Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój dziadek który ma 93 lata i miał 9 dzieci stwierdził że wyrośnie z tego
A tak na powaznie to wiem jaki to jest ogromny problem. Codziennie pościel do prania, nocne przebieranki itd. U nas nie ma opcji sadzania w nocy na śpiocha. Jak tak robiłam to była taka histeria ze pózniej pół nocy miałam z głowy
-
kamciaelcia wrote:hoope
czyli impreza na całego?
No my się bawimy, nie wiem jak córka
Obie moje córki przestały sikać w pieluchy w wieku 1,5 roku. Nigdy też nie nasikały do łóżka, po tygodniu suchej pieluchy przestały w niej w ogóle spać. Podobno chłopcy mają z tym problem dłużej. Jeszcze nie mam takich doświadczeń. Zobaczymy co Baryłka pokaże.
Jakby ktoś myślał, że ma źle, to średnia jest chora, przykleiły mi się gofry, facet mnie wkurza, zaraz przyjdzie pielęgniarka, najstarsza ma urodziny, nic nie gotowe, nieobrobiobe zdjęcia czekają dwa tygodnie i już mnie naciskają a Baryłka śpi w chuście. Jest źle.Katy lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Ja to w ogole jestem przerazona po historii jaka mi tesciowa opowiedziala...Starszy brat mojego chlopaka szybko w miare zalapal jesi chodzi o siku na kibel, ale kupe w gacie robil dlugo. Oduczyl sie dopiero jak sie caly wysmarowal, łazienkę, drzwi itp..Tesciowa wtedy w ciazy z drugim byla, mowi, ze prawie sie porzygala jak to zobaczyla xd
A za to moj chlopak sie moczyl do prawie 8 roku zycia..Wiecie czemu? Bo mial nie zstapione jaderka czy jak to sie tam zwie...Biedny, tak pozno mu ta operacje zrobili -
nick nieaktualnyFeeva. Kurs super. Jestem bardzo zadowolona. Nie moglam sie doczekac kolejnych zajec. Nie dosc, ze ucze sie z przyjemnoscia, bo wiem, ze mi sie przyda, to jestem takze wsrod ludzi. Jest milo, zabawnie
bylam tez wczoraj na spotkaniu integracyjnym kobiet z zzagranicy, mam. Myslalam, ze przyjda mamy z dziecmi takimi jak moj synek. Jako jedyna przyszlam z dzieckiem. Jako jedyna mialam tak male dziecko... (a ja myslalam, ze to wspolne spacery z wozkami, bo tak kiedys slyszalam). Prowadzaca nudziara. Slabo bylo. Do tego bariera komunikacjna.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFeeva. Kurs super. Jestem bardzo zadowolona. Nie moglam sie doczekac kolejnych zajec. Nie dosc, ze ucze sie z przyjemnoscia, bo wiem, ze mi sie przyda, to jestem takze wsrod ludzi. Jest milo, zabawnie
bylam tez wczoraj na spotkaniu integracyjnym kobiet z zzagranicy, mam. Myslalam, ze przyjda mamy z dziecmi takimi jak moj synek. Jako jedyna przyszlam z dzieckiem. Jako jedyna mialam tak male dziecko... (a ja myslalam, ze to wspolne spacery z wozkami, bo tak kiedys slyszalam). Prowadzaca nudziara. Slabo bylo. Do tego bariera komunikacjna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak to jest jak się łapie za telefon bez okularów i czyta forum
powinnam zakładać do czytania, a nie zawsze mi sie chcę. Jeszcze sobie myślę jakąś krejzolka musi być z tej Wariacji skoro dała sobie taki nick
Przeglądam butelki,używam głównie lovi i się zastanawiam czy pora ba zmianę smoczka do butli na jakiś po 3 mż? Bo używam cały czas tego 0+.
W ogóle to do kaszek trzeba mieć butle, czy łyżeczką się podaje? Kaszki bezmleczne trzeba robić na mleku swoim albo mm? Hafija poleca zwykłe kasze na wodzie- nie żadne instant itp, ohh im dalej tym bardziej człowiek nie ogarnia.
Co do ubrania zimowego muszę kupić kombinezon i koleżanka mówiła żebym nie kupowała śpiworka bo mi pożyczy. A dziecko do wozka wkłada się i w spiworze i w kombinezonie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedy te wrzaski sie skoncza? Po trzecim miesiacu mialo byc lepiej a jest coraz gorzej. Jak tak dalej bedzie, to faktycznie bede musiala zmienic nick... i adres zamieszkania przy okazji;) Nawet nie osiwieje bo wlosow juz prawie nima;)
Na pocieszenie ogladam sobie na TLC 'szesc razy corka' i sobie mysle ze przy piatce na raz to dopiero jest armagedon