X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Katy Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wczoraj przyszly body i koszulka z okazji Dnia Taty xd "Maly mis" i "Duży mis" :p Mialy byc "Perfekcyjny tata" i "Perfekcyjny synek", ale w ostatniej chwili musialam zamawiac z innego sklepu xd

Kira91 lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krecacego się, stekajacego, itd, itp biorę rano do łóżka i zyskuje z godzinkę. Dziś jeszcze porządnie nie wstalismy bo zaliczamy butlę a Piotruś sam daje radę w pokoju (czyli wyspal się). Po tej 6 zauważyłam że męża nie ma, o 8 dzwonię gdzie jest by butlę zrobił, odp że na kiblu...wstaję a tam nikogo o.O
    Na kiblu w pracy!!! Ale się dogadalismy

Anusias lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, Kamcia ;) za mało szczegółów :D

Ja mam w domu fana kawy, i miałam w planach wynaleźć jakaś ekstra kawę, ale zrobił sobie takie zapasy że sama nie wiem. Może jakiś gadżet do kawy.

Weźcie swoje pomysły podrzuccie

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z okazji dnia ojca zaprosiłam mojego tatę, a Adaś swojego tatę ;) dziś do kawiarni na deser lodowy i kawę :)

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj młody tak był wymęczony upałem, nie mógł spać w dzień. Dopiero wieczorem zasnął, kąpiel prawie na śpiocha, zjadł tylko 40 ml mleka, a zasnął od razu i spał 5h. Musiał być strasznie umęczony, dobrze że dziś chłodniej.

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry .
    Wowka szalone pomysły są najlepsze ,macie co wspominać .
    Feeva współczuję zapalenie piersi to paskudna sprawa . U nas trochę wczoraj popadało miało być dziś chłodniej a tu już od rana słońce grzeje .

Ula faktycznie jest wyjątkowa nawet urodziła się grzecznie kiedy mamie pasowało . Ostatnio bardzo się nam przygląda ,nie uśmiecha się prawie wcale tylko miny robi ,dziubki jak do selfi,przeslodka jest . Moje dzieci ogólnie grzeczne były ale ona to już prawdziwy anioł w ludzkiej skórze . Jak to mówią głupi to ma szczęście.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 09:11

kattalinna, Wowka, Katy lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka
    Ja również nie narzekam więc to urok 15.maja ;)

pawojoszka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamowilam tez koszulke Krol Tatus Pierwszy a dla Malego sama zaprojektowalam z Malym Ksieciem :D tesc dostanie z napisem Najlepsi ojcowie awansuja na najlepszych dziadkow :) dzisiaj maja przyjsc :) zamawialam z megakoszulki.pl

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania nie spała wczoraj od 6:30-22:30. Myślałam już ze oszaleje. Ten upał wykonczyl nas wszystkich.
    Jadła cały dzień a wieczorem orzygała tatę od stóp do głów :)

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

U nas coś niesamowitego się odiwaniło. Wczoraj Wiki padła SAMA i to w ŁÓŻECZKU, kiedy ja szybko skoczyłam do wc podczas maratonu usypiania. Zasnęła o 21.30, ja nie mogąc uwierzyć w swoje szczęście i tak siedziałam i czekałam na ryk:P
    Obudziła się grzecznie o 00.30 na szybkie karmienie, potem 2.30 na niecałą godzinę, 4.10 i po 6.00 wzięłam ją już do siebie i jeszcze sobie poleniuchowałyśmy do 9.
    Taka bajka cudowna <3

Teraz się karmimy i na 10 lecę do kosmetyczki. Wiki pierwszy raz z tata o.O

Ja zamówiłam skórzaną bransoletke z grawerem, a w kwiaciarni bukiet z chupa-chupsów.

kattalinna, kamciaelcia, Wowka, Feeva lubią tę wiadomość

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Wiki :-) zaskakuje tak jak Ania - teraz też ją położyłam w łóżeczku i bujam w tę i z powrotem, a ta widać że zmęczona, ale kwęka. Przestałam i dziecko śpi. Dorastają ;-) oby pospała jeszcze z godzinę bo zagniotłam ciasto na pierogi, kończę kawę i chcę lepić.

Fajne te prezenty, a macie pomysł na coś na już bez zamawiania? :-P

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak myślę czy nie wysłać taty z córką do kina. W sumie nic nie mam.

Już niedługo na forum zagoszczą same uśmiechnięte grubaski ❤

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba osiagam jakies apogeum zmęczenia i marudzenia, ale swojego na odmiane :p Tak juz bym chciala zeby Kamilek sie zajal czyms na dluzej niz 15min zebym nie musiala wszystkiego w pospiechu robic...Isc na spacer bez stresu, ze zaraz zacznie plakac i trzeba bedzie wracac...
    Dzisiaj odkurzalam tylko po to zeby miec chociaz chwilkeczke spokoju bo odkurzacz na chwile uspokaja, ale niestety nie usypia :/

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko ma idealne wyczucie czasu. Po godzinie drzemki przebudziła się, akurat zaczęłam produkcję pierogów. Nie było płaczu, było gadanie do siebie. Nie pokazałam się, walczyłam z czasem. Usnęła. Pobudka z wrzaskiem "jeść" była gdy ostatnią partię kończyłam gotować :-D

Z tym dniem ojca poczekam może żeby córka sama coś wymyśliła ;-)

age.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy, a macie może leżaczek? U nas jest na pierwszym miejscu zabawiaczy :)

Nie mam nic przygotowanego na dzień ojca. Dzisiaj mam wychodne z domu, może upoluje jakiś fajny kubek, bo mój mąż lubi mieć fajny kubek w pracy :)

Hoope, jestem ciekawa czy mój szczupak też będzie grubaskiem, coś mi się nie wydaje :D

Zapomniałam o wyrażeniu dumy z dwóch pięknych pań, które zasypiają same :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 11:27

kattalinna lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • D_basiula Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ciezkim wieczorze byla piekna noc i przedpoludnie. Ola jeszcze spi. Bylam na szybkich zakupach, kupilam sobie sposnie i sweter a dla malej spioszki i bluzeczke. Dla taty Oli zamiwilam pilke z mundialu bo on wielki fan pilki noznej, jeden minus nie jest napompowana :-(
    Tescia nie mam a dla mojego taty jakies czekoldaki kupie albo wode po goleniu.

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.

Aniolek [*] sierpień 2024
  • Katy Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, mamy i czasami posiedzi w nim troche, ale nie zawsze :p Poki co najbardziej lubi lezec na przewijaku i patrzec stamtad na karuzele, ale bezpieczne to nie jest za bardzo :/

Tesciu nie zasluguje na prezent, a mojego tate pojedziemy odwiedzić na cmentarzu..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 11:45

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was szczepila szczepionka 5w1?
    Jak zareagowaly na szczepionkę wasze dzieciaczki? My mamy 27.06 i cały czas się zastanawiam :)

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo lezaczkow, polecacie cos??? :)

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • Anusias Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Feva ja też jestem jeszcze przed wyborem szczepień, zdania są podzielone. Znam przypadek, ze po szczepieniu 5 w 1 były powikłania ale znam też dużo przypadków, że było wszystko ok i dzieci lepiej znosiły skoncentrowaną szczepionkę. My raczej weźniemy w normalnym toku i dokupimy dodatkowe na rota i resztę.

Ja jestem na skraju od przestania karmienia piersią. Mały cały czas ma bóle brzuszka, budzi się co chwilę, wypluwa pierś, krztusi się, niby to od szybkiego przepływu mleka, zmiana pozycji do karmienia nie pomogła. Nie wiem co robić, jestem wykończona i zarazem żal mi go. Czy są tu mamusie, które ściągają pokarm i karmią z butli?

kilka cykli na dupku
    HSG drożne
    od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
    kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
    dxom3e5e3askkvtc.png[/url]
‹‹ 1307 1308 1309 1310 1311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ