Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wariancja, jeżeli jesteś Trójmiasta lub okolic to dam Ci namiary.
Już tej pannicy nóg zazdroszczę!
Dziękuję, z moich licznych latarek też jestem nad wyraz zadowolona.
Natursutten wygrał wszystko swoją nazwą.
Czy Wy wiecie, że ja nie piłam kawy od prawie trzech lat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 21:45
wariancja lubi tę wiadomość
-
Ja jestem kawoszem i dlatego robię kawę w kawiarce na gazie i ręcznie spieniam mleko
Fermina gratuluję latarkiMy też będziemy robić usg. I nefrologa. I kardiologa. A jutro wizyta pielęgniarki środowiskowej.
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Że mnie? A ja co winna. Jakby co zapraszam na morze kawy w zachodniopomorskie klimaty
A ja Ciebie za wzrost i figurę
Hoope czasu się zmieniają, moja mama też tak robiła do czasu aż dostała pierwszy ekspres. Jednak oszczędność czasu zwyciężyła u niej. A ja tam różnicy nie widzę. Lubię takie damskie latte czasem malutkie espressoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 21:52
-
Te nogi to po ojcu, na szczescie nie po mnie bo ja taka srednio wyrosnieta.
Ja tez mam kawiarke obok ekspresu, parze w niej kawy smakowe, bo tych nie chce wrzucac do ekspresu. W ogole to kocham kawe, ale tylko w formie napoju, mas kawowych, kawowych cukierkow itp wynalazkow nie lubie...
Fermina, ja krakuska niestety... Nad morze troche daleko do lekarza, ale dzieki za checijakby ktos mial namiar na dobrego pediatre w Krakowie to chetnie przygarne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 22:12
-
Ja tak mam z bananami. Owoce - zjem bez mrugnięcia. Smak bananowy zaś, w czymkolwiek, jest według mnie jedną z ohydniejszych rzeczy na świecie.
Hoope, to się nabiegacie też, biedni, po gabinetach. My jak narazie mamy to usg i kardiolog, a potem, mam nadzieję, święty spokój. Czego i Tobie życzę.Hoope lubi tę wiadomość
-
Wariancja faktycznie modelka ci rośnie Ula ma identyczne ubranko .
Fermina trzy lata bez kawy ? Toż to niemożliwe .
Dzisiaj miałam trochę roboty bo kończę pokuj dla Wojtusia więc w dzień jak mała nie spała to położyłam w bujaczeku ,telewizor grał bo u nas cały dzień zazwyczaj jest włączony ,po jakimś czasie słyszę że marudzi myślałam że głodna a ona że jej telewizor zgasł bo on się wylancza automatycznie jak po jakimś czasie. Autentycznie włączyłam i spokój taką mała a już się w ekran gapiwariancja lubi tę wiadomość
-
Cóż za jednomyślność pań z kotami w avararkach
Znowu mam w domu noworodka... o tej godzinie pierwsze jedzenie za nami.
Edit, w sumie ja też nie mogę spać. Wiercę się i kręcę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 00:22
Fermina lubi tę wiadomość
-
U nas właśnie przerwa w spaniu na karmienie. A za 31 minuty kończę 31 lat
w tamtym roku życzyłam sobie z okazji 30 urodzin być w ciąży i 6 dni po urodzinach wyszedł pozytywny test
kattalinna, MonikaJ, Mała Matylda, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Wowka, ja mam ekspres sarco picobaristo SM5460/10 i jestem zadowolona.
Cola, wszystkiego najlepszego :*
Fatalita, udalo sie kupic basen w Pepco?
My od 19 pierwsza pobudka o 2, kolejna 5:30 i po spaniu. Macie jakies sposoby zeby ten moj malec spal dluzej niz 5:30?Pozniejsze pojscie spac nie ma opcji bo sam zasypia o 19, a jak zwlekam z kapiela to mam armagedon, tak sie drze
Wrocilo moje dziecko z jedna pobudka, mam nadzieje ze juz zostanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 05:52
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
U nas też ładna noc
właśnie odpadła po prawie godzinnej przerwie na diku, kupę i zachwyty.
Cola, najlepszego! Wiecznej pociechy z tego prezentu na trzydziechę
Wowka, stóweczka dla Twoich jubilatów. Przeczuwam kolejnych gościCola87, Wowka lubią tę wiadomość
-
JS, ten picobarista był na czele mojej listy
długo go już masz? Czy musi być jakiś minimalny poziom mleka w pojemniku do spieniacza?
Kattalinna, dzięki w imieniu jubilatów. I solenizantki, moja mama dwa w jednymprzeczucia masz dobre, w sobotę biba na 20 osób.
Dziecko mi się już jakiś czas temu popsuło i też zaczęło robić pobudki o 5:30. Po 40minutach-godzinie zazwyczaj usypia. JS, od dawna wiadomo że chłopaki mogą sobie przybyć żółwikanie mam metody. Dzisiaj w nocy 5 pobudek, jako noworodek tylu nie miał...
-
Cola, kupy szczescia :*
Panna D. tez dzisiaj lepiej i z mniejsza iloscia karmien, ale nie licze ile i o ktorej. Jestem w nocy nieprzytomna. Nie wiem jak walczyc o dluzszy sen dziecka, Mala przestawila sie na wstawanie o 6:30-7:00, a spala ladnie do 8:30-9:00. No ale tez kladziemy ja godzine wczesniej niz zazwyczaj.Cola87 lubi tę wiadomość
-
Wowka, mam go od grudnia, tak musi byc jakis minimalny poziom bo np nie spieni odpowiedniej ilosci do latte. Masz poziom intensywnosci kawy, mozna odpiac ta srebrna gore i wtedy wejda normalne dlugie szklanki.
Ogolnie fajny jest, wszystko przejrzyjscie opisane na ekranie.
O no wlasnie, ja w ciemnosci odczekalam az sie wyszaleje i o 6 padl do 7:15. Moze byc.
Wowka, mina te pobudki, mojemu sie tak tez zdarza...Wowka lubi tę wiadomość