Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia super wyglądzie!
Patk będzie dobrze. Dzieci są silne. Jesteśmy wszyscy dobrej myśli. Daj znać jak się czegoś dowiesz.
Jutro kupie tą maść maltan. Dosłownie czuje jakby mi się palił sutek. Tak cholernie boli. Kurcze no przecież już karmie 3 miesiace, piersi powinny się przyzwyczaić. Tak sobie myśle, że gdyby źle łapał to by chyba oba sutki były poranione a nie jeden, czy się mylę? Teraz jak tak patrze to ta ranka jest na środku, więc chyba to nie wina łapania przez ssaka?
Edit. Kamcia miało być "wyglądacie" (słownik mi poprawił heh)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 22:21
kamciaelcia lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualny
-
Ciach foto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 09:41
D_basiula, kattalinna, Nynka, Cola87, Sela, kamciaelcia, Patk, Feeva, Katy, Kwiatkowa24, jangwa_maua, Fatalita, MajowaMamusia, J.S, Hoope, Mycha666, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Wowka, cudnie!
i faktycznie włosy to Ci mega urosły
Okazało się, że mnie wprowadzili w błąd. Szwagierka jest u kuzynki, przynajmniej na razie.
Sela, może jeden być: każdy jest łapany trochę inaczej. U mnie prawy notorycznie albo wypuszcza, albo ściska. Smaruj swoim mlekiem.Sela, Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
Wowka, ja też myślałam, że to siostra Skrzata
zazdroszczę Mazur!
Mi lanolina bardzo długo goila sutki, do tego jest bardzo gęsta i jak smarowalam to jeszcze gorzej bolało. Mlekiem też smarowalam swoim, ale nic nie przyniosło takich efektów jak maść Maltan
Pospane od 20:30-6, Cyc w łóżku, ja się już obudziłam, a Mania śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 09:05
Sela lubi tę wiadomość
-
Kamcia, Wowka piękne Wy i dzieciaczki;)
My dzisiaj pospalismy do 8 :p Czuje, ze ze spaniem w lozeczku bedziemy miec problem.. Bo juz w ogole maly nie daje sie odlozyc, zaraz sie budzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 09:09
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Wczoraj po seksach mi jakby pękło trochę miejsce, gdzie byłam szyta
leciała mi trochę krew. W ogóle początek seksu nie jest zbyt przyjemny, bo boli jakby mnie Maz za każdym razem rozdziewiczal. Też tak macie?
Przez to zaraz w ogóle się zraze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 09:22
-
nick nieaktualnyKamcia super wyglądzie
Wowka zazdroszczę Mazur, planujemy pojechać od lat i dojechać nie możemy.
My w tym roku zrezygnowaliśmy z wakacji, plany były,ale nic na siłę. Zuzia jest wrażliwa, mamy problem z usypianiem,nie chce jechać męczyć jej i nas, może w przyszłym roku nadrobimy.
Byłam u lekarza,wyniki dobre, ale mam.więcej pić i łykac dodatkowo wapń w tabletkach przy kp.
Seksy po porodzie to już nie to bez względu jaki był poród
Dziewczyny po cc boli Wad dalej blizna przy dotykaniu? Bo mnie z lewej strony boli. Samrujecie czymś,mi gin przepisał contactubex,właśnie mi się skończył i nie wiem czy dalej czymś smarować.kamciaelcia, Wowka, Fermina lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za porady. Teraz smaruje mlekiem, a o 12:30 mamy szczepienie to wejdę wcześniej do apteki po maltan, bo po wizycie będzie armagedon i trzeba będzie na sygnale jechać do domu (jeszcze jedziemy sami).
Feeva powiem Ci, że mnie nic nie boli podczas sexu. Tylko ja nie byłam nacinana, pękłam tylko delikatnie powierzchniowo i miałam 3 szewki.
Ale kurcze nie powinno Ci raczej już nic pękać, przecież od porodu już trochę minęło...
A powiedzcie jakich używacie wkładek laktacyjnych? Może moje nie przepuszczają powietrza albo coś?W końcu się udało...
-
Sela no właśnie się zdziwiłam wczoraj, jak zobaczyłam krew. Jak podlozylam lusterko to krew była przy ujściu pochwy w tym miejscu gdzie byłam szyta. Tylko, że mnie akurat mocno nacieli bo sporo miałam tych szwów
No i ochota jest -1, seksy były chyba 3x od porodu.
Katy ja myje płynem do akcesoriów dziecięcych Frosh Baby. Mam też taki spray na później do powierzchni też z Frosha. Oba produkty kupuje u siebie w biedrze za 7,99zl/szt. 750ml. Bardzo wydajne są.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 09:50
Katy lubi tę wiadomość
-
Katy, odkladam po pierwszym razie jak mocno spi to sie udaje do pierwszej pobudki, a ostatnio jak nie spi w lozku to nastepuje to bardzo szybko
Ja tak z 2 razy bo na wiecej nie mam sily w nocy i ostatecznie biore go do siebie, bo jak spi w lozeczku to cala noc steka i tak czy siak nie spie -
Dzień dobry.
Mnie też boli mimo, że nie pękłam ani nie byłam nacinana, nie mam też czasu, ochoty, siły ani głowy do seksu.
Poza tym czas mi ucieka między palcami, wiecznie jestem z czymś do tyłu. Baryłka pochłania mój czas całkowicie i średnio mnie to raduje. Jest cudowny i w ogóle ale nie pozostawia miejsca na nic innego.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka