Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się dziś u nas piękny słoneczny dzień ,Ula kończy dziś 4 miesiace i coś jej ewidentnie jest bo tylko na ręce ,kupy od wczoraj nie było i jeść nie chce za bardzo ,masujemy brzuszek ,dałam herbatki koperkowej może ze dwie ,trzy łyżeczki. Narazie siedzimy i pijemy kawkę znaczy ja piję . Mała siedzi spokojnie na kolankach więc chyba jej wygodnie. Ona jest tak grzecznym dzieckiem ze jak tak marudzi to najpewniej coś jej dokucza. A widzę że zmęczona bo oczka się kleja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 11:44
Katy, MonikaJ, Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
Pawojaszka, najlepszego dla Ulci! Zdrowia i żeby została taka grzeczna
Zrobiłam Wam przebitkę mojej rozpierduchy spod okna. Już nieaktualna bo bardziej zdążyli rozwalić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5926d92ba14.jpg niepawojoszka lubi tę wiadomość
-
I my się witamy
Dziś kończymy 4 miesiące. 7,18 kg oraz
Pierwsza dynia była pyyyyszna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 19:54
Feeva, kattalinna, Katy, MonikaJ, Patk, D_basiula, wariancja, Sela, pawojoszka, Wowka, MajowaMamusia, Magda33, Hoope, Fatalita, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Patryczka i Uli
Łączę się w bólu z nockami, już 2 tydz beznadziejnie, dzisiaj o 4 z mężem wymianę zrobiłam, to teraz biedny odsypia hehe
Emilka cały czas kicha więc wyczuwam zbliżający się katar
Feva daj trochę tego mleka :-pkamciaelcia, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Kamciaelcia sto lat dla Patryka dorodny z niego kawaler .
Wróciło moje dziecko ,wydoila trochę herbatki i po jakimś czasie już zjadła normalnie ,teraz śpi jakby nigdy nic ale co mi dała przez te kilka godzin to podziwiam was jak tak macie czasem pół nocy czy cały dzieńkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Co do spania to lepiej jest mieć ciepło w domu i spać lekko ubranym niż chlodno i pod kołdrą bo ciało rozgrzane i nawdychamy się zimnego powietrza i glut murowany, nie za gorąco bo wiadomo że w tedy ciężko się śpi ,na kaloryfer można zwyczajnie mokre pranie powiesić czy jakiś nawilżacz albo mokry ręcznik i nie będzie tak suche powietrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:19
-
Ja juz dałam Miśkowi marchewkę i jabłko. Coś nie bardzo mu smakuje. Jutro podam banana zobaczymy. I dynie też kupię kamcia jak ją podawałaś? Ugotowaną i zblendowaną? Kupa u nas jak marzenie
po same pachy więc nie ma przeciwwskań do nowości. Mam nadzieję ze w końcu coś mu posmakuje i nie bedzie tylko cycusiowy.
Kupiłam nawet kaszkę ryżową ale jeszcze nie podawałam. Jestem ciekawa reakcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 17:55
-
A jak podajecie marchewkę? Ugotowana i zblendowana czy jak?
Ja póki co dawałam Mani tylko jabłko zeskrobane łyżeczka
Sto lat dla Patryczka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 19:11
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pamietacie jak sie was radzilam odnosnie tego jak przewiezc zamrozone mleko (ok2h jazdy samochodem) bo dzisiaj wlasnie mam to wesele?
Otoz mleko przewiozlam z wkladami mrozonymi, takze po przyjezdzie mleko wsadzilam od razu do lodowki i bylo praktycznie jeszcze zamrozone.
Za godz chcialabym juz jej podac to mleko ale ono jest jeszcze ciagle zmrozone. Czyli co mam je o 20 wlozyc do kapieli wodnej?? Kurde nie chce zaszkodzic malejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 19:12
-
rozczaruję-ja słoiczkowa, zatem dynia w słoczku
kupić wielka na ciutke, nie
"kiedys" próbowałam sama, dziecię było na nie, stad słoiczki
a jak samemu-mozna gotować , oiec, na parze/zblendować, rozpaćkać widelcem
warto dać troche wody z gotowania dla konsystencji
ciut dobrej oliwy (oleju , oliwy itp) dla zatrzymania wit rozp w tłuszczachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 19:19
-
Ale słodkie zdjęcia. To Wy już dokarmiacie dzieci pierwszymi przecierkami? Ja myślałam żeby jeszcze zaczekać ze 4 tygodnie, czy to źle? Nie mam w tej kwestki żadnego doświadczenia. Myślałam, że trzeba zacząć od czegoś mlecznego, jakaś kaszka, czy coś. Za dwa dni kończyny 4 mieśiące. Pomóżcie mi podjąć decyzję.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓