Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wariancja, jeżeli jesteś Trójmiasta lub okolic to dam Ci namiary.
Już tej pannicy nóg zazdroszczę!
Dziękuję, z moich licznych latarek też jestem nad wyraz zadowolona.
Natursutten wygrał wszystko swoją nazwą.
Czy Wy wiecie, że ja nie piłam kawy od prawie trzech lat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 21:45
wariancja lubi tę wiadomość
-
Ja jestem kawoszem i dlatego robię kawę w kawiarce na gazie i ręcznie spieniam mleko

Fermina gratuluję latarki
My też będziemy robić usg. I nefrologa. I kardiologa. A jutro wizyta pielęgniarki środowiskowej.
❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

-
Że mnie? A ja co winna. Jakby co zapraszam na morze kawy w zachodniopomorskie klimaty

A ja Ciebie za wzrost i figurę
Hoope czasu się zmieniają, moja mama też tak robiła do czasu aż dostała pierwszy ekspres. Jednak oszczędność czasu zwyciężyła u niej. A ja tam różnicy nie widzę. Lubię takie damskie latte czasem malutkie espressoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 21:52
-
Te nogi to po ojcu, na szczescie nie po mnie bo ja taka srednio wyrosnieta.
Ja tez mam kawiarke obok ekspresu, parze w niej kawy smakowe, bo tych nie chce wrzucac do ekspresu. W ogole to kocham kawe, ale tylko w formie napoju, mas kawowych, kawowych cukierkow itp wynalazkow nie lubie...
Fermina, ja krakuska niestety... Nad morze troche daleko do lekarza, ale dzieki za checi
jakby ktos mial namiar na dobrego pediatre w Krakowie to chetnie przygarne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 22:12
-
Ja tak mam z bananami. Owoce - zjem bez mrugnięcia. Smak bananowy zaś, w czymkolwiek, jest według mnie jedną z ohydniejszych rzeczy na świecie.

Hoope, to się nabiegacie też, biedni, po gabinetach. My jak narazie mamy to usg i kardiolog, a potem, mam nadzieję, święty spokój. Czego i Tobie życzę.
Hoope lubi tę wiadomość
-
Wariancja faktycznie modelka ci rośnie Ula ma identyczne ubranko .
Fermina trzy lata bez kawy ? Toż to niemożliwe .
Dzisiaj miałam trochę roboty bo kończę pokuj dla Wojtusia więc w dzień jak mała nie spała to położyłam w bujaczeku ,telewizor grał bo u nas cały dzień zazwyczaj jest włączony ,po jakimś czasie słyszę że marudzi myślałam że głodna a ona że jej telewizor zgasł bo on się wylancza automatycznie jak po jakimś czasie. Autentycznie włączyłam i spokój taką mała a już się w ekran gapi
wariancja lubi tę wiadomość
-
Cóż za jednomyślność pań z kotami w avararkach

Znowu mam w domu noworodka... o tej godzinie pierwsze jedzenie za nami.
Edit, w sumie ja też nie mogę spać. Wiercę się i kręcę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 00:22
Fermina lubi tę wiadomość
-
U nas właśnie przerwa w spaniu na karmienie. A za 31 minuty kończę 31 lat
w tamtym roku życzyłam sobie z okazji 30 urodzin być w ciąży i 6 dni po urodzinach wyszedł pozytywny test
kattalinna, MonikaJ, Mała Matylda, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Wowka, ja mam ekspres sarco picobaristo SM5460/10 i jestem zadowolona.
Cola, wszystkiego najlepszego :*
Fatalita, udalo sie kupic basen w Pepco?
My od 19 pierwsza pobudka o 2, kolejna 5:30 i po spaniu. Macie jakies sposoby zeby ten moj malec spal dluzej niz 5:30?
Pozniejsze pojscie spac nie ma opcji bo sam zasypia o 19, a jak zwlekam z kapiela to mam armagedon, tak sie drze 
Wrocilo moje dziecko z jedna pobudka, mam nadzieje ze juz zostanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 05:52
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
U nas też ładna noc
właśnie odpadła po prawie godzinnej przerwie na diku, kupę i zachwyty.
Cola, najlepszego! Wiecznej pociechy z tego prezentu na trzydziechę
Wowka, stóweczka dla Twoich jubilatów. Przeczuwam kolejnych gości
Cola87, Wowka lubią tę wiadomość
-
JS, ten picobarista był na czele mojej listy
długo go już masz? Czy musi być jakiś minimalny poziom mleka w pojemniku do spieniacza?
Kattalinna, dzięki w imieniu jubilatów. I solenizantki, moja mama dwa w jednym
przeczucia masz dobre, w sobotę biba na 20 osób.
Dziecko mi się już jakiś czas temu popsuło i też zaczęło robić pobudki o 5:30. Po 40minutach-godzinie zazwyczaj usypia. JS, od dawna wiadomo że chłopaki mogą sobie przybyć żółwika
nie mam metody. Dzisiaj w nocy 5 pobudek, jako noworodek tylu nie miał...
-
Cola, kupy szczescia :*

Panna D. tez dzisiaj lepiej i z mniejsza iloscia karmien, ale nie licze ile i o ktorej. Jestem w nocy nieprzytomna. Nie wiem jak walczyc o dluzszy sen dziecka, Mala przestawila sie na wstawanie o 6:30-7:00, a spala ladnie do 8:30-9:00. No ale tez kladziemy ja godzine wczesniej niz zazwyczaj.
Cola87 lubi tę wiadomość
-
Wowka, mam go od grudnia, tak musi byc jakis minimalny poziom bo np nie spieni odpowiedniej ilosci do latte. Masz poziom intensywnosci kawy, mozna odpiac ta srebrna gore i wtedy wejda normalne dlugie szklanki.
Ogolnie fajny jest, wszystko przejrzyjscie opisane na ekranie.
O no wlasnie, ja w ciemnosci odczekalam az sie wyszaleje i o 6 padl do 7:15. Moze byc.
Wowka, mina te pobudki, mojemu sie tak tez zdarza...
Wowka lubi tę wiadomość