Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak główkę podnoszę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f6ed44ec740.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 23:00
Wowka, kamciaelcia, Nynka, Hoope, Mycha666, Feeva, D_basiula, Sela, Katy, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kamcia, co za akcja
nieźle zamieszanie, dobrze że wszystko dobrze się kończy.
Po meczu goście się rozeszli, Skrzacik usnął w salonie a ja zamiast iść spać zrobiłam sobie hybrydy. +10 punktów do wyglądu, -10 do wypoczęcia. Jutro będę żałować, jak na kacuteraz tylko laktator i idę spać.
-
Mojemu dzieciu się coś popieprzylo. Jak spało zawsze 5-6h w nocy, ssało 15min cyca i spać.
Dzisiaj obudziła się po 3,5h, na cycu 1h15 i jeszcze histeria... A ja zasypialam już na stojąco lulajac ja. Wczoraj też nie mogłam jej w nocy ululac
Cola Słodziak Adaśmoja też tak głowę trzyma, jak ja przytulam do siebie to się tak odpycha nie raz ze ciężko utrzymać.
Coś cicho tu dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 03:20
-
A moj sie prezy, steka, zrobil kupe ale podkurcza nozki i cos mu dokucza, walcze od 3 i dopiero usnal, zobaczymy na jak dlugo. Chwile posiedze bo jak ma mi sie za 5 miniut znowu obudzic jak zasne, to dziekuje bardzo.
Wowka, podziwiam cie za hybrydy, tez bym sobie chetnie zrobila a wlasciwie poszla do jakiegos salonu, coby odpoczac
Feeva jak tam, udalo sie Manie ulozyc?
My standardowo o 21 spi, pobudka o 24, znowu sen do 3 i od tej godziny albo od 4 wszystko sie sypie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 04:33
-
Feeva wrote:Udało, ale już się obudziła a ja ledwo oczy otwieram
Podpisuje się też pod tym samym. 6:30 Skrzat zarządził dzień, a ja mam piasek pod powiekami...
JS i na jak długo zasnął Igorek?
Asix, wspaniale! 6 godzin ciągiem spania, Wow -
Dzień dobry
W kratkę te nasze dzieci są a mi się już tak bardzo, bardzo marzy kluska zasypiająca po jedzeniu w nocy. A ja razem z nią. Dziś nie było źle, nawet całkiem dobrze, ale to cena za paskudny dzień. Przez to wszystko umknęły mi dwa miesiące i ucieka trzeci ale serio, nie chcę ich rozpamiętywać. Nie ma co. Widocznie przy tym dziecku dobre dopiero nadejdzie.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dziewczyny możliwe jest dostać okres miesiąc po porodzie ?
. Już było prawie czysto a od wczoraj normalnie jakby okres. I to tak w terminie mniej więcej jakbym normalnie miała mieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 07:28
-
Moje dziecko ostatnio koło 6 się już budzi i nie bardzo chce spać. Dziś oglądał sobie sypialnie
tyle dobrze że nie płacze i daje jeszcze chwilę poleżeć. A gdzie te dni jak spał do 8-9?! Oby jeszcze takie nadeszły
za to w nocy wstaje i do dziecka i do psa. Zawsze przed lub po karmieniu nocnym chcę żeby ją wypuścić do ogrodu na siku.
-
Moja nie śpi od 6, dałam cyce 2, usnela przy cycu a jak ja próbowałam odłożyć to oczy jak 5zl.
Ale nie płakała więc ja odlazylam do łóżeczka, poszłam wziąć prysznic a ona sobie gada do pszczolek od karuzeli. Idę zaraz na spacer, Maz w pracy to co będę siedzieć sama... -
nick nieaktualnyWitam, u nas noc taka standardowa, więc ok. Ale od rana jest masakra, od 5 steka przez sen, cyca co godzine, oczy to ma takie szparki ale gdzie nie zaśnie, lezalam z nim godzine, spiewalam, glaskalam gdzie tam macha tymi lapkami. Wzięłam na rece w sekunde śpi, nosze żeby usunął mocniej wkladam do lozeczka oczy jak 5zł....dajcie mi siły
Teraz gada z żyrandolem.
Wybaczam mu bo ma gorączkę chociaż nie sądzę że to przez to -
Kubuś tak przeżywał porażkę piłkarzy, że zamiast iść spać przed 21, usnął w końcu po 23. Miałam nadzieję, że chociaż nocna pobudka się przesunie. Nic z tego. Pobudka o 2.30, a potem nie mogłam go uśpić. Będzie kibic pełną gębą
Zaraz jedziemy do galerii po raz pierwszy. Ciekawe czy wrócimy po 30 minutach, czy po 2 godzinach -
ja do skutku, konsekwentnie odkladam w dzień...bo gdyby ręce, to ja bym nawet nie wiedziała, ze mam dziecko w domu, ponieważ Patryk by tylko jadł i spał
niech bedzie i 10x ale w koncu drzemkę zalicza w kolysce, po to mi niania elektronicza-by szybko reagować
z czasem z tych 10x robi się 5x aż jest super efekt...my nadal nad tym pracujemuy, mamy drzemkę nr 1
maleńki próbował wstać o 7, za wczesnie, wzięłam koło siebie i spalismy do 8 bo starszy ma tę godzine zakodowaną...
wczoraj to był granat -
U nas caałą noc stękanie, prężenie i popłakiwanie. Przysypial na chwilę i znowu. O 8 była kupa i ulga ale znowu coś mu nie pasuje. Odłożony przespał 15 minut, teraz była druga próba i już slysze jak kwęka w łóżeczku, zaraz będzie ryk. Nie mam siły. Od trzech dni jestem dosłownie uwiazana do dziecka. Na mnie je, śpi i się uspokaja.. Raz przespał pół godziny w kolysce i tyle było mojego, naprawdę nie mam siły. Dziś wieczorem lub jutro przyjeżdża teściowa, przywozi ze sobą emerytowanego profesora pediatrii z niemiec. Nie wypuszczę, dopóki nie zbada tego dziecka od stóp do głów...
-
nick nieaktualny