Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Krecacego się, stekajacego, itd, itp biorę rano do łóżka i zyskuje z godzinkę. Dziś jeszcze porządnie nie wstalismy bo zaliczamy butlę a Piotruś sam daje radę w pokoju (czyli wyspal się). Po tej 6 zauważyłam że męża nie ma, o 8 dzwonię gdzie jest by butlę zrobił, odp że na kiblu...wstaję a tam nikogo
Na kiblu w pracy!!! Ale się dogadalismyAnusias lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry .
Wowka szalone pomysły są najlepsze ,macie co wspominać .
Feeva współczuję zapalenie piersi to paskudna sprawa . U nas trochę wczoraj popadało miało być dziś chłodniej a tu już od rana słońce grzeje .
Ula faktycznie jest wyjątkowa nawet urodziła się grzecznie kiedy mamie pasowało . Ostatnio bardzo się nam przygląda ,nie uśmiecha się prawie wcale tylko miny robi ,dziubki jak do selfi,przeslodka jest . Moje dzieci ogólnie grzeczne były ale ona to już prawdziwy anioł w ludzkiej skórze . Jak to mówią głupi to ma szczęście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 09:11
kattalinna, Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
Ja zamowilam tez koszulke Krol Tatus Pierwszy a dla Malego sama zaprojektowalam z Malym Ksieciem
tesc dostanie z napisem Najlepsi ojcowie awansuja na najlepszych dziadkow
dzisiaj maja przyjsc
zamawialam z megakoszulki.pl
-
Hej.
U nas coś niesamowitego się odiwaniło. Wczoraj Wiki padła SAMA i to w ŁÓŻECZKU, kiedy ja szybko skoczyłam do wc podczas maratonu usypiania. Zasnęła o 21.30, ja nie mogąc uwierzyć w swoje szczęście i tak siedziałam i czekałam na ryk:P
Obudziła się grzecznie o 00.30 na szybkie karmienie, potem 2.30 na niecałą godzinę, 4.10 i po 6.00 wzięłam ją już do siebie i jeszcze sobie poleniuchowałyśmy do 9.
Taka bajka cudowna
Teraz się karmimy i na 10 lecę do kosmetyczki. Wiki pierwszy raz z tata
Ja zamówiłam skórzaną bransoletke z grawerem, a w kwiaciarni bukiet z chupa-chupsów.
kattalinna, kamciaelcia, Wowka, Feeva lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Brawo Wiki
zaskakuje tak jak Ania - teraz też ją położyłam w łóżeczku i bujam w tę i z powrotem, a ta widać że zmęczona, ale kwęka. Przestałam i dziecko śpi. Dorastają
oby pospała jeszcze z godzinę bo zagniotłam ciasto na pierogi, kończę kawę i chcę lepić.
Fajne te prezenty, a macie pomysł na coś na już bez zamawiania?Wowka lubi tę wiadomość
-
A ja chyba osiagam jakies apogeum zmęczenia i marudzenia, ale swojego na odmiane :p Tak juz bym chciala zeby Kamilek sie zajal czyms na dluzej niz 15min zebym nie musiala wszystkiego w pospiechu robic...Isc na spacer bez stresu, ze zaraz zacznie plakac i trzeba bedzie wracac...
Dzisiaj odkurzalam tylko po to zeby miec chociaz chwilkeczke spokoju bo odkurzacz na chwile uspokaja, ale niestety nie usypia
-
Moje dziecko ma idealne wyczucie czasu. Po godzinie drzemki przebudziła się, akurat zaczęłam produkcję pierogów. Nie było płaczu, było gadanie do siebie. Nie pokazałam się, walczyłam z czasem. Usnęła. Pobudka z wrzaskiem "jeść" była gdy ostatnią partię kończyłam gotować
Z tym dniem ojca poczekam może żeby córka sama coś wymyśliła -
Katy, a macie może leżaczek? U nas jest na pierwszym miejscu zabawiaczy
Nie mam nic przygotowanego na dzień ojca. Dzisiaj mam wychodne z domu, może upoluje jakiś fajny kubek, bo mój mąż lubi mieć fajny kubek w pracy
Hoope, jestem ciekawa czy mój szczupak też będzie grubaskiem, coś mi się nie wydaje
Zapomniałam o wyrażeniu dumy z dwóch pięknych pań, które zasypiają sameWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 11:27
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Po ciezkim wieczorze byla piekna noc i przedpoludnie. Ola jeszcze spi. Bylam na szybkich zakupach, kupilam sobie sposnie i sweter a dla malej spioszki i bluzeczke. Dla taty Oli zamiwilam pilke z mundialu bo on wielki fan pilki noznej, jeden minus nie jest napompowana
Tescia nie mam a dla mojego taty jakies czekoldaki kupie albo wode po goleniu.Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Wowka, mamy i czasami posiedzi w nim troche, ale nie zawsze :p Poki co najbardziej lubi lezec na przewijaku i patrzec stamtad na karuzele, ale bezpieczne to nie jest za bardzo
Tesciu nie zasluguje na prezent, a mojego tate pojedziemy odwiedzić na cmentarzu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 11:45
-
Feva ja też jestem jeszcze przed wyborem szczepień, zdania są podzielone. Znam przypadek, ze po szczepieniu 5 w 1 były powikłania ale znam też dużo przypadków, że było wszystko ok i dzieci lepiej znosiły skoncentrowaną szczepionkę. My raczej weźniemy w normalnym toku i dokupimy dodatkowe na rota i resztę.
Ja jestem na skraju od przestania karmienia piersią. Mały cały czas ma bóle brzuszka, budzi się co chwilę, wypluwa pierś, krztusi się, niby to od szybkiego przepływu mleka, zmiana pozycji do karmienia nie pomogła. Nie wiem co robić, jestem wykończona i zarazem żal mi go. Czy są tu mamusie, które ściągają pokarm i karmią z butli?kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]