Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Patk 12.05
Kattalinna widzę, że nie tylko moja ciągle gubi skarpetkia poza znajoma. Mania tez tak często leży
Hoope coś czuję, że mi się niezły lasuch szykuje, bo marchewkę dziś też tak jadłanie nadazalam do buzi pakować.
No i dziś zaliczone 3mega kupy. Czyżby po dyni?
Hoope jak robisz tego ziemniaka?kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha, też mi wyszło, że surowego ziemniaka ale tak to nawet mega wyluzowana Hoope by nie dała. Wiadomo wszak, że po surowym jest gorączka, patent z zeszłego stulecia na legalne wagary
Fermina, tak mnie zachwycił Twój mąż realizacją dnia urodzin , że zapomniałam to napisaćpomysł poznania bobo gigantów podoba mi się
wcześniej musimy zrobić przymiarkę ze Skrzatem
Bożenka na boczku to rzadko tak. W sumie możliwości ma niewiele bo głównie na brzuszku. Dziś z zapałem zarzuca dupką. Do tego stopnia, że tak zasnęła po południu:
Foto
Ten kocyk to tak sama, mama gładko rozkładaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 08:59
Feeva, Sela, Mała Matylda, Wowka, Fatalita, Fermina lubią tę wiadomość
-
Skrzaciku, Igorku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:*****
Mania wpierdziela jak mój Leo, właśnie wczoraj dostał, a jak zabrałam to również ryk. Cuuuuuuudna :***
W sumie mialam się wstrzymać do tego 6 mies ale tego banana tak lubi, że aż mi go szkoda jak patrzy jak ja jem. Otwiera szeroko buzke jak tylko widzi...
Cola każdy się może pomylić. Trzymamy kciuki za sunie.
Feeva gdzie taką bransoletkę wytrzasnęłaś???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 18:24
Wowka, Feeva lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualnyJS, taka strefa lojotokowa moze byc lojotokowe zapalenie. A jak policzki? Ciemieniucha u Was była?
Moje dziecko na boku dosiega krawedzi lozeczka, to czas opuścić?
Jak ja bym chciała, żeby mój tak zasnął na brzuchu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 18:46
-
nick nieaktualny
-
Czerwono-jasna plama a w srodku chrostki to bylo na policzku, a to na klatce piersiowej to takie chrostki czerwone, nie ma wydzieliny, nie luszczy sie anj nie ma grudek ale swedzi bo maly sie drapie. Kupilam cos z emolientow przrciw swedzeniu, miejscami jest zaognione
-
nick nieaktualny
-
J.S. a od kiedy ma te zmiany? U nas tez lzs ale jak cos ma to raczej mniejszych rozmiarow i chyba nie takie zaognione i po kilku dniach takie suche liszaje zostaja. Ja tez myslalam ze alergia i z nia chyba tak jest ze na mm może sie ujawnic w kazdym czasie. I ja jeszcze smarowalam skórę linomagiem to dermatolog powiedziala ze za tłusty a ja uważalam ze to trzeba nawilzac. Ostatecznie zaakceptowala bepanten i taka masc robiona na zamówienie przepisala.
-
Sela plantwear
Kocham ich robotę, Maz też zakochany, ma 2 zegarki, okulary i bransoletkę
Ceny powalają, ale bardzo polecam.
J.S biednyNie pomogę bo się nie znam. Może zapytaj jutro w aptece czym byś mogła posmarować to miejsce, żeby małemu ułożyło i żeby jakoś przetrwać do poniedziałku?
Ja też miałam rozszerzać po 6mcu, ale jak widziałam jak się patrzyła na wszystko co my jemy, to zmieniłam zdanie. No i cieszę się, że jej smakują nowe rzeczy
Kattalinna platanina kabli to i moja zmora...
Dziecię moje padło o 19:30. Marudna była już od 18:30, ale za wcześnie było i jakos ja zabawilam jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 20:39
Sela lubi tę wiadomość