Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Potwierdzam trojki najgorsze. U nas wszystkie na raz szly dziasla popuchniete od stycznia a pierwsza przebila sie dopiero na poczatku kwietnia. U nas pierwsze zeby tez pozno wyszly i dobrze.
No i jak juz troche zebow wyjdzie dobrze jest zaczac choddic do stomatologa i przyzwyczajac.
-
laurka83 wrote:troche jestem zaniepokojona bo mała zaczęła się obracać na boki ale przy tym odgina mocno głowe to tyłu no i dr google mówi o wzmożonym napięciu mięśniowym. Chyab wybiorę się do pediatry żeby to skonsultować bo wizyte mamy dopiero 12.09 przy szczepieniu
-
Kattallina no właśnie nie wiem czy jeden z objawów to wzmożone napięcie czy kilka, poobserwuje i jak coś wybiorę się do pediatry
Idę spać bo łeb mnie boli nie mam mocy a jutro plan mycie okien ale podzielę na 2 dni, jutro góra.
Mała dziś marudna i od razu mi się Filip przypomniał jak był mały bywa taki maruda więc oby jej tak nie zostało ale trochę się rozpiescila przy męża wolnym bo któreś z nas zawsze adorowalo ale od ponmmąż do pracy więc koniec dobrego
Spokojnych nocek
Filip pierwszego zęba miał w 6 miesiącu -
Ja mam wrazenie, ze teraz wszedzie tylko albo obnizone napiecie albo wzmozone, nie wiem czy swrio to jest tak powszechne, czy czasami to juz na wyrost wszystko i co by sie nie dzialo, to napiecie.
Moj tez wkurza sie, jak nie moze calego wlozyc. W ogole ma swoje humory, ktorych czeato gwato niw rozumiem.
Ja lysieje, wydaje mi sie ze juz z bokow polecialam. W sumie co zrobic, ginek dopiero we wrzesniu, ja dzis mam zaczynac nowe opakowanie tabletek ale juz nie chce. Jak przestane to znowu nie wiadomo kiedy okres i kurde sama nie wiem co mam zrobic, ale chyba odstawie, najwyzej bede czekac, no bo co
A ja nie chwalilam wczorajszej nocy, a dzisiaj juz sie szykuje do dooopy bo zaliczamy pierwsza pobudke.
Wczoraj bylo bosko. Od 19 do 2, od 2 do 4 i od 4 do 7. Tak mozna zyc.
Nie mozna zyc tak jak dzis, jak sie szykuja co 2h.
Nie mam humoru przez te wlosy, jutro nad morze, ale jakos mi sie nie chce.
Dobrej nocy. -
Mi zaczęły lecieć włosy ale to normalne zawsze tak mam i zawsze mnie to wnerwia nie tyle yo że wypadają co to że wszędzie ich pełno.
Anusias tak jak dziewczyny mówią po osiemnastce to on dopiero spać przestanie a ty to już na pewno ,bo będziesz w oknie sterczeć póki z imprezy nie wróci. Nie przejmuj się rok to nie tak długo ,poza tym wszystko zależy od dziecka może u ciebie będzie szybciejAnusias lubi tę wiadomość
-
Dziś standardowa nocka. Eh tak myślał że ta wczorajsza to jednorazowa akcja. Ale niech czasem się takie akcje powtarzają
J.S. Udanego wyjazdu. Czasem jest tak że się nam nie chce ale potem się okazuje że było warto
Morskie powietrze dobrze robi na sen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 04:45
J.S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi tez wlosy lecą przeokropnie i wlasnie denerwuje mnie to, ze sa wszedzie, nawet czasem w pieluszce znajduje u Kamila...
Przez tego lobuza poszlam wczoraj pozno spac, pobudke zrobil o 6, a jak bedzie chcial isc dalej spac to trzeba bedzie wychodzic..Teraz lezy i gada do swoich stop xd -
Cola, dziekuje
Mam nadzieje ze tak bedzis.
Ja tez takie akcje lubie, a potem mam zludne nadziejec ze tak bedzie ciagle.
Katy, u mnie to samo, nawet znajduje w jego raczkach
Czuje sie jakby walec po mnie przejechal.
Wczoraj w nocy dwie pobudki, dzisiaj nawet nie wiem, bo juz bylam tak padnieta ze modlilam sie aby zasnal,
-
nick nieaktualnyDzień dobry, moja młodzież dostała dzisiaj jakiegoś kociokwiku dupci, myślałam że oszaleje. Wzięłam do siebie w końcu i pospalismy. Montuje dzisiaj te ochraniacze nie ma bata.
JS nie denerwuj sie tymi włosami, mówię Ci że to normawszystko odrosnie, ja mam 1/3 włosów już i zakola