X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.

Fermina cieszę się że chrzest się udał :)

Fatalita, ja również powtórzę to co reszta... 5,5h!?!!!?! XD

Ja mam jeden kombinezon ale obawiam się, że w środku zimy może być już przymały. Niby napisane jest na metce 6-9mcy ale Mania ma długie nogi.
    W sumie stopki ocieplane są odpinane więc zobaczymy :D mam ocieplacz na nóżki do spacerówki w zestawie, był gratis. Ale pewnie jeszcze kupię ze 2 kombinezony w tym jeden misiowaty :D

Kwiatkowa zdrówka dla Małego :*

U nas w rodzinie zazwyczaj parki (tylko ja i siostra jesteśmy 2,choc ja podobno miałam mieć jajka XD) a Maz ma brata, więc jak jest tak pomieszane to mam nadzieję, że drugi będzie syn :D

U nas już grzeją, kaloryfery cieplutkie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 08:32

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina, gratuluje udanego chrztu :)

Hoope, cudny prezes, nasz maly tez broni grzybka i spi z nim :D Tez co chwile go myje bo wszystko lapie, a o zyrafce Sophie z mombelli tez mozna przeczytac, ze ma wlasnie dziurke i tam woda wlatuje.

Kamcia, fajnie ze sie pokazaliscie, slicznie wygladasz i niezmiennie - cudowne chlopaki, super ta bluza, u mnie takiej nie bylo chyba albo wykupili.

Fatalita, 5,5h bez jedzenia to faktycznie niezle, u nas takie przerwy tylko w nocy.

Alergia schodzi, ale bede kapala nadal w emolientach i smarowala. Zaprzestalam podawac cos innego niz mleko. Kiedy powrocic do tego? Na razie mam stracha.

U nas nocka udana, spal 12h z dwoma pobudkami, cuuud. W ogole spal do 7 rano bez pobudki o 5 takze mozna, mozna, niech mnie nie wkurza z tym wstawaniem o 5 bo ja dzis sie czuje jakbym wygrala zycie XD

Wlasnie dzis zebralam wory ciuchow i bede wystawiac, nie mam zamiaru trzymac, moze za pare lat kolejne wiec pewnie znowu bede wszystko kupowac. O ile bedzie drugie :P

Zamowilam kombinezon zimowy na zalando, jutro ma przyjsc takze mniej wiecej bede wiedziec jak to wszystko wyglada i moze bede wiedziala jak ubierac XD Kupuje spiworek cottonmouse, bo strasznie mi sie podobaja i sa fajne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 08:45

Wowka, Hoope lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    U nas noc tragedia. Kilka razy darl sie tak, jakbym go co najmniej ze skóry obdzierala. Pobudka co 1-2h.
    Kiedy będzie lepiej....;(

A ja chyba jedyna mogłabym mieć drugiego syna :D mąż pewnie corcie, ale ja mam dwie bratanice, z którymi jestem bardzo blisko. Ale co sie nie trafi będę kochać jak swoje :D

A propo lidla kupilam sobie pizame, i żałuję, że jedną bo jest mega.

• Wowka Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo, jak dobrze.

Co prawda była pobudka 5:30-7:30, ale spaliśmy do TERAZ.

Fermina, współczuję wybudzania. Może jednak za dużo wrażeń było dla Jula?

JS, cieszę się, że paskuda schodzi. I cieszę się z Twojego wyspania :)

Przyznać się, która tu głodna była :D śniło mi się, że któraś z Was do mnie dzwoniła, że jest głodna, a nie ma jak odłożyć dziecka i jechałam do niej z pizzą :D

A co do ubranek, to zaraz nam się bobasy tak zroznicują, że będę mogła od Was odkupić coś fajnego :D :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 10:04

Fatalita, kattalinna lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto Julek w gajerze, zaś ostatnie zdjęcie obrazuje poziom naszego przygotowania do zimy. ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b2fbbb3ab3b.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd8035e078c6.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6af8d30605d3.jpg

Wowka, Katy, J.S, Fatalita, D_basiula, Kwiatkowa24, Hoope, Sela, Nynka, Feeva, kattalinna, Mała Matylda, pawojoszka lubią tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina, Julek cuuuudowny! Co za przystojniak :) <3 ujął mnie nonszalancją płaszczyka na pierwszym zdjęciu :)

No to teraz wszystkie panny wątkowe jego :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 10:12

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;)

Wczoraj Kamil zasnal przed 22, naprawde to sie robi meczace, ale przez ten remont na razie nie dam rady go przestawiac...

W ogole marze o tym zeby sie ten remont skonczyl bo nie dosc, ze przez wiekszosc czasu siedze zamknięta w pokoju z Kamilem to w ogole nie mamy z chlopakiem ani chwili dla siebie..On jest mega zmeczony i pada jak mucha wieczorem, Kamil z nami spi, a nawet jak wyczuje, ze jestem ciut dalej od niego to po jakims czasie zaczyna plakac jakby byl w lozeczku...

Sorki za narzekanie, ale nie mam komu sie pozalic nawet :(

Kamcia, sliczne chlopaki i sliczna Ty ;) Mam wrazenie, ze ja za cienko ubieram Kamila...Widziałam ta bluzę w Lidlu, ale same duże byly :(

Fermina, gratuluje udanych chrzcin ;) Z tym psem to faktycznie, nadal by sie do gangu xd

Kwiatkowa, zdrowka dla synka;)

Hoope, serio juz prawie 10kg? :o A ja myslalam, ze Kamil to grubasek xd

Fatalita, wow dlugo wytrzymała, Kamil jak zostal z moja siostra i nie chcial jesc to nie jadl prawie 3.5 godziny :p

Co do ubioru zimowego to mam polarowy kombinezon, ale to chyba na teraz bedzie bardziej, zimowy tez mam, ale moze sie okazac za maly..Spiworek tez chyba mam, ale musze poszukac bo dostalismy za nim Kamil sie urodzil :p Tylko, ze nie ma wycięcia na pasy wiec tylko do gondoli sie nada...Takze dalej nie wiem w co go bede ubierać xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 10:15

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina, alez przystojniak z tego Julka <3

A co do ubranek to prawie wszystkie na 56 i 62 juz oddalam ( zostawilam sobie te najładniejsze i z sentymentu pierwsza czapeczke), ale reszte juz zostawiam dla siostry :p Umówilysmy sie, ze mi odda pozniej dla drugiego dziecka xd

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, apropo snu to mi sie snilo, ze wachalam klej XD

Wowka, Fatalita, Hoope, Katy, Feeva, Sela lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S jesteś pewna, że to był tylko sen? Coś za dobrze spaliście XD

Rany jaki przystojniak w gajerze, ulala ❤ I prawie gotowy do zimy, ma chociaż czapkę XD My za to mamy rękawiczki XD

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope hahahaha XD XD XD

Fermina, sliczny Julcio :*

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No elegancki Julek.
    A w czapie cudo❤

• Feeva Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julo przeslodki!!! <3 Czy mogę sobie zarezerwować takiego zięcia? XD

Kamcia, piękni Wy :*

J.S hahaha, sen mega :D

Mi się seksu chce, ale się nie składa... :(

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamil juz spi prawie 3h :o

Najgorsze jest to, ze i tak nie mam co w tym czasie robic bo nawet kuchenka nie podlaczona...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julian <3

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, czemu sie nie sklada? Dzis dzien chlopaka XD Trzeba swietowac haha XD

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julek to naprawdę straszny przystojniak!
    Z moją sunia dziś gorzej, byłyśmy u wet, podwyższone parametry wątroby i nerek. Walczymy o nerki. O wątrobę ponoć nie mam się co martwić. Nerki mają nadzieję że też wrócą do normy. Ale gwarancji mi nikt nie da. Czuje się fatalnie... A jeszcze z moim mężem też kiepsko się dogaduje teraz :( on chyba nie rozumie do końcu jak się czuje okropnie.

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo urwanie doopy na taksowce... Wczoraj jak wyszedł z domu po 18 tak wrócił nie wiem o której, bo ja o 22 kladlam się spać i jeszcze go nie było.

Taka mam ziomeczke u tatusia na rączkach :D <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc0dc5a5e40b.jpg

kattalinna, J.S, Hoope, Berbecia, Cola87, Nynka, Kwiatkowa24, Katy, Wowka, MajowaMamusia, Mała Matylda, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niezła laska tylko jakiś fryz rzadki XD

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój lysolek niestety ma bujny ale meszek i włoski tylko z tyłu :P jak taki dziadek XD
    A miałam nadzieję, że będzie miała bujną czupryne bo i ja i tatuś mamy bardzo dużo włosów o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 14:19

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
‹‹ 1652 1653 1654 1655 1656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ