Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Haha, Kattalinna przyćpała sos ze smyka i śpi
też nie mam pomysłu co to jest
Dla Skrzata morze to duży szumiś. Pani z pensjonatu twierdzi że tu wszystkie dzieci ładnie śpią. Nie zepsujmy pani opinii, proszęKaty, kattalinna, Hoope, Mała Matylda, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Właśnie skończyłam drylowac , chyba dostanę uczulenia na wiśnie dobrze że to już ostatnia tura . Poskakalam trochę po drzewach aż mi się młodzieńcze czasy przypomniały jak się na dzierżawę chodziło .
Pogoda rzeczywiście super myślę jutro wycieczkę do lasu zorganizować . Co prawda to nie to samo co urlop nad morzem ale zawsze jakaś odmiana bo już dawno nigdzie nie wychodziliśmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 23:03
Sela lubi tę wiadomość
-
Nic się na sosach nie znacie
ani na sowach
teraz po nocy widać w końcu efekty świetlne. Stary zobaczył i zaklepał jak młoda przestanie używać
Chcę morze. Od zawsze... 6,5 roku temu przeprowadziłam się do Warszawy z myślą, że to na chwilę, bo docelowy był Gdańsk. Warszawa w połowie drogi. Skąd mogłam wiedzieć, że dam się zakotwiczyć tu kumplowi?Chciałabym jeszcze w tym roku pojechać nad tego szumisia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 23:37
Wowka lubi tę wiadomość
-
Trochę mnie nie było. Byliśmy tydzień na wyjeździe w Bieszczadach. Maly bardzo ładnie zniósł droge.prawie cały czas spał. Po górach też polazilismy troszkę
Staś w chuście cały czas spał. Pogoda też super
.dziś wróciliśmy. I od powrotu miałam problem z uspaniem go ale po 21 się udało i do tej pory śpi więc super
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/494fe94bece5.jpgjangwa_maua, Mycha666, Cola87, kattalinna, Sela, Hoope, D_basiula, Mała Matylda, Katy, Fatalita, pawojoszka, Wowka, Fermina lubią tę wiadomość
-
Ale Wam fajnie z tymi wakacjami, rozmarzylam się...
Ja czekam do września i planujemy pojechać do Włoch do Bibione. Ponoć fajna miejscowość dla malutkich dzieci i stosunkowo blisko. No i we wrześniu już będzie lepsza pogoda dla maluszka, a dla nas taniej bo po sezonie. Wszystkim wakacjującym się życzę udanej pogody i zadowolonych,spokojnych dzieciaczków
Wowka lubi tę wiadomość
-
Asix zazdraszczam urlopu w Bieszczadach.
Zakochałam się w nich w zeszłym roku
Czyzby mojemu dzieciu unornowal się czas snu nocnego? Juz trzeci dzień spi ciągiem 7h. Dzisiaj od 21:30-4:35. Zjadła i dalej śpi. Mam nadzieję, że tak już zostanie
Głodna jestem, idę się nawpychac herbatnikow.
Ja za morzem nie przepadam tak żeby jechać na tydzień. Na 2-3dni max mogę skoczyć nie więcej. Moje serce należy do Mazur i BieszczadWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 05:16
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry :p
Ja nad morzem bylam dwa razy w życiu, zazwyczaj z rodzicami jezdzilismy w gory
Kamil dzisiaj ladnie pospal az 5 godzin ponadTylko zastanawiam sie czy takie przerwy nie wplyna zle na moja laktacje? Bo zawsze mialam przepelniona piers w nocy, ta z ktorej nie jadl, a teraz byla normalna...Moze lepiej odcigac jak bedzie spal? Nie chcialabym przez to mieć mniej mleka
-
Nie będzie mniej, nie dygaj Katy. Piersi w pewnym momencie normują i nie robią się twarde. Moje nie są już od dawna a baryła nie chudnie
Jedyne co, to nie karmiąc w nocy można dostać szybko okres.
Mi to chyba nie grozi bo mój noworodek je co dwie godzinyKaty lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka