Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatalita, widzę że macie skok w tym samym momencie co my. Wczoraj było fajnie, dzisiaj od 14 znowu wycie i skrzeczenie. W ogóle nauczyła się tak wyć, że brzmi to jak koty z tego filmiku co jeden na drugiego mordę drze
A dokładnie ten:
https://m.youtube.com/watch?v=zzemKvb9MCg
No i u Ciebie ten plus, że Mała chce cyca. Moja raz chce, raz nie chce. Ale częściej nie chce niz chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 19:53
Fatalita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej u nas też troche gorsze dni, wiecej marudzenia a noce najbardziej sie popsuły co chwile się kręci, do góry nogami kopie tak jakby coś brzuch dokuczał. No i nie ma kup codziennie, co ok 2-3 dni. Zmieniła się też konsystencja nie ma juz takiej jajecznicy z grudkami tylko jak pasta bez grudek. To normalne??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też zauważyłam zmianę konsystencji i odnoszę wrażenie, że ma to związek z trudnościami w zrobieniu kupki. Z tym, że taka jajecznica z grudkami też jest. Czasem jednocześnie. Także przestałam nad tym głowić.
U nas już po pierwszym karmieniu. Ale dziecko kolacji nie chciało jeść, wypiła dwa kompoty tylko (po dwie minuty na pierś), wcześniejsze karmienia nie były lepsze, zatem jedzenie przed 22 mnie nie zdziwiło. Czekałam na to
Sela, bo te kulki to inna firma, o-ball to nie wiem b czy model czy co. Ale uśmiałam się jak wczoraj zobaczyłam
-
Fatalita, ładniutka ta Twoja córka
oczy ma niezmiennie niewinne, ja nie wierzę że to eks wrzaskun, masz jakieś inne płaczące dziecko w domu
Widzę, że oballe w modzie się zrobiły, i dla dzieci i dla Kattalinny
Mój zresztą też taki wczepiony dziąsłem w piłeczkę
Laurka i Kwiatkowa, kupy normalne. Polecam vademecum kupy u Hafiji-kiedyś Fatalita wstawila link. Jest nawet galeria
Właśnie się znajdujemy w czasie skoku. Generalnie jakbyście nie pisały to bym nie wiedziała. U nas "tylko" krzyk na jedzenie w salonie, w pozycji na kołyskę. Trudno, Skrzat posiłki spożywa na naszym wyrku. Ewentualnie w leżaku. Ale trwa to już dobry tydzień.
Dziewczyny butelkowe, jakie macie smoczki? Wymienialyscie po 3 miesiącu na szybsze? Przypomniało mi się, że mam kupione do lovi nowe smoczki, po czym poznać czy już używać?
Koniec laktatora, idę spać. Ciekawe o której pobudka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 22:40
Fatalita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam pytanie czy ten skok może być spokojny? Bo u nas 16 tydzień i na razie spokój (i teraz się pewnie zacznie
) i nie wiem czy dopiero wszystko przed nami? Bo ten w 12 tygodniu dał popalić...
Mam bardzo imprezowych sąsiadów aktualnie jest impreza garażowa już 2x mi obudzili małego, i zaczynają mnie irytować... -
Feeva, nie ma czegoś takiego jak cisza nocna. Ale jest zakłócanie miru czy jakoś tak. Obowiązuje całą dobę
Ku memu zdziwieniu ponad 3 godziny od poprzedniego karmienia. Zjadła na śpiocha. No ale pielucha do zmiany... Oczywiście się zbudziła i teraz leży na moim miejscu wpatrując się w migające gwiazdki a ja siedzę obok i czekam aż będzie w takim stanie, że nie będzie walczyć z cyckiem i doje cokolwiekprzy okazji się chlodze - nie wiem co odwaliło staremu, że okno zamknął. Pewnie impreza na górze.
Słyszę ciszę, idę oszukiwać dziecko -
Haha, JS, no to jutro wspólnie wprowadzamy nowe smoczki
Jakie masz butelki? Ile czasu Igorkowi zajmuje opróżnianie?
Kamcia, a u Was jakie smoczki?
Hmmm. W sumie to dzisiaj, a nie jutro.
Ale się przestraszyłam. Przez sen wydawało mi się, że już karmię Skrzata u nas w łóżku,a gdy się obudziłam to go nie było! Cała w strachu przeczesalam nasze wyrko, żeby się okazało że Mały jest w łóżeczku 2 metry dalej. Oj źle że mną...