglarny
Nynka lubi tę wiadomość
-
Patk śliczna ta Twoja córka
Nynka cóż za uśmiech!!
My się wykapalysmy, Mała po wyciągnięciu z wanny walnela kupę. Dobrze, że na podkład. Przy karmieniu 2x. Eh. Nieekonomiczny ten dzieciak
Też macie czasem ochotę tak mega mocno przytulić wasze dziecko? Ale tak na prawdę mocno. Albo ugryźć w stopę albo łapkęwiem, jestem nienormalna. Ale to z miłości
Nynka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Łeb mi pęka
Ksieciunia jakimś cudem obudziłam. Ale co z tego? Skoro obudzilam to ksieciunio niewyspany, zalaczyl tryb drugi-krzyk. Łatwo go było opanować (odkurzacz super dziala) ale zaraz oczy zamykał a przecież nie o to chodziło
Królewicz też zaczął wymyślać. Chociażby zachcialo się mu wyrzucać patryczkowe skarpetki z szuflady. Nie dość ze wywala swoje, moje, całe mieszkanie w klamerkach, klockach, pileczkach, to jeszcze te tyci skarpetki?? Więc drugi zaczął histerięciekawe jak noc?
-
nick nieaktualnyKamcia jak cycamy przed 4 to już widno się robi
Młody nasrutał na podkład jak mama siura czyściła aż pod pachy napłynęło...rany
Feva widzę, że nje tylko mój taki nieoszczedny. A i ja tak przytulam mojego wywołuje nerwa ale co tamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 21:11
-
Kamcia po co kolejny wózek?
Ja bym się w życiu nie odważyła na dwójkę aż tak małych dzieci. Właśnie dlatego
Feeva lecz się
Patk prześliczną i przegrzeczną masz córeczkę, patrzę na mojego bąbla i widzę walec w porównaniu z Twoją różą.
Nynka taki budzik rozpuści każde serce ❤ Szczególnie z tą fryzurą
Sela my mieliśmy usg zalecone 6-8 tydzień bez potrzeby powtarzania. Kieruj się wypisem ze szpitala, to powinny być Twoje wytyczne.
Położna nic nie może kazać. Za to Ty możesz jej kazać spadać na drzewo.
Paczam na ten katarek ale dzieć poszedł spać, więc dziś nie wypróbuję.
Ja też się dziś nocy boję. Katar nasz wróg.
Sela lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Sliczne macie dzieciaczki, wszystkie do schrupania!
U nas z karmieniem wczoraj bylo juz calkiem fajnie. Podalam butelke tylko na noc po kapieli i mialam sie pochwalic ze jest lepiej, ale co, od rana krzyk bo mala jest glodna. Kreci sie wierci, krzyczy i nie pociagnie cyca i znow wracam do punktu zero..teraz spi anioleczek, tatus ja ululał.
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024