Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak główkę podnoszę

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f6ed44ec740.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 23:00
Wowka, kamciaelcia, Nynka, Hoope, Mycha666, Feeva, D_basiula, Sela, Katy, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kamcia, co za akcja
nieźle zamieszanie, dobrze że wszystko dobrze się kończy.
Po meczu goście się rozeszli, Skrzacik usnął w salonie a ja zamiast iść spać zrobiłam sobie hybrydy. +10 punktów do wyglądu, -10 do wypoczęcia. Jutro będę żałować, jak na kacu
teraz tylko laktator i idę spać.
-
Mojemu dzieciu się coś popieprzylo. Jak spało zawsze 5-6h w nocy, ssało 15min cyca i spać.
Dzisiaj obudziła się po 3,5h, na cycu 1h15 i jeszcze histeria... A ja zasypialam już na stojąco lulajac ja. Wczoraj też nie mogłam jej w nocy ululac
Cola Słodziak Adaś
moja też tak głowę trzyma, jak ja przytulam do siebie to się tak odpycha nie raz ze ciężko utrzymać.
Coś cicho tu dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 03:20
-
A moj sie prezy, steka, zrobil kupe ale podkurcza nozki i cos mu dokucza, walcze od 3 i dopiero usnal, zobaczymy na jak dlugo. Chwile posiedze bo jak ma mi sie za 5 miniut znowu obudzic jak zasne, to dziekuje bardzo.
Wowka, podziwiam cie za hybrydy, tez bym sobie chetnie zrobila a wlasciwie poszla do jakiegos salonu, coby odpoczac
Feeva jak tam, udalo sie Manie ulozyc?
My standardowo o 21 spi, pobudka o 24, znowu sen do 3 i od tej godziny albo od 4 wszystko sie sypie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 04:33
-
Feeva wrote:Udało, ale już się obudziła a ja ledwo oczy otwieram

Podpisuje się też pod tym samym. 6:30 Skrzat zarządził dzień, a ja mam piasek pod powiekami...
JS i na jak długo zasnął Igorek?
Asix, wspaniale! 6 godzin ciągiem spania, Wow
-
Dzień dobry
W kratkę te nasze dzieci są a mi się już tak bardzo, bardzo marzy kluska zasypiająca po jedzeniu w nocy. A ja razem z nią. Dziś nie było źle, nawet całkiem dobrze, ale to cena za paskudny dzień. Przez to wszystko umknęły mi dwa miesiące i ucieka trzeci ale serio, nie chcę ich rozpamiętywać. Nie ma co. Widocznie przy tym dziecku dobre dopiero nadejdzie.❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

-
Dziewczyny możliwe jest dostać okres miesiąc po porodzie ?
. Już było prawie czysto a od wczoraj normalnie jakby okres. I to tak w terminie mniej więcej jakbym normalnie miała mieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 07:28
-
Moje dziecko ostatnio koło 6 się już budzi i nie bardzo chce spać. Dziś oglądał sobie sypialnie
tyle dobrze że nie płacze i daje jeszcze chwilę poleżeć. A gdzie te dni jak spał do 8-9?! Oby jeszcze takie nadeszły
za to w nocy wstaje i do dziecka i do psa. Zawsze przed lub po karmieniu nocnym chcę żeby ją wypuścić do ogrodu na siku.
-
Moja nie śpi od 6, dałam cyce 2, usnela przy cycu a jak ja próbowałam odłożyć to oczy jak 5zl.
Ale nie płakała więc ja odlazylam do łóżeczka, poszłam wziąć prysznic a ona sobie gada do pszczolek od karuzeli. Idę zaraz na spacer, Maz w pracy to co będę siedzieć sama... -
nick nieaktualnyWitam, u nas noc taka standardowa, więc ok. Ale od rana jest masakra, od 5 steka przez sen, cyca co godzine, oczy to ma takie szparki ale gdzie nie zaśnie, lezalam z nim godzine, spiewalam, glaskalam gdzie tam macha tymi lapkami. Wzięłam na rece w sekunde śpi, nosze żeby usunął mocniej wkladam do lozeczka oczy jak 5zł....dajcie mi siły
Teraz gada z żyrandolem.
Wybaczam mu bo ma gorączkę chociaż nie sądzę że to przez to -
Kubuś tak przeżywał porażkę piłkarzy, że zamiast iść spać przed 21, usnął w końcu po 23. Miałam nadzieję, że chociaż nocna pobudka się przesunie. Nic z tego. Pobudka o 2.30, a potem nie mogłam go uśpić. Będzie kibic pełną gębą

Zaraz jedziemy do galerii po raz pierwszy. Ciekawe czy wrócimy po 30 minutach, czy po 2 godzinach
-
ja do skutku, konsekwentnie odkladam w dzień...bo gdyby ręce, to ja bym nawet nie wiedziała, ze mam dziecko w domu, ponieważ Patryk by tylko jadł i spał

niech bedzie i 10x ale w koncu drzemkę zalicza w kolysce, po to mi niania elektronicza-by szybko reagować
z czasem z tych 10x robi się 5x aż jest super efekt...my nadal nad tym pracujemuy, mamy drzemkę nr 1
maleńki próbował wstać o 7, za wczesnie, wzięłam koło siebie i spalismy do 8 bo starszy ma tę godzine zakodowaną...
wczoraj to był granat -
U nas caałą noc stękanie, prężenie i popłakiwanie. Przysypial na chwilę i znowu. O 8 była kupa i ulga ale znowu coś mu nie pasuje. Odłożony przespał 15 minut, teraz była druga próba i już slysze jak kwęka w łóżeczku, zaraz będzie ryk. Nie mam siły. Od trzech dni jestem dosłownie uwiazana do dziecka. Na mnie je, śpi i się uspokaja.. Raz przespał pół godziny w kolysce i tyle było mojego, naprawdę nie mam siły. Dziś wieczorem lub jutro przyjeżdża teściowa, przywozi ze sobą emerytowanego profesora pediatrii z niemiec. Nie wypuszczę, dopóki nie zbada tego dziecka od stóp do głów...
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[
a liczylam na kolejne miesiace bez