Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope bardzo przykre że znajomych sunia odeszła
niestety każdego posiadacza zwierząt to dotknie. Ja nie wiem jak to przeżyje bo jestem strasznie zżyta że zwierzakami. Z drugiej strony już nie wyobraź sobie domu bez zwierząt. Tylko czemu one tak krótko zyja...
-
Kattalinna, nie wiem czy są ocieplane niechodki
pewnie są, ale myślałam, że może już ktoś coś wybrał
Słoiczki też bym dawała nie zastanawiając się nad producentem.
Wodę daję przegotowaną. Tzn. dałam raz
Cola, cieszę się że z sunią już lepiej. Mój piecho też już jest stary, atakuje go nowotwór i nie chcę myśleć co dalej. Więc nie myślę
Ja materac obniżę jak Skrzat usiądzie. Jak na razie kombinuje jak się wspiąć po szczebelkach żeby siedzieć, więc pewnie niedługo już to nastąpi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 21:00
-
Musiałam uśpić 14 letnią suczkę dwa lata temu. Ja, taka racjonalna, twarda, wyłam jak bóbr, weterynarz kazał mi wyjść, został tylko TZ, bo nie byłam w stanie tam być przy niej do końca. Do dziś nie mogę o tym rozmawiać, bo mi się głos łamie. Zmieniłam weta, bo do tamtego nie mogę wejść. To była wyjątkowa psina, już drugiej takiej nie będę miała nigdy. Na fb dostałam prawie 100 wpisów z kondolencjami. Znali ją wszyscy ze środowiska. Dla wielu to był pies-człowiek, wyjątkowa istota.
Kolejna sunia, tym razem mój własny chów, mój pomysł, moja hodowla, ja odbierałam poród, ze mną od urodzenia, ma już 10 lat. Boję się co to będzie.
A przecież to TYLKO psy. Jedne z wielu. Dla wielu.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
kattalinna wrote:Też obniżę jak zacznie siadać. Na razie jeszcze daleko do tego
Wowka, ledwie napisałam powyższego posta i sprawdziłam - są takie niechodkinawet oryginalne emu za 130zeta możesz nabyć
Chciałam odpisać, że emu mało męskie, ale zobaczyłam takie ze spidermanem
Ale jakie ładne są dla dziewczynek...
Co tu zrobić, żeby następną mieć dziewczynkę do strojenia...? -
nick nieaktualnyJa daje kranówkę puszczoną przez filtr i przegotowaną.
Soczków póki co nie planuje dawać.
Moje dziecko zapakowałam dzisiaj w jesienny kombinezon i wyruszyłam w trasę, pod domem usnęła, więc musiałam trasę powtórzyć. Naginałyśmy 1,5h, aż się zmęczyłam i zgłodniałam jak byk. Czy jej się odmienia? Oby. Musze chyba ją w domu pakować w ten kombinezon, bo leżała niemal nieruchomoi tak słodko spała
Wyciągnęłam dres z lidla, spodnie na długość dobre, na szerokość Zuzia weszła w nie i zostało jeszcze miejsce dla Basi Patk
Spodenki nosimy 62/68, góra różnie, dzisiaj kombinezon 74, mniejszy nie dałby rady.
Mamy niechodki z odzysku, ale jesienne, takie ala kozaczki na rzep, do kitu są, bo spadają, wczoraj w rosmanie babka mi przyniosła buta bo spadł niepostrzeżenie.kattalinna, Patk, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia zobaczymy co z tym pasternakiem będzie.
Im dłużej dokarmiam tym jest coraz bardziej obraza na cyca. Cóż, moje dziecko dorasta i już nie potrzebuje cycusia non stop, przykro.
Wiem, wiem z butli dobrze leci to nie chce jej się męczyć, idzie na łatwiznę. Ohh po kim to dziecko takie uparte, potrafi nie jeść, ale cyca nie tknie pół dnia, wieczorem i w nocy póki co doi i rano. Zobaczymy jak to będzie. -
Tak Kattalinna, okazało się, że Wiki nie jadła 5,5 godziny i nie płakała ani nic
Była taka kolejka, że nie złożyłam w końcu tych papierów na uczelni. I tak siedziałam dwie godziny.
Ja czekam na kombinezony z Lidla, mam nadzieję że w październiku już będą. Wiki miała takie śliczne kombinezoniki i powyrastała
W ogóle sprzedajecie ciuchy czy sobie zostawiacie?
Nynka, maluchy powinny pić źródlaną, a nie mineralną jakby coNynka lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Ale popyt na dziewczynki
Hoope, Ty to już pewnie wykorzystałaś limit dziewczynek i dlatego masz prezesa. Przecież byś się zanudziła mając dzieci tylko jednej płci
Kamcia, raz na trzy trafiłaś. Skuteczność 30%, szału nie ma, ale z rachunku prawdopodobieństwa i wliczając czary męża udałoby się następnym razem
Trampki niechodki spadają. Za to ładnie wyglądają na półceno ale coś musi być na stopy, jak już mam spodnie ocieplane bez stóp.
Jakieś masło maślane mi wyszło
Dobra, trzeci raz to piszę. Fatalita, 5,5h bez szamy?!? To mi jest ciężko wytrzymać
Ubranka zostawiam. U nas w planach drugie. U szwagierki w planach pierwsze. Jest dla kogo trzymać
A normalnie nic mnie tak nie cieszy jak wyrzucanie rzeczy z szaf i schowkowWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 22:14
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Fatalita, ja wszystkie ciuchy rozdzielam na torby: dla chłopca i dla dziewczynki. W styczniu w odstępie tygodniowym mają się urodzić dzieciaczki: u mojego brata chłopak, u koleżanki z pracy dziewczynka. Jutro babskie dwie torby wywożę
nie będę trzymać bo nie mam gdzie, a i nie wiem czy jest po co. Jak się mąż namyśli na drugie i jeszcze wyjdzie nam w praktyce to będę się zastanawiać skąd brać co oddałam
inna rzecz, że my też dostaliśmy wszystko więc obieg musi być.
Rozważam śpiworek do wózka rosnący z dzieckiem zamiast kombinezonu. Wydaje się być bezpieczniejszą rozmiarowo opcją... -
wowka
liczy sie ,ze mój mąz do końca nie myslał...a co dalej z ubrankami????okaze sie????paranoicznie sobie wymyślilam wersje dalszego życia...
byłam w pepco
tzn Piotruś miał zimne ręce wiec mnie mąż wysłał
wniosek-nie wiem co i jakie na zimę!!!!
w poniedzialek wysyłam męza na polowanie do lidla (dla Piotrusia)
z młodym nie wiem
grunt że się uśmiecha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 12:57
Berbecia, kattalinna, Wowka, Hoope, Kwiatkowa24, Cola87, Fatalita, Sela, Feeva, Patk, MajowaMamusia, D_basiula, Nynka, Katy, J.S, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
A właśnie, 5,5 godziny?? Ciekawe jakby u nas było. Ale to chyba faktycznie trzeba zrobić test za dnia i beze mnie za ścianą. Będę chyba pod klatką siedzieć w stresie...
Kamcia, piękni jesteście!Ostatnio patrzyłam na tę bluzę w Lidlu ale rozmiarówka mnie zbiła z tropu. Ciepła jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 22:22
-
Kamcia, super te Twoje chłopaki
Kattalinna, Skrzat ma identyczną bluzę. Fajna, ciepła. Żałuję że nie mam dwóch. Oczywiście za duża, starczy chyba na całą zimę
Edit, Piotruś ma bardzo fajne bucikijaki on już duży!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 22:26