Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawet nie chcę myśleć jakby to wyglądało jakby ten róż się nie zmył
chyba bym nie wzięła udziału w tej sesji bo bym miała zamiast pamiątki wielką traumę. I dziecko biedne wstydziło by się za matkę..
Katy dużo lepiej w ciemnych, a zazwyczaj mówią że ciemny postarza a u Ciebie rzeczywiście odwrotnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 11:01
Katy lubi tę wiadomość
-
Takie szalone kolory sa dobre na chwile:p Mi ten blond tak zniszczyl wlosy, ze dramat, ale twardo brnelam w niego od podstawowki z przerwami...
Jezu, ale sie wichura zerwala nagle, drzwi trzaskaly itp..GrzmiA Kamilek na szczescie sie nie obudzil :p
-
Katy, wyglądalas jak Avril Lavigne
Patk, jaką Ty ładna!
Fermina, nie gratuluj zbyt wcześnie
Chociaż dzisiaj od 6-10:30 co się przebudzala to ciumkala. Tak, spalysmy do 10:30.
Hoope,wyobrażam sobie Twoja minę do tej ekspedientki pod tytułem "Chyba nie wiesz co rzeczesz..."
Co do przewijania, to Mańka się odpycha nogami i ucieka mi z pieluchya wiem, że będzie coraz gorzej/lepiej z ruchliwoscią.
Patrzcie, jak ona pożera tego herbatnika wzrokiemChyba zaczniemy rozszerzać wcześniej niż po 6mcu,bo wszystko co jemy pożera wzrokiem i to takim, który mówi "Wy zrecie takie rzeczy a mi marne mleko dajecie..."
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19cd60f5608c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 11:57
kamciaelcia, Wowka, Katy, Hoope, Nynka, Sela, kattalinna, D_basiula, Mała Matylda, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Mi się blond podobał na głowie i było mi ładnie. Czasem się zastanawiam czy do niego nie wrócić ale to jak będę Siwiec (edit: co za głupi słownik..
) na całego. Włosów mi nie zniszczył bo socgodzilam do niego ze cztery miesiące, stopniowo rozjasniajac włosy. Mam nawet swoje foto w blondzie w prawie jazdy.
Feeva, no to pospałyscie jak my!Oj będzie jadła kiedyś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 11:58
-
nick nieaktualnyAle mialam dzis kiepska noc. Probowalam uspac malego wczesniej. Kapiel, cycek i do łóżka jakos po 20. Wszystko pieknie, usnal. Potem sie obudzil i do 22 usypianie.. I cztery pobudki w nocy!!!!!! Toz to skandal, bo u nas juz od dawna max 2. Teraz dziecko mi odsypia. U mnie jest zero jakiegokolwiek rytmu
-
Wowka śpi na naszym łóżku, wyro wielkie, otoczony poduszkami a ja zawsze obok.
Nie muszę ale mam pretekst, żeby dziergać. Szydełko poszło w ruch znowu.
Feeva to już wiesz, że takie zachowania są przejścioweNastępne po prostu przetrwaj. Ja nawet nie piszę o nowych zachowaniach bo przecież długo nie potrwają. Nie przywiązuje się do nich
Patk Pink
Katy nie rób tego więcej
Ja miałam kiedyś fantazję na grzywkę a teraz próbuję pozbyć się wszystkich zdjęć. Wstyd masakra
Dałam dziś Baryle piętkę od chleba pewna, że wyrzuci a on się przyssał i oddać nie chciał. Grzebałam mu w buzi wybierając okruszki a on był tym sucharem wprost zachwycony.
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyMój też ma chęć na coś więcej niż cyc, wodzi za jedzeniem jak jem przy nim. Ale chociaż mogę zjeść w spokoju
Jak mówicie o tym turlaniu to się zastanawiam kiedy mój ogarnie tematna razie na boki tylko, nigdy nawet przypadkiem nie udało mu sie z brzucha na plecy i odwrotnie...
Obiecałam sobie nigdy go nie porównywać, także spokój matka!
W ogóle nie wiem jak Wy, ale uzaleznilam sie od niemowlakawiem wiem narzekam, ale stwierdziłam, że tą trojeczke musze mieć
A poza tym już mi smutno, że mój Bąk tak rośnie, zaraz się nie obejrzymy a do przedszkola będzie ganial....nie chceeeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 12:51
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Nynka mój też z obrotami w lesie. Jedyne co to od 2 dni wędruje po całym łóżeczku i czas zamówić te ochraniacze...
No te róże wymiatają heh, ja też coś muszę zrobić z włosami, co prawda nie róz ale jak zawsze nosiłam jasny blond tak teraz chce przyciemnić ale nie mam jak isc do fryzjera, bo mały ssak bez cyca nie da rady.W końcu się udało...
-
Zacznę od końca. U nas też była burza. Waliło jak na wojnie a my w drodze z parku
ma szczęście już blisko domu byłyśmy jak zaczęło błyskać i grzmieć jednocześnie. Niemniej jednak, o ile na początku Anna była zdziwiona, to jak strzeliło porządnie, że aż ja podskoczyłam, to był ryk. Przez chwilę nawet niosłam ją na rękach bo się bidula przestraszyła. Ale nie było czasu na sentymenty bo zaczynało podać. Pod jakimś daszkiem założyłam folię, zdjęłam buty i biegiem do domu
to było może 200 metrów a wszystko mokre miałam. Lokalsi spod sklepu docenili poświęcenie jak zobaczyli, że boso
dziecko po przygodzie chwilę na cycku i śpi.
Na spacer wybrałam się z kulkami. Błąd. Trzeba było najpierw po domu. Albo tam się zrobiła jakaś straszna studnia, albo źle założyłam, albo jedno i drugie. Po kilku metrach wiedziałam, że jest nie tak. Znalazłam ławkę, posiedziałam a jak wstawałam to poczułam jak kulki wypadają... No i tak kontynuowałam spacer z kulkami w gaciachtak się ułożyły skubane że wcale nie przeszkadzały. Teraz w domu założyłam znowu. Nie poddam się
Dziewczyny, róż to złodla mnie te kolory są fajne na samym początku, ale strasznie szybko się wypłukują i źle to wygląda...
Patk, Katy - dobra zmiana
Kamcia, też mnie kiedyś nie poznawali. Zawsze miałam krótkie ciemne włosy i okulary (też gorzej wyglądałam jak miałam 18). Pod koniec studiów jakoś udało mi się zapuścić jakoś do linii brody, koleżanka rzuciła mi blond (o dziwo nie wyszedł dziwnie) i założyłam soczewki. Kilka razy miałam sytuację, że znajome od lat osoby patrzyły na mnie i się ze mną chciały zapoznać. Jak nie chciałam z kimś na ulicy rozmawiać to wystraszyło, że się nie odzywałam. To było cudowne uczucietaka metamorfoza chyba już mi nie grozi...
Nynka, też miałam nie porównywaća z tymi niemowlakami... W piątek siedziałam przed przychodnią te 2 godziny. To jest na osiedlu typu " wylęgarnia" więc co jakiś czas przychodziła kobitka w ciąży, często z dzieckiem w spacerówce czy za rękę. I tak mi się zatęskniło za ciążą... A dziś śniło mi się, że urodziłam trojaczki! Dwie dziewczynki i chłopca. Tylko Ania była niewiele starsza niż teraz
ale nie, trojaczków nawet we śnie nie da się ogarnąć.
Nynka, Wowka, Mała Matylda, Sela, Fatalita, Patk, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Nynka, mam tak samo. Wiem, że będę tęsknić nieziemsko za tym okresem, ba! ja już za nim tęsknię, mimo że dał mi w kość jak nic innego. Też planuje trójeczkę takich małych słodzinek.
J.S. No wygląda chłopak na zafascynowanego.
Julek ma chyba wszyty zegarek. Obudził się o 10 że snu nocnego a i tak drzemki w okolicy 11.00 i 13.00 muszą być! Co za zorganizowane dziecko.Nynka, kattalinna, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny