Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiech rosną zdrowo wszystkie 3 i 4 miesieczniaki które dziś świętują :*
Czytam Was ale nie pamiętam o czym pisalysciebył u mnke brat z rodziną młody dokazywal z dziewczynami, a teraz chyba odsypia emocje bo śpi już 3 godzinę, pod kocem polarowym o_O a jest 27 stopni, na golasa jest może mu chłodno
Filip nie gryzie tylko bardziej ciumka sobie albo przynajmniej mi sie tak wydaje, wszystko co ma pod ręką, jak nie może wziąć do buzi to wrzask. U nas zęby nie ja tam nic nie widze, ale jak czytałam dzisiaj o skokach to tak bada świat i pasuje na ten etap.
Hoope lubi tę wiadomość
-
Kamcia, a co innego na tym etapie jak nie cos z tych trzech rzeczy? :p
U nas tak na 70% zeby bo nawet bedac na rekach ociera sie o mnie buzia, slini sie strasznie, smoczka gryzie, z jedzeniem srednio, marudzi okropnie tylko jedna rzecz nie pasuje, ale nie mowie glosno bo chce zeby tak zostalo haha xd -
Kiedyś kolka miała inną definicję
Ludzie nie znali skoków rozwojowych a,dziecko nabieralo nowych umiejętności przy niedojrzalym układzie nerwowym
Zęby jak dają w kość to dają i nie ma mowy że to CHYBA ZĘBY
Nasze dzieci kształtują charaktery. Widzą świat i chcą więcej. A przede wszystkim oralnie go poznają
nie będziemy całe życie cyckiem dla dziecka
Choć my będziemy chciały zawsze przy cycku je trzymaćKaty, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Przy zębach zmieniają się też siuśki podobno? Ilość i zapach, kupy chyba też toksyczne się robią?
Za każdym razem gdy Anna ogląda swoją rękę, żeby za chwilę ją ciumkać to przypomina mi się genialna scena, tu od 1:15
https://youtu.be/peNlmAuvKd0
Zawsze czekam na taki rozwój sytuacji, czasem nawet jej się udaje podobnie. No, prawieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 18:14
Cola87 lubi tę wiadomość
-
Moje dzieci pierwsze żeby miały okolo9 miesiąca i zazwyczaj znajdywałam przypadkiem jak już wyszły ,męża siostry dziewczynka miała pierwsze żeby jak skończyła rok . Zdaza się że żeby wychodzą wcześnie i w tedy ząbkowanie jest trudne . Dzieci po drugim miesiącu zaczynają się ślinić bo ślinianki zaczynają mocno pracować jest to bez związku z ząbkowaniem ,pchanie wszystkiego do buzi też nie oznacza zabkow.
kattalinna, Wowka, J.S lubią tę wiadomość
-
Wiem, ze z tymi zebami to roznie ;p Jednej dziewczyny na kwietniowkach dziecko ma juz dwa a urodzil sie dzien po moim :p To akurat podobno jest dziedziczne po rodzicach, ja niestety sie nie dowiem kiedy mi sie pojawily bo moja mama nie pamieta...
O tym, ze siuski sie moga zmieniać to nie wiedzialam, Kamil od dawna znowu robi noworodkowe kupy wiec nie wiem..
-
pawojoszka nie strasz mniemnie trzyma tylko nadzieja, że to już niedługo i świat będzie znowu piękny...ale cóż, pewnie będzie jak zawsze i z moim szczęściem Olaf zacznie przesypiać noc po 18stce
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]
-
troche jestem zaniepokojona bo mała zaczęła się obracać na boki ale przy tym odgina mocno głowe to tyłu no i dr google mówi o wzmożonym napięciu mięśniowym. Chyab wybiorę się do pediatry żeby to skonsultować bo wizyte mamy dopiero 12.09 przy szczepieniu
-
Kamcia a co powiesz na wspólną celę po uduszeniu?
U nas zęby jedna 8 miesięcy, druga 4 miesiące, trzeci ślini się, gryzie wszystko i marudzi ale dziąsła ma nieząbkujące. Po prostu chce mmie tylko wykończyć. Ot, takie hobby.
Zdecydowanie chłopiec to gorsza opcja
Jakby tego było mało to nerwus, wścieka się bo oball nie wchodzi cały do ryjka.
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
kamciaelcia hehe, dzięki za awatarkowe pochwały, bo pochwały uwielbiam
, a co do osiemnastolatków trafna uwaga
kamciaelcia lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]
-
hoope
zgadzam się na wspólna celę, ale pod warunkiem, ze nie weźmie nas na wspominki tych "wspaniałych" chwil
choć u mnie zanosi sie na podwójny wyrok-Patryk ciut ciut znosniejszy, ale Piotrek nie mówi i swoje halo wygłasza intonacja-dzis dominowała ta głosna
śpią, kocham tę chwilę