Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez dzisiaj spacer lody pizza, Emilka trochę w wózku ale najbardziej podobał się jej swiat na rękach, ludzie też nam mijali z uśmiechem więc chyba się podobała. Teraz goście sobie pifkuja na tarasie ja obalilam Lecha Free i grzecznie spać, poprzednia noc była jak na Emilke ok więc dziś też taka poprosze
-
nick nieaktualny
-
Do mnie ta burza szła, szła i nie doszła...
Ale przynajmniej jest chłodniej
I deszczyk pada.
Oddajcie mi moje dziecko przesypiające cala nocWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 02:38
-
Zdaje relacje. Olunia byla bardzo grzeczna! W kosciele spala pol mszy poznie sie obudzila ale nie plakala. Bylo 6 dzieci do chrztu. 4 dziewczynki i 2 chlopcow. Upal byl niesamowity.w drodze do restauracji zaczelo padac i zrobilo sie jeszcze bardziej duszno. W lokalu byla klima, niby na 25 st ustawiona ale boje sie zeby mala nie zachorowala po niej.
W lokalu tez byla bardzo grzeczna zjadla i spala choc duzo gosci i muzyka w tle.
Ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni. Moze pozniej uda mi sie wrzucic zdj jak zgram na kompa.
Wieczorem nie bylo burzy nadal duchota i goraco.kamciaelcia, kamciaelcia, Nynka, Wowka, Mała Matylda, Katy, kattalinna, J.S, Sela, Fatalita, pawojoszka, Fermina lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Jedzenie co dwie godziny całą noc, także nie pospałam, za to on pospał od 20. Karmień pewnie nie pamięta skoro nawet oczu nie otwiera.
Kattalinna ta piłka ma cztery cechy, które czynią ją idealną.
Jest lekka jak piórko - można się nią chlastać.
Jest miękka - ugina się pod naciskiem.
Jest dziurawa - małe paluszki same wpadają do środka i się zaciskają.
Grzechocze.
No i jest stosunkowo niedroga.
kattalinna lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dzien dobry
Ja spalam z malym i mam wrażenie, ze w ogole sie nie budzil, za to ja kilka razy zeby sciagnac z siebie co sie da bo tak goraco...
W ogole nie chwalilam sie jeszcze, ze Kamil w koncu zaczal ogladac swoje raczki kilka dni temuSmiesznie to wyglada jak wyciaga piastke i sie na nia patrzy haha A po za tym lapie sie za stopki :p
kattalinna, Feeva, Sela, Nynka, Fatalita, Mała Matylda, D_basiula, Fermina lubią tę wiadomość
-
U nas wczoraj od 17 była burza za burzą, lało do samego wieczora i zrobiło się naprawdę zimno. Aż ja całą noc spałam pod kołdrą.
Kattalinna ja też zauważyłam, że jak zjem więcej słodyczy to później mamy problemy brzuszkowe i to bez względu czy to czekolada czy jakieś ciastka...
Powiedzcie mi co stosujecie na buzke w takie słońce?? Bo tak szukam jakiś kremów i sama nie wiem co kupić na taką pogodę...
Co do nocy to nawet w miare. Pobudka co 2-3h na same jedzonko, tylko o 1 w nocy nie chciał spać i trochę mi zeszło zanim go ululałam.
W końcu się udało...