Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynka zamontuj te ochraniacze jak już tak przekłada nóżki to juz czas. Ja muszę dopiero kupić.
Anusias faktycznie może być tak po szczepieniu. My mamy dzisiaj drugi raz rota
Feeva jak tam siostra, już wszystko ok? Pokarmu ma więcej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 10:25
Nynka lubi tę wiadomość
W końcu się udało...

-
Wowka, zgadnij co robiłam o 4.40

W ogóle nie mogłam dzisiaj spać.
Dziecko też ni się zepsuło, koniec z 5 godzinnym pierwszym spaniem. Skróciło się do dwóch godzin. A zasypia dopiero po 23 już trzeci dzień. Ale przeczekam.
Nynka lubię za kilogramy w dół
A z piersią mam to samo. Przegapiłam moment, w którym Wiki ze zwykłego cycoholika zrobiła się mega-uzależnionym-cycoholikiem, który po 5 minutach od odstawienia zachowuje się jak po dwudniowym detoksie w ośrodku uzależnień
Ale to też minie
U nas gondola, jak wspominałam, odstawiona póki co, więc nie wiem jak rozmiarowo, ale Wiki wyrosła już za to z wanienki ikeowskiej
A przecież jest "niedługim dzieckiem".
Chciałam uaktualnić zdjęcie Wiki na specjalną prośbę Skrzata. Wiki nie ma pod dwóch tygodni ani jednego zdjęcia w ubraniu
Więc na potrzeby zdjęcia została przyodziana w bodziaczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08cd215946ee.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d15f5972109.jpg
Aaa...no i mamy 3 miesiące
wszystkiego najlepszego dla miesiąc starszego Kamilka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 10:59
Nynka, kamciaelcia, Mała Matylda, J.S, Katy, kattalinna, Wowka, Anusias, pawojoszka, Feeva, Sela, Hoope, D_basiula lubią tę wiadomość

Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualnyFatalita ha właśnie przez godzine robiłam za smoczek. Wyleze się na tym macierzyńskim ze hoho

W ogóle zapomniałam pochwalić się, moje dziecię wczoraj odpowiedziało na mój śmiech śmiechem!!!
najpiękniejszy śmiech świata ❤
A i jeszcze nie wiem jak Wasze dzieci, ale mój uwielbia swojego przystojnego kolege z lustra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 11:03
kamciaelcia, Fatalita, Katy, kattalinna, Wowka, Feeva, Sela, Fermina, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ze spaceru
, mamy 3 godziny 25 minut za sobą, jedną zmianę pieluchy i jedno karmienie. Moje dziecko 3 godziny spało ciurkiem! Pewnie spalaby jeszcze ale matka zajęła strategiczne miejsce na posiłek dla dziecka i odpoczynek dla siebie. Teraz jedna nadrabia forum, druga ogląda listki
Za nami podobno 9,5km
Wowka, a masz to w wersji mobi?
Noc taka sobie, pierwsza pobudka była po godzinie jakby nie skumała, że to już nocne spanie. Potem różnie, chyba koło 4 wzięłam do łóżka. Rozważam powrót do kropelek bo mam wrażenie, że te akcje z kupą zaczęły się gdy skończył się probiotyk. Tak w ogóle to dziś jeszcze nie było, pewnie czeka mnie w domu lawina musztardowa...
Fatalita, Twoja Wiki też ma słuszną linię
Dziś chyba w końcu udało mi się wytłumaczyć mojej mamie, że soczki i przepajanie czymkolwiek jeszcze jest niepotrzebne. Zadziałał argument, że setki lat temu kobiety nie dawały soczków a dzieci się dobrze miały i mleko wtedy nie było za chude czy za tłuste. A w razie czego to były mamki.
Fatalita lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny weźcie sobie jakąś harytatywna aplikacje włączycie bo szkoda tych kilometrów, komuś na rehabilitację uzbieracie . U nas dziś chłodniej nawet małej ubranko założyłam.
Wowka ty weź bloga załóż ze wspomnieniami fajnie się ciebie czyta a dziadkowie niechętnie opowiadali dzieciom o dorosłych sprawach ,teraz już nie ma kto opowiadać a ciekawe to były czasy -
witam, najlepszego dla solenizantów 3 miesięcznej Wiki i 4 miesięcznego Kamilka ;-)ucałowania od cioci Doroci

Emilka jedna noc przespała w łóżeczku i juz sie cieszyłam ze fajnie a tu dzisiaj spała znowu ze mną bo sie kreciła a ze mi sie spać chciało to ja wzięłam do siebie.
Mi też włosy zaczęły lecieć. W ogóle chce sobie włosy wyprostować kreatyną tylko musze sie rozejrzeć gdzie.
Wczoraj zrobiłam sobie dobrze i wyrwałam się na 4 godz na zakupy, obkupiłam się na parę bluzek i od razu mi sie humor poprawił
A to moja niunia, na 2 foto z bratem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/345d24507563.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bfca2dfaa1c.jpg
Wowka twoje opisy czad, chce jeszcze
Katy, kamciaelcia, kattalinna, J.S, Mała Matylda, Fatalita, Nynka, Wowka, Feeva, Hoope, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Katy i Fatalita wszystkiego najlepszego dla solenizantów
laurka super rodzeństwo
Wowka Ty powinnaś jakieś opowiadania pisać, masz talent! Chce więcej
my byliśmy dziś na gimnastyce dla mam i niemowlaków ( przy szkole rodzenia). Jak jest coś takiego u Was to bardzo polecam.
kattalinna, Katy, Fatalita, Wowka lubią tę wiadomość
-
Katy współczuję ci, a jak jedzenie Kamilka, coś lepiej?
Filip jest szczupły, Emilka chyba w jego ślady pójdzie, to dobrze bo matka wagą nadrabia
U nas nie ma ćwiczeń dla mam z dziećmi nie ma ale wykupilam sobie na necie ćwiczenia i pocwiczylam aż 2 razy
ale polecam: fitanka jak ktoś zainteresowany

[
i to spojrzenie dla mamuni