Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy któraś z Was używa kulek gejszy do ćwiczeń mięśni dna miednicy? Jeśli tak to czy warto zakupić takie kulki i jaką firmę polecacie? Kattalina ja pisałam pracę maturalną o kobiecym pięknie w rożnych epokach i Ania faktycznie barokowym malarzom by się bardzo podobała
cudna jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 23:34
kattalinna lubi tę wiadomość
-
U nas pierwsza pobudka o 1. Odkąd Skrzat nauczył się przewrotow to ćwiczy je nawet przez sen. I ma wewnętrzny nakaz podnoszenia głowy na brzuchu, przez sen także. A to jednak budzi... A skoro obudziło, to od razu pielucha, jedzenie, laktator...
Cola, ja używam kulek. Jak mi się przypomni, regularności w tym żadnej nie ma. Mam jakieś no name. Po prostu allegroCola87 lubi tę wiadomość
-
Kattalina, Ania cudowna :*
Tez bym sobie wypila choc lampeczke wina, ale to dopiero, jak sie nocki ureguluja.
Ja juz tez nie bede chwalic, nie ma co. Dwa razy to zrobilam i dwa razy dooopa.
My juz tez druga pobudka, bardziej aktywna bo nie moge okielznac do snu.
Pierwsza o 23:30, po 3h kolejna, toz to szok
Edit
Ale zeby on byl glodny.. pociamkal 15 ml i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 02:53
-
Różowe włosy to miałam ja i to akurat przed samym porodem (czyt. Wydobyciem) robiłam. Nad ranem znajdę to wrzucę, bo muszę poszukać bo jest pewnie w katalogu - do zapomnienia
W ogóle zepsuł mi się telefon tzn. chciał się nauczyć pływać w morzu z marnym skutkiem... I dostałam zastępczy bez LTE i nawet nie wchodziłam na forum bo ładowanie trwalo tyle ze brakowało mi cierpliwosci. Ale już mam nowy i podobno ten potrafi pływać jakby co. -
Ooo dobry temat te kulki. Też muszę zakupić. A ile się powinno w nich "chodzić"??
My właśnie cycamy i przed cycaniem zmieniłam pampka, bo był straaaasznie spompowany i co... kupa. Coś mi się wydaję, że będzie ciężko ululać po zmianie, bo zawsze sie rozbudza na maxa.
Edit. Nie chwaląc, usypianie po kupie ok.1min. No cudWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 04:02
W końcu się udało...
-
A ja doszlam do tego, ze wlosy mi leca przez anty. Jak nic.
Teraz do tego doszlam, a weszlam w opinie i w sumie zdarza sie to po nich.
Odstawiam.
Przy hormonach organizm czuje sie jak w ciazy, a mojemu ewidentnie cos nie pasuje do tego tak jakby zaczela przetluszczac mi sie skora na glowie a nigdy tak nie miala.
Tylko jak odstawie, bo teraz mam okres, to ciekawe kiedy dostane prawidlowy.
Aha u naa 3 pobudka o 3:30 czyli 30 min od zasniecia. Walczymy dalej, moze sie uda zeby zasnal
Mi sie jeszcze zatkalo ucho.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 04:20
-
Dzień dobry i dobranoc
3 pobudka zaliczona, moja, bo Anny pierwsza. Kupa jak w zegarku. Przy okazji dopchałam cycemdziecię zapada w głębsze fazy snu, to ja też. Jeszcze kota nakarmiłam w międzyczasie. Jak matka karmiąca to karmiąca
Katy, Sela lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry :p
U nas tradycyjnie teraz pobudka na chwile aktywnosci i pojdziemy dalej spac :p
Co do kulek gejszy to tez planuje kupic tylko cos sie zebrać nie moge xd Na tej stronie znalazlam fajnie opisane co i jak z rozmiarem itp :p https://www.kinkywinky.pl/blog/poradnik/jak-wybrac-kulki-gejszy.html
A na włosach to ja mialam chyba wiekszosc mozliwych kolorow xdWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 06:34
Sela lubi tę wiadomość
-
Hahaha hahaha hahaha wczoraj był dzień bez gotowania obiadu, pognałam z potem na doopie do pierogarni, po drodze walcząc na milion sposobów z sennym ale nie śpiącym Baryłą (wiadomo, wózek parzy) i on mi niespodziewanie zasnął przed barem. Pani przy kasie zobaczyła i mówi z gulą w gardle: jak on pięknie pani śpi, mój to nigdy nie chciał w wózku
I wtedy miałam wizję, jak stoicie wszystkie za mną z wózkami pełnymi wrzeszczących dzieci i patrzycie na tą panią jak na świruskę
Zdążyłam wrócić i się rozdarł pod klatką.
Kattalina słuszna waga pulchnej baronowej a i fryz zacnyZaczes jest
Wczoraj jak byłam taka zła, pomyślałam sobie, że winko by się przydało jakieś dobre. Ech... A tymczasem, dokładnie w sierpniu, zaszłam w ciążę, zapijając na balkonie czerwonym półwytrawnym.Katy, Wowka, Cola87, kattalinna, Feeva lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
W ogóle to turlanie jest zmorą jak u Wowki a nawet bardziej, zanim przygotuję się do karmienia to potrafi przeturlać się przez cale łóżko, nie mogę go już zostawić bez zabezpieczeń, z maty się turla na podłogę, przewijanie skręconego w pół trwa trzy razy dłużej, turla się w półśnie i wybudza, mordęga.❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dziś jestem wyspana
dłuższa przerwa o 5 na kupę, przed 7 młoda już do łóżka, też dostała jeszcze jeść i śpi dalej a ja się ewakuowałam.
Mam nadzieję, że zdążę się ogarnąć do wyjścia zanim obudzi się. Ciekawe co takim maluchom się do śni. Bo coś na pewno, mruczy przez sen i się krzywi.
Wasi turlacze etatowi, moja dzisiejszej nocy spała na boczku!Trochę za dużo powiedziane, bo po karmieniu ułożyłam ją tak i została na jakiś czas ale to i tak sukces
potem jak wzięłam do siebie to sama zrobiła zwrot w moją stronę, gdzie do tej pory miałam problemy żeby była na boku do karmienia. Ciekawa jestem ciągu dalszego
Czy Wy ćwiczycie z turlaczami przekręty? -
Tia, najlepiej nam wychodzi przekręt nigeryjski
Żart oczywiście, z moim przekręciarzem nie trzeba ćwiczyć. Wcześniej wystarczyło go położyć na brzuszku i kombinował jak na plecy wrócić. A że patrzenie w sufit z pozycji kurzu pod kanapą nie jest dla Skrzata interesujące to nauczył się przewracania na brzuch. I tak w koło. Brzuch, plecy, bok, brzuch...Sela, Feeva, Hoope, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Wstajemy. Dopiero. Oboje.
Nie mogłam się dziś dobudzic, gradobicie i ulewa od rana. Julek ma to chyba po mnie. Poza tym padł wczoraj późno, ale i tak jestem w szoku. U nas opanowany jest na razie przewrót z brzuszka na plecki ale i tak już mi próbuje uciec z przewijaka podczas wieczornego masażu.
Napisałam dużo więcej ale mi się post skasował, więc się obrażam i nic już nie piszę. No może poza tym, że pączusia Kattalinny przesłodka! I jeszcze gratulacje, Feeva, cieszę się że nastąpił powrót miłości do cyca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 10:11
-
Roz to ja mialam taki xd Nie wiem jak to moglo mi sie podobac...Wyglądam starzej niz teraz, a mialam wtedu 18lat xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97cd463d8a66.jpg
Patk, sliczne zdjecie z malutkąWowka, Patk, Feeva, Hoope, kattalinna lubią tę wiadomość