Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy jeśli chcecie to się uda
Nie pisałam tu naszej historii ze spontanicznym ślubem, nie? Po 11 latach bycia ze sobą, mieszkania od 7, planowania dziecka od dwóch i po dwóch nieudanych ciążach, z rozpoczętą budową, nagle postanowiliśmy wziąć ślubTemat zawsze nas wkurzał bo dobrze było i bez
ale pewnego dnia w lutym przed telewizorem doszliśmy do wniosku, że hajtamy się
no i nie wiem czy pamiętacie ale rocznicę ślubu obchodzimy w kwietniu
daliśmy radę wszystko zorganizować w 1,5 miesiąca, łącznie z księdzem i naukami (W normalnym trybie), przyjęciem weselnym i sukienką na miarę. Jak o tym myślę to był to szalony pomysł i szalony czas
jangwa_maua, Katy, kattalinna, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Nam ksiądz chcial udzielic slubu razem z chrzcinami Pioytisia. A dokladnie on mial ceremonię bez mszy, tak kameralnie w naszym mini gronie...po chrzcinach mial byc slub a więc Kościół przystrojony...ksiadz zaproponowal ze jak jest tak ładnie to może nam udzielić też ślubu bez zbędnych ceremonialow. Prawie się zgodzilam. Miałam nawet plan żeby rodzinie nie mówić i zrobić im niespodziankę...ale zrezygnowalam...wystarczy że cywilny był po cichaczu
drugi raz by nie wybaczyli haha. Zwlaszcza ze na chrzest minimum zaprosilismy
-
SELA my mamy bez otworów na ręce, oddychające
https://woombie.pl/product-pol-46-Oddychajacy.html
Ja jestem bardzo zadowolona, mała też śpi bardzo dobrze. Żałuję że tak długo zwlekałam z zakupem. U nas naprawdę w połączeniu z szumisiem daje super efekt. -
nick nieaktualny
-
Wowka, mam wrażenie, że stęka całą noc. Ale to pewnie przez to że czas inaczej się postrzega w nocy i jak mnie to budzi to wydaje się, że przecież minęły sekundy. Ale dziś od 5 do 6 z minutami ewidentnie był ból brzuszka a potem mega kupa i spokój. Od wczoraj zmniejsza się liczba kup więc to pewnie powiązane.
-
nick nieaktualny
-
Ja aż tak nie mogę narzekać. Po za kilkoma akcjami nie jest źle
. Moja jest po prostu w IV trymestrze haha
. Potrzebuje więcej bliskości.
Zasnęła o 19:30, przed chwilą był cyc i dalej śpi. Teraz liczę że po 2 pobudka. No i standardowo już koło 4/5 czas dłuższego nie spania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 23:32
-
Leżę i słucham odgłosów z łóżeczka. Chyba ze 4 razy już ją wyjmowałam, zupełnie niepotrzebnie. O, chyba ogłuchłam
ogólnie brzmi to jakby prowadziła jakąś walkę i właśnie próbowała komuś/ czemuś odgryźć głowę. Chyba jednak idę spać. Jak będzie czegoś ode chciała to z trybu stękanie przejdzie do wycie
godzina mojego czuwania wystarczy
-
Wowka no niestety gorzej. Nie wiem od czego to badziewie mi się znowu zrobiło, od poprzedniego zapalenia był ten sam schemat codziennie więc nie wiem
Moja wstała o 3,był Cyc, teraz śpi. Ale cały czas steka, przeciąga się, mlaska.
Takie burze zapowiadali a tylko powiało i trochę popadalo. Kłamcy. -
Feeva, ale dużo chłodniej jest przynajmniej
Przez to wstawanie co chwila zgłodnialam... Dobrze, że jeszcze kawałek pizzy zostałw ogóle mój organizm wrócił do trybu "żreć" . A przez miesiąc było tak fajnie
chyba muszę wziąć się za posiłki bo te 12 czy 13 kg wróci z koleżankami
Feeva, nie znam się na zapaleniu się może faktycznie ograniczenie i stopniowe odstawianie laktatora pomoże?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 05:11
-
nick nieaktualnyWitam, u nas noc całkiem dobra. Ale nad ranem ja nie umiem spać jak on tak steka co chwila do niego zagladam.
Na szczęście się ochlodzilo, dzidek sam zasnal jak czekał aż matka zmyware ogarnie. Także poranek też może być
Co tatusiowie dostaną na dzień ojca? Jakieś pomysły? Robiecie prezenty w ogóle?