Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To i my się pokażemy
Patryczek wyprobowal dziś nowe wozio
Goście pojechali
Teściu-znów pijany-przepraszal (krzyknelam na niego rano to się zmyl). Szwagierka sama kieruje(ma ponad 600km do domu) bo jej posneli. Mąż sam się nie pakuje. Ja go spakuje...nie dziś...
Adasiek cudny. Jak aniolek z blond czuprynka
W pamieci utkwil mi kotek w roli głównej z księżniczką
Imię do Kamilka wybitnie mi pasuje
Chomik wymiata
Dzieci śpią
Piore wózek
Syf syf syf
Mam co robićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 11:47
Katy, Nynka, Kira91, Feeva, Wowka, D_basiula, Cola87, kattalinna, Sela, Hoope, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Wszystkie dzieciaczki przepiękne:*
Bepanthen ma lanoline na poczatku skladu wiec dam mu kilka dni, a jak nie pomoze to bede myslec nad pudremNo i bede dokladnie osuszac po myciu bo moze za slabo to robilam, a po za tym czesto mleko mu tam kapalo
Nie wiem czy macie Instagrama, ale jak tak to polecam zrobic dziecku filmik z opcja zoom i ta dramatyczna muzyka xd Posikalam sie ze smiechu prawie jak to zobaczylam..Jestem okropna, ale smiesza mnie takie glupoty :pNynka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
J.S wrote:Kira, ja nie stosowalam, ale jestem na fejsbukowej grupie i tam stosuja sab i pisaly dziewczyny, ze najpierw rzekomo jest efekt pogorszenia, a potem dopiero poprawa, nie wiem ile w tym prawdy
Dzieki za odp, no wlasnie takie mam wrazenie ze jest jeszcze gorzej.. ehh juz normalnie mam dosc, wysiadam psychicznie co drugi dzien -
Kamcia, przykro mi, ze u ciebie taka sytuacja z mezem...
Fatalita, twoja corka ma wyjatkowa energie, nawet mojego chyba pobije pod wzgledem krzyku. Jak u was wygladaja noce?
Ja sie pozbylam krzykacza, poszedl na spacer, co za cisza, a ja leze jak kocmoluch i postanowilam nic nie robic. Zbieram sile -
nick nieaktualnyCudeńka te nasze kwietniowe i majowe dzieci. Widzę, że wszystkie idą na masę
My po szczepionce był płacz, serce mi pękło, na szczęście kilka sekund ręce matki leczoo
Moja kruszynka 5600 waży, także w dwa tygodnie 700g, jest moc. Już się o pokarm nie martwię.Kira91, Katy, Feeva, Wowka, Mycha666, pawojoszka, Fermina, kattalinna, Hoope, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
MajowaMamusia wrote:Ponoć linomag dobry na wszelkie odparzenia, ale mysle ze kazdy tego typu krem da radę.
Wowka tez mamy ten lezaczek, ale poki brak zainteresowania. Od kiedy Mały chetnie w nim lezy dłuższa chwilę? Bo nasza nudzi sie po minucie- zabawki jeszcze ją nie interesują.
Skrzata interesują te światełka od maksymalnie dwóch tygodni, a zabawki gdzieś z tydzień. Od jakiegoś tygodnia też podwyższam mu oparcie o jeden poziom i interesuje go wszystko
Pospałam. 40 minut łącznie z dzieckiem, przynajmniej nie usnę na meczukattalinna, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Kamcia, ja tez mam wage swoja, tez waze, ale teraz jak bylam u pediatry z ta walka przy butelce, to kazal nam znowu przyjsc w czwartek to wpisze w ksiazeczce ile wazy i czy wszystko jest dobrze
Moj wazy 4700
Kamcia ile twoj je mm? Bo moj 120 ml i mam wrazenie ze przestal sie juz najadac tym -
js
my też ważymy 4,7 z haczyczkiem
a jemy nadal max 120 ml
czasem mniej
jeśli twój się nie najada, dawaj wiecej
muszę wyciągnąc zeszyty Piotrusia i sprawdzić ile ten jadłbo on to żarł żarł
ale sam wiedział ile chce
dla odmiany-Patryk czasem i tyci ulewa, dla mnie to nietypowe -
Mała Matylda wrote:
Lovela uczula Zosię, więc piorę wszystko po raz drugi. Macie jakieś propozycje co kupić w zastępstwie? Na razie kupiłam płatki mydlane Dzidziuś, podobno świetne dla dziecka, zabójcze dla pralki
Mała Matylda, a jak objawiało się uczulenie? Wysypka na całym ciele, czy tylko w niektórych miejscach?
Kamcia, Patryczek ma piękne oczętaoj będzie łamać dziewczynom serca...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 16:18
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Czyli co, wygrywamy w kategorii: Zeżrę Wszystko? Po mnie to ma. Mój pediatria ponoć mówił, że wyglądam jak dziecko Wojciecha Manna
i że gdyby ustawiając cyrkiel na moim nosie, idealnie można by wyrysowac kształt mojej buzi. Także ten. A fotka jest na chwilę przed wrzaskiem.
Dzieci piękne, tylko jakieś chude.
Mój ma jakieś lęki chyba, od 12 do 15 pięć razy próbowałam odłożyć do łóżeczka, bo zasypiał. Po 5 minutach snu, dziki wrzask i rozpacz. Teraz już godzinę śpi przy cycu (z cycem w buzi). Chyba przestane planować, że coś w domu ogarnę. Z drugiej strony tak mnie to rozczula, że mu trzeba tak bardzo mamy, że nawet siku chce mi się jakby mniej. Matczyna schizofrenia..Nynka, kattalinna, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie.
Mala dzisiaj kilka razy zrobiła już kupke, każda była normalna - żółta z grudkami, wodnista. Teraz znowu zrobiła, wszystko z wyglądu tak samo, tylko zauważyłam w śluzie nitki krwi. Niedużo. Ale jednak się zmartwilam. Jest czym? -
nick nieaktualny
-
A moj dzisiaj 4650g. W dwa tygodnie 1,1kg. Szok
lekarz zapisal debriat I decoflor. Jestem glupia,juz nie wiem co mam robic, ale jednak wole posluchac lekarza..
kamciaelcia, Feeva, Fermina, Wowka, Hoope lubią tę wiadomość