Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My wracamy z zakupow :p W pierwsza strone Kamil spal, obudzil sie pod sklepem i juz go uspokoic nie moglam..Mialam mleko odciagniete bo tesciowa miala z nim zostac, ale wolala sobie wczoraj drinkowac to mu dalam i jakos zrobiliśmy te zakupy :p Jak juz go wkladalam do fotelika to zauwazylam, ze zrobil kupe xd
Chcialam sobie kupic w Sinsayu taki fajny kombinezon, ale oni nawet xs maja na jakies wysokie laski i wloczylam nim po podlodze -
Też mam chęć już się seksic, ale czekam na wizytę u gina, niech sprawdzi podwozie i da zielone światło to będziemy działać. Wizyta za tydzień w poniedziałek
jeszcze mam trochę żółtego śluzu, ale przynajmniej krwi nie ma.
Karmie w kapturkach, próbowałam dzisiaj przystawic Mała bez niego - poległam
Dziecko najedzone poszło spać, ciekawe na ile. Na 15 do rodziców na obiadek, potem zostawiamy Mała i jedziemy na zakupy bo jutro sklepy pozamykane. Ciekawe czy coś jeszcze kupię, bo na pewno już ludzie zapasy na wojne porobiliWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 13:30
-
nick nieaktualnyKamcia zemsta jest słodka.
Jak zwykle ucielo. Chyba przez te emotki.
My używamy pieluch dada rozm. 1, mamy paczkę 2 ale jeszcze za duże. Do kiedy używać dany rozmiar? Mała waży 3700g to myślę że do 4kg 1, potem przejdziemy na 2. Mamy jeszcze 3 paczki skończymy to na 2 przejdziemy. Pampersy zielone dostaliśmy, dka mnie ok. Z rosmana jak dla mnie waciaki, miałam 1 paczke tych białych i nie podpasowaly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 14:01
-
Majowa
Sama bedziesz widziala kiedy pampki sa za małe
Bo mogą być za waskie, za niskie, przeciekac będą...
Z córka waga na opakowaniu pieluch pokrywala się z jej waga. Ogolnie była szczupla ale wysoka
Piotrek natomiast bardzo szybko wyrastal. Bardzo szybko!teraz mam z nim problem bo ciężko na niego dobrać. A co dopiero na noc coś znaleźć -
nick nieaktualny
-
Moja gwiazda wczoraj skończyła miesiąc i jedynki już dawno przeszły do historii dwójki jeszcze wchodzą ale chyba skończę opakowanie i zacznę trójki ,mała ostatnio 4300 ważyła bardzo szybko rośnie zaraz będzie remanent w komodzie potrzebny aż żal patrzeć jak te śliczne maleńkie ubranka raz założony już małe i trzeba odłożyć i co z tym robić ? Nie mam komu oddać a wyrzucić szkoda a jak zostawię na strychu to będą kusić .
Co do seksow to sprawa indywidualna nie wiem jak to jest po CC ale po sn to wszystko zależy od skali zniszczeń przy porodzie i jak się czujecie my już dawno po ale jak któraś miała dużo szwów czy jakieś pęknięcia to może lepiej spytać gina żeby sobie nie zaszkodzic.
A pamiętacie jak kiedyś dyskutowaliśmy o podwoziu po porodzie ? Ten "lej po bombie" ," rzut hotdogiem przez korytarz" też macie takie odczucia ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 15:11
-
Jak się zabezpieczacie? Na myśl o zajściu w ciążę dostaję paraliżu mózgu. Na razie syn dba skutecznie o to, żeby nie miał konkurencji.
Tak szybko odcina kupony mojej cierpliwości, że niewiele jej zostanie na przyszłość.
Ja też wciąż na osłonkach. Próba karmienia bez nieudana.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
J.S wrote:Wowka, co sie stalo?
Mój mąż powiedział kilka niewybaczalnych tekstów. Nie chcę na niego patrzeć, nie mówiąc o spedzaniu popołudnia. Dzięki temu jeszcze jestem w piżamie i napieprza mnie głowa.
Edit. Właśnie nakazał mi sprzątanie w łazience, bo teściowa i tak przyjechała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 15:31
-
Hoope,myslalam że jako matka po dwójce dzieci karmienie dla Ciebie to pikuś
chciałam spróbować bez, ale Mała nie umie złapać, ja jej nie umiem nakierowac, więc po godzinie prób i jej płaczu zrezygnowałam. Wygrały kapturki
My już też na dwójkach z Babydream.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 16:14
-
Wowka, niech sam sprzata, w koncu to jego matka przyjechala. Wspolczuje.
My tez topor wojenny rozpoczelismy, ale zakonczyl sie, oczywiscie ja sie pierwsza nie odezwalam. Bylo mi przykro, ale juz mi minelo, widzialam w jego oczach skruche.
My tez na dwojkach.
Hoope, ja biore tabletki. Na mysl o drugim dziecku ja dostaje palpitacji, nie ma opcji. -
nick nieaktualny
-
Nie mogę tabletek
I też mam palpitację. Wkurza mnie to.
Feeva młody równie chętnie chwyta bez osłonek, problem jest inny, wciąż pękają i krwawią mi brodawki a ból jest potworny. Niestety jeszcze nie czas na odrzucenie silikonuDaję mu miesiąc, jak się nie zagoję i nie przestanie mnie masakrować, zrezygnuję z kp. Już i tak dwa miesiące walczę i w kółko to samo. Jestem załamana, co się zagoi, znowu popęka. I tak już 8 tygodni. Nie dość, że ma to cholerne wędzidełko za krótkie to jeszcze zasysa z okropną siłą i od razu na maxa, nie dając szansy na pobudzenie piersi do produkcji mleka. Mam już po prostu dość. Ile można płakać z bólu nad cyckiem.
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka