Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej, ej, tona dla mnie do przerzucenia!
JS, jak nowe smoczki? U nas super, 150ml zjedzone w 10 minut, jestem dumna
Hmmm, tak piszecie o avencie, mam smoczek z cyfrą 2 na nim. To od ilu miesięcy? Już dawno go używam
Fatalita, no cóż począć, że te nasze dzieci całkiem bez ogładyosąd wydali bezdzietni czy tak bardzo dawno dzietni, że już zapomnieli jak było?
Najlepszego dla dzisiejszego trzymiesiecznego przystojniaka
Też mam dzień buntu i mogę sobie go w buty wsadzić. Dziś odwiedziny teściowej, w sobotę urodziny teściowej (U nas w domu), w niedzielę odwiedziny moich znajomych. Mąż wziął się za koszenie trawy, później w jego harmonogramie są okna, a w moim łazienki i obiad. Po raz pierwszy doceniam laktator, mam 20 minut spokojnego siedzenia.
Edit, tak długo pisałam, że pojawił się wpis Pawojoszki. Najlepszego dla trzymiesiecznej grzecznotkifajnie że udało Wam się odpocząć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 10:54
kamciaelcia, pawojoszka, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Fatalita.
Nie mam aż tak źle, węgiel przerzuci Mąż no ale wtedy nie ma kto mnie zastąpić przy Julu.
Hoope, chodź, Mąż się ucieszy.
Cola, skręca mnie z zazdrości.
Edit: O proszę, jest więcej chętnych! Chodźcie wszystkie, mojemu Mężowi oddamy nasze dzieci a same pójdziemy na plażę.
No i najlepszego dla pięknych solenizantow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 11:05
Wowka, Cola87, Hoope, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Kamcia Patryś przystojniak, wszystkiego najlepszego dla niego
Pawajoszka dla solenizantki również wszystkiego naj
Wowka smoczki Avent 2 są od pierwszego miesiąca w górę
Fermina oj chciałabym żeby tak zostało na dłużej, wierzę że w końcu wszystkie będziemy przesypiać noce
Wowka, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Wowka, jest słońce ale też wieje bardzo, jest ok 20 stopni i czuć jesień, jednak myślę, że gdyby ktoś nam zrobił wolne od dzieci to i wśród gradobicia ruszyłybyśmy na plażę z pieśnią na ustach.
Wowka, Hoope, kattalinna, Katy, Sela lubią tę wiadomość
-
Fermina, ależ oczywiście
z pieśnią na ustach i z piwem bez alko przy ustach
Haha, wyobrazilam sobie za to Twojego męża w otoczeniu kilku naszych bobasów, ten jeść, ten ma kupę, tamtemu podać grzechotkę, innemu wypadł smoczek
Edit. U mnie wyżej wymienione gradobicieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 11:36
Katy lubi tę wiadomość
-
To ja też się piszę na ten węgiel :-)u nas też nuda maruda i jeczenie.
Sto lat dla solenizantow
Zaraz ma wpaść w odwiedziny męża kuzynka z córką żeby poznać Emilke. Akurat trafia jak będzie głodna, śpiąca i....zła :-d
kamciaelcia, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
O Patryś taki duży fajny bobo. Takie dorosłe te nasze dzieci. I mają takiego samego oballa
chociaż hitem u nas jest wiatrak z nad morza taki zwykły kolorowy. Wbiłam w doniczkę na dworze, ustawiam leżaczek przy oknie i ma zajęcie przez dobre pół godziny.
Moja jutro 3 miesiące. A chuchro takie że szok. Jeszcze 5 kg nie dobiła. Jutro będzie świeże foto.kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Pozdrowienia z Bydgoszczyjak to miło się czyta, że nie tylko ja marzę o urlopie od dziecka
Dwie moje koleżanki mają dzieci w podobnym wieku, jedno o miesiąc starsze drugie o dwa od Oliegio i się dziwią, że mój nie przesypia nocy jeszcze. Olaf nie przesypia w nocy ciągiem 3 h a liczyłam, że magicznie od 3ciego miesiąca życia będzie przesypiał noce
głupia i naiwna
Oszalje ze szczęścia jak ciągiem 5 uda mu się zasnąć. Jeszcze anemia mi wyszła duża i chodzę po ścianach. Już sobie depresje poporodową wymyśliłam ze zmęczenia
Piękne te wasze bobasy. Gratulacje dla solenizantów i pozdrówki dla wszytskich mam
pawojoszka lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]
-
Patk za 3 miesiące podwoi wagę. Może przyjemniej problem nadwagi nigdy nie będzie Was dotyczył. Dbajcie o to dziewczyny bo dzieci teraz są potwornie tłuste.
I nie mam na myśli bobasów na piersi.
Ja to nawet plażę przeboleję, byle się wyrwać na jakiś czas i nie słyszeć tych baryłojęków. Będę śpiewać najgłośniej!
Wszystkiego najlepszego dla trzymiesięczniaków! A my dziś dla odmiany kończymy 4 miesiąceA rozumu jak na lekarstwo
Kamcia możesz rozwinąć temat uduszenia? Bo rozumiem dosłownie
W drodze do kuchni zrobić andruty podprzątałam kącik Prezesa, przesadziłam sukulenty, rozwiesiłam pranie i przerzałam ubranka Baryły. Tym sposobem okazało się, że mam na jesień i zimę 0 ubrań. Resztki 68 pasują, garstka bodziaków 74 i nic więcej. Czekają mnie mega zakupy o ile reszty roku młodzieniec nie spędzi nago.kamciaelcia, Katy, Patk, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Wszystkiego najlepszego dla swietujacych maluszkow
Tez sie chcialam dolaczyc do przerzucania wegla, ale jak nas tyle bedzie to za szybko pojdzie haha
Przeczytałam, ze pojdziemy z plesnia na ustach, masakra xd
Wzielismy sie z chlopakiem za sprzatanie, ale maly miedzy czasie sie rozmarudzil, zasnal mi na rekach ostatecznie i teraz z nim leze zeby chwile pospal, a chlopak konczy sprzątanie:Dkamciaelcia, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego dla 3 i 4 miesieczniakow
U nas 3 miesiace za tydzien, a od dwoch dni po bardzo dlugim czasie na nowo budzimy sie co 3 h na jedzenie
Macie jakies pomysly na pamiatki, albumy dla maluchow?
Kamcia, Patryk to niezly przystojniakkamciaelcia, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Hoope
z myśleniem u ciebie bardzo dobrzedosłownie uduszę, każdy powód dobry...na pierwszym miejscu za maruderę, ale i z miłości mam ochotę udusić
matka zmeczona, humor dzieciakom się wczoraj udzielił
szkoda gadać...
a co do ubioru na zimę
teraz piszę serio-dobry kombinezon i koniec
moje dzieci nawet "porządnej" czapki zimowej nie miały...takiej z barankiem, nausznikami, czy jakąkolwiek pt "zimowa"
a pod kombinezon-body i rajstopki/spodenki cienkie
nigdy więcej nie było potrzebaA Piotrunio zimnolubny to w ogóle...on nigdy nawet kataru nie miał, raz lekko kaszlał
a teraz zima (co to była za zima) latał w adidasach
-
My mamy album "Moje pierwsze 3 lata" calkiem fajne
Hoope, tez robilam porzadek w ciuszkach i takie fajne polarkowe pajacyki mamy, ale jak bedzie tak zimno to juz beda za maleW ogole teraz to moje dziecko takie niewymiarowe, większość 62 za male, a 68 za duze...
-
kwiatkowa
zadnych albumow, pamiątek nie posiadamkupiłam 3x duże plastikowe pojemniki, w kolorach dedykowanych dzieciakom. Do każdego wrzucam coś, co bedzie dla nich pamiątka np. opaski ze szpitala, kikut, gazety w których sa ich zdjęcia, czy artykuły, albumy ze zdjeciami, pamiatki z chrztu, pierwsza wizyta u fryzjera itd itp
co miesiąc robimy zdjęcia z cyferkami i co miesiąc wybieramy zdjecia do wywołania (po roku zdjecia z roku hahah), tak wyposazam te albumy od zdjęc z usg począwszy
jak zasłużą to dostana na osiemnastkę hehe
-
Wszystkiego dobrego 3 i 4 miesieczniakom :*
Ja to mam wrażenie, że Manke dziąsła swędza...
Wkłada do buzi wszystko co się napatoczy, gryzie mi palec z takim entuzjazmem, że nie da sobie wyjąć z paszczy, przytrzymuje na siłę. Gryzie sobie paluchy, cycka nie chce, jak ssie z butli to po paru łykach gryzie smoka i zaraz płacze. Mało je, co jest dziwne, bo do tej pory była glodomorem. Jest ciągle marudna.
Nie za wcześnie na zęby?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 16:11
kamciaelcia, pawojoszka, Hoope lubią tę wiadomość