Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka co to za lekarz
Dzisiaj Mania śpi w samym pampku.
Niech te upały się skończą!!!!!!!
Młoda pół dnia przy cycu. Chyba jej się strasznie pić chciało.
Teraz wypiła 90ml i padła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 21:38
-
Ehh pisalam długiego posta ze zdjeciami, ale mi usunęło i naprawde nie chce mi sie pisac od nowa wiec tylko jedno zdjecie z chrztu dodaje :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48d689b904f5.jpgFeeva, kamciaelcia, Hoope, Nynka, Cola87, kattalinna, Mała Matylda, Fermina, Sela, Wowka, J.S, D_basiula, Patk lubią tę wiadomość
-
Nawet nie bylo zle, w kosciele pod koniec troche marudzil, ale przy samym polewaniu sie tylko zdziwil
Na sali wygladal na sennego, ale zasypial przy cycku i pozniej nie chcial spac xd Teraz juz na szczescie spi
Ogolnie jestem zadowolona bo myslalam, ze bedzie duzo gorzej xd
Uśmiałam się z dyrygenta:D Oj dyrygowal ladnie babcia i prababcia -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny szukam rady. Moje dziecko pięknie zasypialo w łóżeczku. Niestety czar prysl. Czasem zasypia przy cycu czasami trzeba nosić. Coz. Nie jestem matka w stylu wypłacze się to zaśnie. Biorę noszę i zasypia. Problem jest jak odkładam jak do łóżeczka. Odkładam śpi a po chwili budzi się prostuje wszystkie kończyny. Jak by chciała się czegoś złapać. I jest płacz. Zastanawiam czy czy takie 3 miesięczne dziecko mogę zacząć kłaść spać w tuliku? Nie za późno na takie rozwiązania przyzwyczajenia?
-
Pawojoszka ja Cię doskonale rozumiem. Mam za sobą już 5 kg jagód i 10 kg cukinii, porzeczki się do mnie uśmiechają zza krzaka i też będę robić niedługo. Z jabłkami mamy o tyle dobrze, że za płotem jest stajnia i szkolka jeździecka. Zapraszamy od czasu do czasu dzieciaki i nam zbierają jabłka dla koni więc nie są zmarnowane. Mamy tego tyle, że bym nie wyrobiła. Jeszcze słoiczki dla Małego mnie czekają, maliny i śliwa, jeżeli obrodzi. Lubię to wiejskie życie, już bym na nic nie zamieniła. Tylko wymarzonych trzech kur i koguta mi brak jeszcze.
Katy, jaki poważny chłopak! Super, że się tak grzecznie sprawował.
Jagoda, a może to tylko skok przyniósł chwilową zmianę?
Julek śpi właśnie w pampku, bez przykrycia.Katy, Feeva, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Fermina ja na te kurki choruje odkąd się wprowadziłam młody ma kilka dni wolnego to postawie kurnik bo nie miałam kiedy i jeszcze króliki bym chciała miałam kiedyś i bardzo polubiłam ,zabić nie zabije ale na handel mogę hodować.
Fermina lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, masakrycznie są te upały. Czy Wasze dzieci też mają mniejszy apetyt w te upały??? Bo ja w moja Niuńkę muszę wciskać mleko, boję się żeby się nie odwodniła. Je porcje o połowę mniejsze niż zwykle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 10:06
-
nick nieaktualny