Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto i lat dla Barylki, dużo zdrówka
Kamcia Emilka już od dawna dopajana, sporo pije
Ja jutro podam ziemniaka małej
Katy ty to masz z tym psem
Pawojoszka nie znoszę prania składać a zwłaszcza skarpet, majtek więc szacun
Idę lulu, bo noc pewnie znowu do d ... A mąż jutro ranke ma więc nie podmieni w nocyHoope lubi tę wiadomość
-
Dzięki za odpowiedzi. Będę czekać jeszcze, bo mój szkrab narazie świata poza cyckiem nie widzi. Ale spróbuję (za jakiś czas) coś podać mu łyżeczką czy buzie będzie otwierał.
Dużo zdrowia dla Waszych dziecispokojnej nocy
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Ja zaczynałam dawać inne jedzenie jak dziecko chciało ,jak widziałam że patrzy na mnie jakby trzy dni nie jadł kiedy coś jadłam ,jak zaczynał rączki wyciągać ,mlaskać i takie tam to mu dawałam spróbować bywało że się dziecko wykrzywił i zaczęło płuc w tedy próbowaliśmy za jakiś czas ale bywało że posmakowało i weszło kilka łyżek . Początkowo na zasadzie próbowania a z czasem wprowadzałam coś jako posiłek najczęściej obiad . Nie ma się co tak spieszyć ja chcę jeszcze to moje dziecię mieć maleńkie ,nie chce żeby tak szybko dorastała ,ja się nie zgadzam będzie na cycu do osiemnastki
kattalinna, Magda33, Tanda lubią tę wiadomość
-
Hoope no widoki rekompensuja pod warunkiem że nie jedziesz po ciemku
Kurde zapomniałam tego czegoś do regulacji wysokości do łóżeczka turystycznego. Ktoś ma pomysł czym to zastąpić... kręgosłup mi padnie od tego wyciągania. No dureń jestem, materac wzięłam a tego nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 23:48
-
Dobra, kto mi zepsuł dziecko? Od godziny nie śpi i zachowuje się jakby strzelił sobie kilka szotów espresso.. On tak przecież nie robi.
Mąż go nosi i mu spiewa kołysankę, cytuję: "Mały chłopczyk mocno śpi, my się go boimy, na palcach chodzimy, jak się zbudzi, to się drze." Cała prawda.kattalinna, MonikaJ, Katy, pawojoszka, Kwiatkowa24, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Fermina, uwielbiam tekst, nie lubię niespania.
My od godziny nie śpimy. Znaczy ja dłużej: po karmieniu wstałam na siku i i odkryłam, że założyłam coś źle pieluchę. Było sucho gdy sprawdzałam bo wszytko szło bokiem.. dziecko body mokre cały bok, kora, łóżko, śpiworek... Przy przebieraniu się zbudziła i bardzo jej się spodobało, że nie śpi. I tak do teraz. Po tej nocy wiem, że nie lubię śpiworów. Nie mogę się do dziecka przytulićFermina lubi tę wiadomość
-
Ja tez miałam pobudkę o 2 do 3:45. O 5 Julka juz wyspana, Misiek z resztą też
Mam wrażenie ze z dnia na dzień jestem coraz bardziej zmęczona. A gdy przychodzi wieczór i dzieciaki śpią to ja głupia milon rzeczy jeszcze robie, zamiast położyć się wcześniej. No nic... jakoś trzeba przetrwać.
-
Bry, noc niezła huraaa. Wzięłam po jedzeniu do odbicia i lepiej spała, więc może to ja meczylo, zobaczymy dziś jak bedzie
Fermina maz ma zdolnosci do piosenek,
Monika ja podobnie w dzień śpiąca a na wieczór prechodzi I zamiast spać to robię robię różne rzeczyFermina lubi tę wiadomość
-
Ja wysyłam towarzystwo na spacer po wyścigu f1, wcześniej się nie da.
Nie będę komentować nocy, chociaż to bardziej Mężowi dała w kość niż mi, ja zasnelam, on nosił.
Kattalinna, dej przepis.
Też sobie zawsze pluje w brodę ze nie idę spać wczesniej, bo w dzień już mi się prawie nie zdarza spać i czasem mam tego odpoczynku za mało. Podobnie w dzień, czasem wiem, że powinnam usiąść a latam jak głupia.. Ciekawe kiedy sobie odpoczne, przy założeniu ze chce trójkę a może i nawet czwórkę dzieci i chciałabym się wyrobić przed 40-ką.Koło sześćdziesiatki chyba, co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 13:27
kattalinna, MonikaJ lubią tę wiadomość
-
Uff, wreszcie nadrobiłam
Dzień dobry!
Pawojszka, wszystkiego najlepszego dla Uli
Kamcia, dla Patryczka także! Piękny chłopczyk
No i oczywiście sto lat dla Prezesa. Słodziak z niego niesamowity.
Fermina, ta piosenka jest bardzo życiowa, zaadaptuję do wersji dziewczęcej
Planuję rozszerzać dietę po 6 miesiącu. Chciałabym sama gotować, ale nie wzbraniam się od słoiczków. Na chwilę obecną nie mam źródła ekologicznych warzyw i owoców. To co sprzedają u nas na targu w zdecydowanej większości pochodzi z giełdy, więc to dyskusyjna kwestia czy domowe jedzenie będzie zdrowsze. Zobaczymy jak wyjdzie.
Chyba zaczyna nam się skok rozwojowy, na razie łagodnie, ale stopniowo się pogłębia. Wygląda to tak: pobudka – o, mój ulubiony cyc! – dlaczego od razu nie leci mleko? Wkurza mnie to! – mam dość mleka! – przewijak - pouśmiecham się do mamy – matka wkurzasz mnie, zabierz mnie stąd! – leżenie na brzuszku jest fajne – chcę na plecy – nie chcę leżeć na plecach – o jaka fajna zabawka – zabierz to ode mnie – noście mnie – nie tak – tak też nie – o, tak może być – jednak mi się nie podoba – o, jaka sympatyczna dziewczynka mieszka w lustrze – drażni mnie jej mina… Poprzednio było gorzej, więc nie narzekam
Szczególnie że wczoraj i dzisiaj pozwoliła nam się wyspaćFermina, kattalinna, kamciaelcia, Tanda lubią tę wiadomość
-
My dziś robimy rozruch przed wejsciem na śnieżkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 01:06
Katy, MonikaJ, pawojoszka, Fermina, Mała Matylda, Feeva, kamciaelcia, Sela, D_basiula, MajowaMamusia, Fatalita, kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość