Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka wrote:
Kattalinna, Ania cudeńko, nadal widzę podobieństwo do Mamusigratuluję przejścia na level niemowlęcia
koteł też niczego sobie, jaki wielki, ile on waży?
Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem która to pytała o to charczenie po nocy, i nie wiem czy ktoś już dzisiaj nie odpowiedział. Ale pwdiatra mi powiedziała, ze to pokarm może się cofać, albo po ulaniu zostaje gdzieś.
Wie któraś czemu może być płacz/krzyk po bąku?
A przy kp można zieloną herbate? -
Feeva, a nie krwawia Ci sutki? Od tego też może być krew w pieluszce.
Nynka, wydaje mi się, że to też może być kwestią tego, że Maluch się dopiero uczy co i jak z układem pokarmowym, jeszcze nie ogarnia, w brzuchu dzieje się coś dziwnego i płacze, niekoniecznie go to boli. Tak mi dziś tłumaczyła położna, jak jej opowiadalam o prężeniu i popłakiwaniu przy tym czasem.
Mama32, przy zasypianiu i w aktywnej fazie snu takie ruchy gałek są zupełnie normalne.
Kira, gonicie nas z masą.
Nagralam dziś filmik z małym. Pytam go tam czy będzie kibicował Polakom i czy wygramy, bo chciałam żeby słodko pogaworzyl, bo się nauczył ostatnio, a on na to zapiszczal i się porzygał.Smiejemy sie teraz z Mężem, że wytypowal wynik.
Mama32, Feeva, Kira91, Katy, Hoope, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Fermina śmieje się do telefonu jak głupia
chciałabym to zobaczyć.
Sutki mi nie krwawia, karmie przez kapturki. Byłam w aptece po dicoflor i pytałam farmaceutki, to powiedziała że jej córka też tak miała ona przerażona pobiegła do lekarza i powiedział, że jak nie ma żywej krwi, tylko w śluzie takie naczynka jakby to nie jest to nic niepokojącego. Jeśli dziecko nie goraczkuje, nie płacze cały dzień i nie zwija się z bolu to git.
Zobaczymy
Moja też ma takie ruchy, że otwiera oczy przez sen, widać białka i ma jedno oko na Maroko drugie na Kaukazśmiesznie to wygląda.
Jak ja noszę do odbeku i zasnie na mnie to zawsze ma otwarta buzięnieziemsko mnie to śmieszy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/582b8be04b1c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 20:30
kamciaelcia, Wowka, Katy, Nynka, Hoope, kattalinna, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Moj tez tak przewraca oczami, zezuje,wywala bialka I spi. I tez charczy,
W koncu spi od 2h alleluja. W koncu nie ma z nim walki od 18. Alleluja. Moze sie po tym sab sinexie przeczyscil dzisiaj I bedzie spokoj? Oby obyyyyy.
Aa chcialam sie pochwalic rozstepem. W ciazy nie bylo,to po mi wyszedl. Tydzien po szpitalu -12kg, teraz juz wolniej -14. I tak jeszcze 7 zostalo. Przy moim synusiu cycusiu to moze zleci samo. Tymbardziej ze juz boje sie jesc normalnie,by Mu nie zaszkodzilo...w paranoje wpadam -
Od 15 u nas wlaczyl sie tryb marudzenia juz nie mam sily. Je, zasypia macha rekami i krzyk. Noszenie pielucha jedzenie krzyk. Piersi do ust nie wezmie tylko na pol mi uty bo krzyk jakby ze skory ja obdzierali. Teraz spi od 10 min oby tak do polnocy. Moze to ten skok rozwojowy, bo do tej pory byla aniolkiem
Nasza Ola tez przewraca oczami ze tylko bialka widac, mnie to przeraza.
Co do pologu to dziwny jakis on jest. Wczoraj jeszcze byla brazowo krwista wydzielina a dzis tak jak pisze Kira taki sluz zolto szary, wiec to chyba normalne.Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Kamcia no wiesz co, nie wyobrażam sobie z dwójką małych dzieci, no jak, gdzie, dramat
Nie odniosę się do reszty bo prezes mnie dziś zamordował psychicznie. Nadal morduje. Jak nie zniknie zaraz z moich oczu i uszu, usłyszycie o mnie w wiadomościach na tvn.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyFeeva wrote:Ta krew w śluzie to taki jednorazowy wybryk. W następnej były tylko śladowe ilosci.
Kupiłam dicoflor w razie W
To u nas jest ten problem.
Niestety to nie jest tak ze każda kupka jest brzydka.
Im dłużej jelita sa drażnione tym gorzej to wyglada;(
U nas krewka pojawiła się może raz dziennie i to nie każdego dnia.
Trzeba obserwować -
A ja chciałam się pochwalić moim Adasiem, który dziś kończy miesiąc
pozdrawiamy forumowe cioteczki
.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf79da856774.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 22:57
kamciaelcia, Wowka, Nynka, Hoope, Mycha666, Feeva, D_basiula, Sela, Katy, kattalinna, Kira91, Mała Matylda lubią tę wiadomość