Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry.
Fermina cieszę się że chrzest się udał
Fatalita, ja również powtórzę to co reszta... 5,5h!?!!!?!
Ja mam jeden kombinezon ale obawiam się, że w środku zimy może być już przymały. Niby napisane jest na metce 6-9mcy ale Mania ma długie nogi.
W sumie stopki ocieplane są odpinane więc zobaczymymam ocieplacz na nóżki do spacerówki w zestawie, był gratis. Ale pewnie jeszcze kupię ze 2 kombinezony w tym jeden misiowaty
Kwiatkowa zdrówka dla Małego :*
U nas w rodzinie zazwyczaj parki (tylko ja i siostra jesteśmy 2,choc ja podobno miałam mieć jajka) a Maz ma brata, więc jak jest tak pomieszane to mam nadzieję, że drugi będzie syn
U nas już grzeją, kaloryfery cieplutkieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 08:32
-
Fermina, gratuluje udanego chrztu
Hoope, cudny prezes, nasz maly tez broni grzybka i spi z nimTez co chwile go myje bo wszystko lapie, a o zyrafce Sophie z mombelli tez mozna przeczytac, ze ma wlasnie dziurke i tam woda wlatuje.
Kamcia, fajnie ze sie pokazaliscie, slicznie wygladasz i niezmiennie - cudowne chlopaki, super ta bluza, u mnie takiej nie bylo chyba albo wykupili.
Fatalita, 5,5h bez jedzenia to faktycznie niezle, u nas takie przerwy tylko w nocy.
Alergia schodzi, ale bede kapala nadal w emolientach i smarowala. Zaprzestalam podawac cos innego niz mleko. Kiedy powrocic do tego? Na razie mam stracha.
U nas nocka udana, spal 12h z dwoma pobudkami, cuuud. W ogole spal do 7 rano bez pobudki o 5 takze mozna, mozna, niech mnie nie wkurza z tym wstawaniem o 5 bo ja dzis sie czuje jakbym wygrala zycie
Wlasnie dzis zebralam wory ciuchow i bede wystawiac, nie mam zamiaru trzymac, moze za pare lat kolejne wiec pewnie znowu bede wszystko kupowac. O ile bedzie drugie
Zamowilam kombinezon zimowy na zalando, jutro ma przyjsc takze mniej wiecej bede wiedziec jak to wszystko wyglada i moze bede wiedziala jak ubieracKupuje spiworek cottonmouse, bo strasznie mi sie podobaja i sa fajne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 08:45
Wowka, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
U nas noc tragedia. Kilka razy darl sie tak, jakbym go co najmniej ze skóry obdzierala. Pobudka co 1-2h.
Kiedy będzie lepiej....;(
A ja chyba jedyna mogłabym mieć drugiego synamąż pewnie corcie, ale ja mam dwie bratanice, z którymi jestem bardzo blisko. Ale co sie nie trafi będę kochać jak swoje
A propo lidla kupilam sobie pizame, i żałuję, że jedną bo jest mega. -
Oooo, jak dobrze.
Co prawda była pobudka 5:30-7:30, ale spaliśmy do TERAZ.
Fermina, współczuję wybudzania. Może jednak za dużo wrażeń było dla Jula?
JS, cieszę się, że paskuda schodzi. I cieszę się z Twojego wyspania
Przyznać się, która tu głodna byłaśniło mi się, że któraś z Was do mnie dzwoniła, że jest głodna, a nie ma jak odłożyć dziecka i jechałam do niej z pizzą
A co do ubranek, to zaraz nam się bobasy tak zroznicują, że będę mogła od Was odkupić coś fajnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 10:04
Fatalita, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Oto Julek w gajerze, zaś ostatnie zdjęcie obrazuje poziom naszego przygotowania do zimy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b2fbbb3ab3b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd8035e078c6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6af8d30605d3.jpg
Wowka, Katy, J.S, Fatalita, D_basiula, Kwiatkowa24, Hoope, Sela, Nynka, Feeva, kattalinna, Mała Matylda, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Wczoraj Kamil zasnal przed 22, naprawde to sie robi meczace, ale przez ten remont na razie nie dam rady go przestawiac...
W ogole marze o tym zeby sie ten remont skonczyl bo nie dosc, ze przez wiekszosc czasu siedze zamknięta w pokoju z Kamilem to w ogole nie mamy z chlopakiem ani chwili dla siebie..On jest mega zmeczony i pada jak mucha wieczorem, Kamil z nami spi, a nawet jak wyczuje, ze jestem ciut dalej od niego to po jakims czasie zaczyna plakac jakby byl w lozeczku...
Sorki za narzekanie, ale nie mam komu sie pozalic nawet
Kamcia, sliczne chlopaki i sliczna TyMam wrazenie, ze ja za cienko ubieram Kamila...Widziałam ta bluzę w Lidlu, ale same duże byly
Fermina, gratuluje udanych chrzcinZ tym psem to faktycznie, nadal by sie do gangu xd
Kwiatkowa, zdrowka dla synka;)
Hoope, serio juz prawie 10kg? :o A ja myslalam, ze Kamil to grubasek xd
Fatalita, wow dlugo wytrzymała, Kamil jak zostal z moja siostra i nie chcial jesc to nie jadl prawie 3.5 godziny :p
Co do ubioru zimowego to mam polarowy kombinezon, ale to chyba na teraz bedzie bardziej, zimowy tez mam, ale moze sie okazac za maly..Spiworek tez chyba mam, ale musze poszukac bo dostalismy za nim Kamil sie urodzil :p Tylko, ze nie ma wycięcia na pasy wiec tylko do gondoli sie nada...Takze dalej nie wiem w co go bede ubierać xdWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 10:15
-
Fermina, alez przystojniak z tego Julka
A co do ubranek to prawie wszystkie na 56 i 62 juz oddalam ( zostawilam sobie te najładniejsze i z sentymentu pierwsza czapeczke), ale reszte juz zostawiam dla siostry :p Umówilysmy sie, ze mi odda pozniej dla drugiego dziecka xd -
nick nieaktualny
-
Julek to naprawdę straszny przystojniak!
Z moją sunia dziś gorzej, byłyśmy u wet, podwyższone parametry wątroby i nerek. Walczymy o nerki. O wątrobę ponoć nie mam się co martwić. Nerki mają nadzieję że też wrócą do normy. Ale gwarancji mi nikt nie da. Czuje się fatalnie... A jeszcze z moim mężem też kiepsko się dogaduje terazon chyba nie rozumie do końcu jak się czuje okropnie.
-
Bo urwanie doopy na taksowce... Wczoraj jak wyszedł z domu po 18 tak wrócił nie wiem o której, bo ja o 22 kladlam się spać i jeszcze go nie było.
Taka mam ziomeczke u tatusia na rączkach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc0dc5a5e40b.jpgkattalinna, J.S, Hoope, Berbecia, Cola87, Nynka, Kwiatkowa24, Katy, Wowka, MajowaMamusia, Mała Matylda, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość
-
No mój lysolek niestety ma bujny ale meszek i włoski tylko z tyłu
jak taki dziadek
A miałam nadzieję, że będzie miała bujną czupryne bo i ja i tatuś mamy bardzo dużo włosówWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 14:19