Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Piotrek po trzydniówce miał hipotermie, jego temp spadła pon 35, stad był słaby, spiacy(nie do obudzenia), zimny, wziełam go do łózka i samasie bałam, w końcu temp ruszyła do 36 i on sie ozywił
ale to po trzech dniach goraczki
i pediatra mowiła ze tak może być...
ale to było po gorączce
ja bym jechała na nocny dyżur
edit
ale osobiscie własnie przez zarazki unikałabym...zagmatwałam-u nas stało sie po goraczce, po 3 dniach na lekach wiec uznałam, ze organizm tak zareagował i poczekam
u was , kattalinna, nie było chyba goraczki ???
ale niska temp spowalnia organizm stad osłabienieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 20:49
-
to odp
nic nie robiłam-wzięłam do łózka (pierwszy i ostatni raz wspólnego spania), grzałam własnym ciałem i kontrolowałam, samo zaczeło rosnąc
goraczką tak nigdy się nie martwiłam jak temp 34 z hakiem
to zdarzyło sie tylko raz
temp mierzona pod pacha!
no i staralam sie dawac pic/jesc (ciepłe)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 20:50
-
Katalina jedz na nocny dyzur, jesli trzebabedzie skieruja do szpitala. Ze skirowaniem przyjma Was od razu bez skierowania trzeba czekac az ktos laskawie Was przyjmie. Lepiej zeby lekarz ja zbadal.Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Kattalinna tak jak dziewczyny piszą, lepiej sprawidzic u lekarza, będziesz spokojniejsza.
U nas odkąd Leo się obudził po szczepieniu jest tylko jeden wielki płacz. Nawet pampka nie mogłam zmienić, bo każde nawet minimalne odsunięcie od siebie to histeria... teraz mąż próbuje ululać. Zobaczymy co to będzie za noc. Az się boje.W końcu się udało...
-
Kattalinna nie chce wyobrażać sobie co czujesz. Dawaj znać co tam. Zdrówka dla Aniulki :*
Wowka ja teraz też tylko kpi niestety, Mała nie chce cycka
Też miałam jakiś kryzys ostatnio, ściągalam po 60, 90... CZASEM 120ml. W nocy i po nocy 160.
Piłam na umor laktosan (nadal pije) i karmi. Jakby ciut dzis lepiej, ale to nadal nie to. -
Fatalita, probowalam tak jak piszesz. Nawet odciagac, aby pobudzac tego samego cycka. Skrzat czasem jest zainteresowany przytulankami do cyca.
Feeva, w czasie kryzysu miałam takie ilości jak Ty. Teraz mam w nocy max 50ml, a w dzień do 20ml po wielkich bólach. Czasem zbieram przez całą dobę na jedną porcję.
Jangwa, no właśnie czytałam, że to dosyć częste zjawisko. Dziecko pije, a laktator nie działa
Sela lubi tę wiadomość