Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pazurków jeszcze nie obcinałam. Rosną i same się likwidują. Jak u kota
Nie smarujemy niczym, jedynie linomag czasem do pupy. Ostatnio czasem olejek ze słodkich migdałów. Do kąpieli trochę sody oczyszczonej co kilka dni. Raz rumianek był. Skóra pięknaobrzydliwe za to wkucie po szczepionce
coraz bardziej zaropiale.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:58
-
I nas maz obcina raz w tygodniu bo by sie zadrapala tak macha tymi raczusiami.
Mielismt znow atak wrzasku, nie wiem moze to ta kolka. Placz okropny, nic nie pomaga. W koncu szybko do wody i sie uspokoila pozniej pod cieply kocyk i szum z odkurzacza i zasnela, nie wiem jak dlugo, moze zdaze pojsc pod prysznic...Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Olafkowi średnio co 3 dni dni obcinam pazurki. Rosną szponki jak na drożdzach a on mega się nimi drapie, więc jak tylko uśnie poluje i obcinam. Dziś dzień cały czas na rękach albo na cycu, jak tylko odkładam ryk i oczy jak 5 zł. Jeszcze ciemieniucha zaatakowała, smaruje oliwką, myję główkę po godzinie i wyczesuje. Dobrze robię? Macie jakieś rady, żeby się tego pozbyć? Stoimy też przed decyzją szczepień. Robiłyście albo planujecie jakieś szczepienia dodatkowe? My myślimy o tych podstawowych w ramach NFZ i o jakiś dodatkowych. Mały ma jutro 4 tygodnie i jeszcze mu kikutek nie odpadł. Straszy mnie pediatra, ze jak nie odpadnie do przyszłego tygodnia to do chirurga
Jedna pediatra mówi na spokojnie dalej octanisept, druga zaleca spirutus. I bądź mądra
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]
-
Ja Kamilowi jeszcze nie obcinalam bo mu sie lamia, a jak raz probowalam to udalo mi sie tylko dwa bo on przez sen nawet raczki zabiera
Przyszlam sie pochwalic, ze zostalam dzisiaj poproszona o rekeWowka, kamciaelcia, Asix, Kwiatkowa24, jangwa_maua, kattalinna, Hoope, Kitkat, Ola_Ola, Nynka, Cola87, J.S, Fatalita, Patk, Feeva, D_basiula, pawojoszka, LadyInna, Kira91, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbd2a8959b4b.jpg
Odwrocilo mi zdjecieostatni raz pierscionek na palcu mialam za dzieciaka, musze sie przyzywczaic xd
Nynka, kamciaelcia, Cola87, Lukrecja, Sela, Fatalita, kattalinna, Wowka, Feeva, D_basiula, Hoope, pawojoszka, Kira91, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Anusias
Powiem Ci z doswiadczenia ze nam pępek tez nie chciał odpaść a nawet zaczą się troche ropić jak psikałam octaniseptem. Zaczęłam robić tak jak z córką czyli po kropelce spirytusu jak zmieniałam pieluszke i patyczkiem czyscilam - pępek odpadł po 4 dniachAnusias lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny