Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania to juz duza panna :p Kattalina, mina kota na pierwszym zdjeciu hahah Chyba lekko w szoku :p
Kamil ostatnio coraz częściej (przynajmniej w domu) wyglada tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c69d96da9431.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 11:45
kattalinna, Hoope, Nynka, Kira91, pawojoszka, Patk, Mycha666, Wowka, J.S, Sela, kamciaelcia, Fatalita, D_basiula, Cola87, Fermina, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Katy, my właśnie czekamy na taką uhahaną mordkę
Duża jest. Ja ją widzę non stop, a zauważam różnicę. Szczególnie przy karmieniu - tył mi uciekanie wiem ile waży bo położna nie waży, ale na bank przybiera zacnie. Coraz więcej ciuszków w odstawkę.
Kot się nie spodziewał, bo dziecko zostało mu podrzucone do zdjęcia. Tak, ryczące ale wyrodni rodzice musieli zrobić fotokot zaraz zwiał bo się jej boi, ale pamiątka będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 11:49
Katy, Feeva, Wowka lubią tę wiadomość
-
Słodkie dzieciaczki
Któraś z Was kupowała ten trójpak biustonoszy z bonprixa?
https://www.bonprix.pl/style/biustonosz-do-karmienia-3-szt-20209719/?catalogueNumber=967241&return=ref
Chcę sobie zamówić, ale boję się, że nie trafię z rozmiarem.
Pod piersiami mam 78cm, więc rozmiar 80, a w biuście mam 95cm, co odpowiadałoby miseczce B, ale jak mi się pokarm zbierze to automatycznie robi się większy i wychodziłoby C bo wolałabym żeby mnie jednak nic nie uciskało.
Przed ciążą miałam rozmiar C, a teraz miękkie staniki noszę w rozmiarze F... Więc za cholerę nie wiem jaki ten rozmiar wybrać, bo taka rozbieżność.
Czy któraś ma, trafiła z rozmiarem i mogłaby mi pomóc? -
Od wczoraj stosuje ten sab simplex. Cala noc na cycu po kilka minut,kilka minut snu, co chwile poplakiwania I skrecanie sie z bolu na kupe I baki, od 8-11 walka bo oczy jak 5zl. Ja tez chce tyle energii
Spi od prawie godziny... czy to tak ma byc??? Jelitka ewidentnie pobudzone po tych kroplach,ale mialam nadzieje ze przestanie sie zwijac z bolu, a tu niestety zwija sie po kazdym karmieniu az to go ze snu wybudza,choc kupy czesciej tez ida...
Dzisiaj mamy 1. wizyte u rodzinnego. Poprosze o skierowanie mnie do psychiatry
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/868430e01ba1.jpg
Dzis mija 3tyg od poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:00
Katy, MajowaMamusia, pawojoszka, Mycha666, Wowka, Feeva, J.S, Sela, Fatalita, kamciaelcia, Nynka, D_basiula, Cola87, kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTanda sama nie wiem o co chodzi, ale nie sądze żeby Mała się aż tak dopominala wietrzenia pupy, z reguły za tym nie przepada, tak jak i za leżeniem na brzuszku, zaraz awantura.
Będę musiała iść w lipcu do krawcowej z Mała zobaczyc czy da rade przerobić naszą sukienkę z Ali.
Gwiazda dzisiaj sama usnela w łóżeczku przez przypadek. Włożyłam ją i grał szumis z tel, za chwile przychodze, kima. Całe 20 min. Ale sukces jest:)
Tez nie mam sposobu na usypianie, najlepiej cyc, ale nie chce tak bo Zuza co raz ciezsza i w ogóle nie chce żeby spała tylko jak jestem w domu.
Położna pokazała nam jak uśpić dziecko, chyba juz pisałam: w kokon, smoczek i na boczek, włączyć szumy i bujac przód, tył. Kilka razy tak uspalismy, wczoraj poczytałam o syndromie dziecka potrząsanego, wystraszyłam się ze takim bujaniem moglo jej się coś stać. Poryczałam się. Mąż mówi ze popadam w paranoję bo mocniej się buja jak w wózku po wertepach jedzie, a ja sie o wszystko martwię. Jak mi sie cos wkręcić to koniec -
Gufno tam poszłam w kimę, walczę z prezesem od 6! I ze sobą, żeby mu głowy nie odgryźć.
Fermina ale chomikNie brakuje Ci czegoś w domu, bo wygląda jakby to pożarł
Kattalinna śliczna księżniczka ❤ kot też zacny
Kat on Cię tym uśmiechem czaruje, żebyś te wrzaski wybaczyłaŚliczny ma uśmiech :*
Mycha a co synuś taki zdziwiony? Uroczy szkrabekKaty, Fermina, kattalinna lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
Kira91 wrote:Feeva ja kupowalam, wzielam rozmiar C, na moje male cycki teraz na karmienie sa idelane
Male tzn?
Ja właśnie mam cyce ogromne i boję się że nie trafięwg tabeli rozmiarów pasuje C, ale boję się że będzie ściskal, a z kolei z drugiej strony ze większy będzie odstawał...
Hoope, moja też mnie obudziła o 6.
Nie spała do 11 i też zmialam zamiar jej już odgryzc głowę
Ale ona zna sposób na moje nerwy, jak mam jej dosyc, to mnie takimi uśmiechami zasypuje, że od razu mięknie mi serce. I mam wyrzuty sumienia, że się na nią denerwowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:54
-
Śliczne dzieciaczki
Kubuś filuterny
Kattalinna, Ania cudeńko, nadal widzę podobieństwo do Mamusigratuluję przejścia na level niemowlęcia
koteł też niczego sobie, jaki wielki, ile on waży?
Katy, Kamilek śliczne uśmiechy rozdaje. Jesteś pewna, że to on się drze? Nie wygląda na takiego
Kira, słodziakma blond czuprynę?
Jak wszyscy się pokazują to my też.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2aff08c8f00.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c0c72a1d05c.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:55
Feeva, Katy, J.S, Sela, Kira91, Fatalita, kamciaelcia, Nynka, D_basiula, Patk, pawojoszka, Mycha666, kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
J.S wrote:Wowka, no wlasnie od wczoraj cos malo spi w dzien, co sie stalo?
Wlasnie go usypiam, bo marudzi, steka, kweka, nie spi od 7 i meczy.
No nie mogęmy walczyliśmy żeby Skrzat usnął też od 11 do jakiejś 11:30
a wstał rano o 7:10
-
nick nieaktualnyPonoć linomag dobry na wszelkie odparzenia, ale mysle ze kazdy tego typu krem da radę.
Wowka tez mamy ten lezaczek, ale poki brak zainteresowania. Od kiedy Mały chetnie w nim lezy dłuższa chwilę? Bo nasza nudzi sie po minucie- zabawki jeszcze ją nie interesują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 13:26
Katy lubi tę wiadomość
-
Ale macie slodkie dzidki
Piekne te nasze majowe dzieciaczki!
Wowka, my tak samo, zasnal o 12 i jakos spi do teraz ale marudzi przez sen, wiem ze to juz nie potrwa dlugo
Katy, nie pomoge niestety
Kattalina, polozna nie wazy? U nas musi, aby wiedziec czy dziecko dobrze prybiera i wpisuje w ksiazeczke -
Feeva, przed ciaza mialam B,wiec lepiej wez wiekszy niz C. Tak mi sie wydaje
Wowka, tak, ma (jeszcze) gesta,piekna blond czuprynke
Dziewczyny,czy ktoras jest mi w stanie odpowiedziec na wczesniejszego posta dot. Sab sinex ? -
U nas nocki całkiem dobre tylko jedna pobudka na żarełko
A tu mój pucek mały. Już zaczynamy się uśmiechać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f8891c40d22.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 13:45
Katy, Nynka, Feeva, Wowka, Cola87, pawojoszka, Sela, kattalinna, Hoope, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Katy, czymś bardzo tłustym. My posmarowaliśmy dwa razy lanoliną i przeszło
Dzieciaczki śliczne
Nie odniosę się do wszystkiego, bo jestem wywalona przez tego wrzaska jednego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 13:54
Katy lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.