Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalina to zdecydowanie nie mój dzień. Dziewczyny bym zabiła swoją sunie tą starszą
dziś była jakby nieprzytomna, zjeżona i miała zaburzenia chodu, tak jakby niedowład miała. Byłam przerażona...jak na złość nikt z Adasiem nie mógł zostać, nikt nie odbierał telefonu, więc zapakowałam dziecko i psa i na sygnale do wet. Podejrzenie udaru, ale jak się okazało w końcu przedawkowałam jej lek na to nietrzymanie moczu. Zamiast 0.1 ml podałam jej 1ml
wczoraj i dziś rano. Uryczałam się tam strasznie, dobrze że mój tata potem przyjechał po Adasia. Zawiodłam się sama na sobie, bardzo mi z tym źle...dobrze że wet mówi że to odwracalne na szczęście! Ale co jakby nie było? Nie darowała bym sobie. Jestem beznadziejna
jeszcze dziś na 15.30 jadę do wet na odtruwanie i jutro.
-
Jadę dalej: Igorku, Skrzaciku, radości, zdrówka i spokojnego snu!
Patk.Rozwalilas mnie, Matka idealna! Weź to antyszczepionkowcom powiedz.
Mama, oby więcej takich nocy! Julek też kocha "siadać". Na pleckach ciągle podnosi główkę i nóżki, jakby się real sam do siadu i się wscieka, że mnie wychodzi a ja nie wiem co robic wtedy.
Też kupiłam wczoraj grzybka ale jesCze niewyparzony.
Kamska, miło Cię widzieć.
J.S, Kamska, Wowka lubią tę wiadomość
-
Fermina super że faceci potrafią nas jeszcze pozytywnie zaskoczyć! Piękny dzień Ci mąż zafundował
zresztą zasłużyłysmy sobie na takie dni.
Co do szczepionkito zaczęłam sobie pluć w brodę że nie wzięłam tych państwowych - było by ich więcej
nie no oczywiście żartuje, ale wyspanie się ewidentnie mi służy
Cola na szczęście to odwracanie. Nie martw się. Każdy się może pomylić. Mój tata jakis czas temu prawie moją mamę do grobu sprowadził. Dał jej tabletki jakieś swoje i ciśnienie jej spadło do 75/50 pogotowie te sprawy... Także zdarza się.
A polubiłam bo kochany biedny psiutek. Wycałujesz i Ci wybaczy.
Mojego grzyba przebiła jednak ośmiornica. Wygrywa u nas ze ślimakiem i grzybem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 12:49
Fermina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFermina super, że spedzilas milo dzień. Szkoda, że mój mąż nie jest taki twórczy..
Cola najważniejsze, że to odwracalne
Byliśmy u lekarza, wszystko ogólnie dobrze. Z gilami walczyć dalej tak jak walcze. Tą próba trakcji kazała mi się nie przejmować. Waga 9 kilo. Jak tak dalej pójdzie to nie wiem kto go będzie nosić.
Dziewczyny, w czym podawać można jeszcze picie? Bo z butelką chyba się młody już nie lubi...Fermina lubi tę wiadomość
-
Fermina, super Ci maz dzien zorganizowal :p Moj jeszcze nie maz na takie cos pewnie nie wpadnie nigdy xd
Cola, nie przejmuj sie, kazdy ma czasem jakieś "zacmienie", dobrze, ze psinka wydobrzeje
U mnie piekna, sloneczna pogoda wiec postanowilam wyjsc z Kamilkiem w nosidle i spacer sie udal bo maly pod koniec zasnal, ale troche musialam za słabo dociagnac bo mi troche zjechal i musialam podtrzymywacMusze nad tym popracowac bo nie chce mu krzywdy zrobic...
Fermina lubi tę wiadomość
-
Katy ja poprawiam chustę na dworze. Dociągam. To może i nosidełko można?
Cola głowy i zdrowia
Mój też nigdy nie zrobił mi takich urodzin ale robi inne więc nie będę marudzić.
O i tyle, koopaFermina lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Probowalam, ale jakos mi nie wychodzilo
Pozniej sprobuje to ogarnac :p Licze na to, ze jak sie naucze porzadnie to wiazac to bede mogla psa ze soba brac na spacer xd
Kamska, to pozostaje Ci czekac az bedzie jadl lyzeczka tyle zeby sie najesc :p Albo moze jakis kubeczek?Kamska lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, ja do nosidełka ubralam body z krótkim rękawem i bluzę.
Katy, cieszę się że spacer udany
U nas taki sam scenariusz, panicz usnął i specjalnie chodziłam w kółko, bo żal mi było to budzić.
Fermina, fajny udany dzień urodzinmąż do pozazdroszczenia, tacy jeszcze istnieją? Czym się zajmujesz? W sensie co kupujesz w sklepie dla plastyków?
Cola, najważniejsze że to odwracanie. Nie czyn sobie wyrzutów, nie zrobiłaś tego specjalnie. Nie ma co gdybać, dobrze się skończyło i to jest ważne. Psina kochana
Patk, fajnie Wam na tym spacerku.
Pokazalabym zdjęcie jak fajnie jest 500m za moim domem na spacerze, ale oczywiście zamknęłam oczyEdit, to proste, pójdę tam jeszcze raz
odkryłam tą ścieżkę dopiero niedawno i mam zaciesz
Kamska, kopę lat! Miło Cię widzieć i miło będzie widywać Ci w częściej
Hoope, widać ze prezes zadowolonymasz zielonego, zazdro, chciałam a stacjonarnie były tylko pomarańczowe i żółte...
Coś jeszcze chyba chciałam. Zapomniałam.
Pasteryzuję 5kg sałatki szwedzkiej w słoikach. Jeden już był na podłodze. W efekcie mycie kuchni i opatrywanie palcaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 15:02
Katy, kattalinna, Kamska, Fermina lubią tę wiadomość
-
Cola sunia pewno Ci wybaczy
Fermina zazdro. Ja od Męża na urodziny nawet kwiatka nie dostałam
Ja w chuscie może jutro się na spacer wybiorę.
Obczajcie jak Mania wpierdziela banana
https://youtu.be/lqoJs2VNIHU
Jak jej zabrałam to się poplakala
Zdjęcie poglądowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29fbf9c9fdaa.jpg
Ps:ale za to bez okazji dostałam zegarek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c351e83b7ea.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 15:26
kattalinna, Nynka, Wowka, Katy, Patk, Hoope, pawojoszka, Sela, Mała Matylda, Kamska, D_basiula, Fatalita, Fermina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brawo Mania
Od kilku dni Bożenka zamiera wpatrzona w jedzącą mamę. Przeczuwam, że jak w końcu dostanie to jedzenie to też będzie trzęsawkatymczasem pierwsza próba butelki nieudana. Mamy avent, próbowałam dwóch smoczków: 1 i 2. Z 2 jadła 4 miesiące temu zanim odkryłam co robimy. Teraz oba traktuje jak zabawkę: butelkę w łapki i gryziemy. Spróbujemy wieczorem z tatusiem.
Dziś dzień podnoszenia. Wcześniej próbowała, ale dziś to się ubrać nie da bo od razu do górytrakcja od rana idealna. A tak wygląda leżenie na boczku w wykonaniu mojej córki:
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 08:58
Katy, Hoope, Wowka, Patk, pawojoszka, Feeva, Sela, Mała Matylda, D_basiula, Fatalita, Fermina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFermina super dzień urodzin
mnie mąż zapytał co chciałabym na urodziny,powiedziałam że od dawna marzy mi się dzień w spa. Stwierdził że u nas nigdzie nie ma. I to by było na tyle. A Twój mąż sam na to wszystko wpadł. Brawo
Feeva bo Ci nic nie zostawi z tego bananaFeeva, Fermina lubią tę wiadomość
-
Feeva ewidentnie człowiek pochodzi od maupy
Matka daj dziecku tego banana normalnie jak człowiek a nie każesz jej ssać bokiem
widać, że dziewczę głodne. Wrażeń
Ja owoce skrobię łyżeczką i podaję takie świeże. Warzywa jak się da też. Poddawanie ich obróbce pozbawia je wartości odżywczych, więc robię tak. Póki co nawet ziemniaka z masełem tak wyskrobałam.Feeva lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope wrote:Feeva ewidentnie człowiek pochodzi od maupy
Matka daj dziecku tego banana normalnie jak człowiek a nie każesz jej ssać bokiem
widać, że dziewczę głodne. Wrażeń
Ja owoce skrobię łyżeczką i podaję takie świeże. Warzywa jak się da też. Poddawanie ich obróbce pozbawia je wartości odżywczych, więc robię tak. Póki co nawet ziemniaka z masełem tak wyskrobałam.
Surowego??
Haha, Feeva, daj dziecku banana, no
Bożenka kombinatorka, gratuluję udanej trakcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 17:17
kattalinna, Feeva, Mała Matylda lubią tę wiadomość