Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadrobię Was później. Byli panowie, w innych okolicznościach mogłabym z nimi poflirtować. Teraz nie mogłam bo robiła to moja córka
dziecko nagle rozgadane, żywe, wesołe. A chwilę wcześniej leciała przez ręce. Nunerantka jedna
puls ok, brzuszek i tam wszystko ok. Podjęliśmy zatem decyzję, że zostajemy w domu. Ulżyło bardzo. Mamy kupić termometr porządny. Zatem: co polecacie?
-
O kurde, nie zdążyłam napisać, że trzymam kciuki za Anie, a tu po wszystkim
całe szczęście! Niezła z niej numerantka
My mamy microlife. Jestem z niego zadowolona, mierze nim też temperaturę wody do kąpieli po przestawieniu na funkcję "dom"
Wowka,a może warto znaleźć jakąś grupę kpi na np. facebooku?
Patk, córcię masz prześliczną i zgrabną. Wygląda na szczęśliwą i na pewno nie "zagłodzoną"Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 21:51
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Kattalina trzymamy kciuki oby to nie było nic poważnego daj koniecznie znać.
Katy my mamy border coli wybitnie inteligentny i uparty pies jak sobie coś umysli to koniec ,uwielbiał uciekać i nie było rady czasem się śmiałam że chyba przez dziurkę od klucza ucieka bo zamknięty w domu a i tak znalazł sposób . Pisali że ta rasa wymaga dużo ruchu ale i uwagi bo to pies pracujący i on musi mieć zajęcie ,że to jedyna rasa z którą możesz zrobić wszystko tylko nie psa obronnego bo nie ma agresji w naturze i że to jedyna rasa która podejmuje własne decyzje ,nie tylko robi to czego wyuczysz . Teraz ma pięć lat i jest całkiem ok ale co ja się za nim nabiegalam ile razy mi go do domu odwozili ,ile razy go z kenela odbierałam za kupę kasy tak naprawdę to go że trzy razy kupiłam tyle mnie kosztował. Ale trzeba przyznać że jest bardzo mądry i przywiązany do ludziKaty lubi tę wiadomość
-
Uff, to mogę iść spać, skoro z Anią lepiej. Czyli błąd pomiaru? Czy numerantka i przeszło jak zobaczyła przystojnych ratowników?
Btw, ratownicy często są przystojniszkoda, że jak jeden jedyny raz miałam przyjemność jechać karetką to było dwóch starych dziadków i dziewczyna
Fatalita, nie mam Facebooka. Taka niedzisiejszaale znalazłam stronę, głównie o kpi i czytam, czytam, czytam.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kattalinna a to ci numer odwalila
dobrze, że nie musicie spędzać nocy w szpitalu.
My mamy termometr Accumed. Spisuje się dobrze.
Wowka, kurcze no to rzeczywiście kichatak nagle się tak mało zrobiło? Ile razy na dobę ściągalas wcześniej a ile teraz, że zaniklo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 22:15
-
Kattalina dobrze że na strachu się skończyło i dobrze że trafiłaś na przyzwoitych ratowników i nie robili co wyrzutów że bezpodstawnie wezwalas karetkę ,weź uświadom ta twoja żartownisie że pryma a prylis to w kwietniu dopiero
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 22:11
-
Kattalinna, całe szczęście!
Ania dostarcza Ci rozrywki od małego.
Też polecam microlife , ja mam nc150 dziś pokrywały się idealnie wyniki jego i mierzone w dupce. Też sprawdzam nim wodę w wanience.
Mój biedny, zakatarzony synek śpi. A ja chyba nie zasne, martwię sie o szkraba, choć przez sen ładnie oddycha.. -
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Młoda ma szlaban do 18tki za to
czuję się jakbym tonę węgla przerzuciła...
Kamcia, mam elektryczny taki, robiliśmy pomiar kontrolny porównawczy z rtęciowym i różnica była minimalna o 0,2 stopnia.
Zastanawia mnie to, że ona taka chłodna, ale jakby spocona... No i nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale na logikę mi pasuje: przykrylam kołdrą, normalnie śpi pod kocykiem ale liczę na wzrost temp.
Wowka, też chciałam zaproponować grupę na fb. Czasem poczytuję i naprawdę dużo można się dowiedzieć. Załóż sobie konto na tę okazję -
Dobrze zez Ania wszystko dobrze.
Ja od 5tz Oli tez tylko kpi i mm 2 porcje, ale teraz po tygodniowym zastoju przez moje leczenie tez mam mniej mleka i mm juz idzie sporo. Ale jeszcze cos tam jest pije ta herbatke z rossmana i laktosan i wlasnie mam juz 100ml. Bedzie na rano.Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Teraz ja proszę o poradę. Mały ma ten katarek od wczoraj, stan podgoraczkowy ok 4 nad ranem minął. Na dziś mam termin na usg węzłów chłonnych - jakieś 55 km od domu i nie wiem czy jechać. Następne terminy są w październiku a zależy mi na tej lekarce, bo jest dobra. Jechać z tym katarem czy nie?
-
Fermina, a jak ogólne jego samopoczucie? Jeśli tylko katar i żadnych innych objawów typ bym jechała bo to ten zębowy może być.
Kamcia, ratownik powiedział że takim dzieciom nie mierzy się pod pachą np to nie jest miarodajne.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, jest marudny troszkę, choć dziś przywitał mnie uśmiechami jak zwykle nad ranem. Wczoraj było po nim widać ten stan podgorączkowy, taki troszkę osłabiony mi się wydawał. Zobaczę jeszcze jak się obudzi, bo powinnam wyjechać tak 8:30 już. W sumie jestem pierwsza na wizytę, na nikogo czekać nie będę w kolejce a do lekarza też bym go przecież wynosiła z domu, więc pewnie pojadę..
-
O rany, chwile czlowieka nie ma, a tu takie historie:p Kattallina, to Cie Ania nastraszyla:p
Ja po wypadku samochodowym trafilam na przystojnych ratownikow, jeden nawet probowal mi wmowic, ze tez ma takie cos na plecach jak ja zebym sie przyznala czy mialam to wczesniej czy dopiero po wypadku haha xd Nie specjalnie sie nimi interesowałam bo bylam wystraszona i nie wiedzialam co z moim chłopakiem sie dzieje:p
Ja temu microlife nie ufam bo nawet w przypadku wody podaje rozne temp.
Pawojoszka, to widzę, ze troche maja podobne charaktery tylko Twoj nie gryzie...:p
U nas cala noc z Kamilem w lozku bo nie chcial w ogole isc spac, ja juz padalam wiec po zgłaszaniu swiatla zasnal ze mna...
A co do sciagania mleka to jak wcześniej bez problemu rano sciagalam 150ml jak potrzebowalam tak wczoraj udalo mi sie 40ml :p Ale fakt, ze Kamil ciagnie mocniej niz laktator, a po za tym mi przeszkadzal w odciaganiu i moze przez to tak malo xdWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 07:30
-
Fermina ja bym jechała szkoda terminu jeśli coś się dzieje z węzłami to niech działają .
Kattalina niska temperatura i pocenie to mi wygląda na osłabienie organizmu ,dodatkowo ospałość ja bym się wybrała do lekarza żeby zrobił jakieś badania może morfologię ma słaba ,nie wiem czy u takich maluchów może być cukrzyca ,może to spadek cukru był też się człowiek w tedy poci. Obserwuj i idź na badania dla spokoju swojego przede wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2018, 07:58
kattalinna lubi tę wiadomość